Serum do twarzy

Yoskine Kirei Lifting, Elixir błyskawicznie liftingujący

• 13 września 2023 o 17:00
    Produkt idealny
    rodukt bardzo delikatny i łagodny. Uwielbiam jego zapach. Nie powoduje podrażnień. Cudowna konstystencja. Genialnie, że można używać go na dzień. Nadaje się doskonale pod inne kosmetyki jako baza pielęgnacji.
  • 24 listopada 2018 o 22:03
    Dobry
    Bardzo zaskoczyła mnie konsystencja eliksiru. Na dłoni jak i na twarzy wydaje się być bardzo delikatny. Świetnie nawilża skórę, zostawia ją gładką i rozświetloną. Śmiało można stosować na dzień jako bazę pod makijaż, ponieważ nic się na nim nie zbiera i dobrze współpracuje z każdym podkładem. Jeśli chodzi o zapach, jest bardzo dekilatny i neutralny.
    latka77
    19 lutego 2018 o 17:13
    Mały elegancik
    Eliksir zachwycił mnie przede wszystkim klasą i elegancją. Słoiczek bardzo ładny szklany z dobrze działającym dozownikiem. Jeśli chodzi o działanie liftingujące trudno mi ocenić, nie posiadam jakichś wielkich zmarszczek ale działanie nawilżające ma według mnie bardzo dobre. Lubię konsystencję eliksiru, jego lekkość, mega szybkie wchłanianie, ładny zapach, nie drażniący. Pod makijaż nadaje się rewelacyjnie, nie zauważyłam żadnych problemów z nakładaniem podkładu itp. Serum jest mało wydajne w stosunku do ceny, niestety a ubolewam bo polubiłam jego poranne rewitalizujące działanie i nie będzie to moje ostatnie opakowanie.
    • nawilżenie, "odświeżenie"
    • świetny pod makijaż
    • dozownik
    Wady:
    • szybko się kończy wrrrr
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Moonioz
    11 lutego 2018 o 20:00
    Yoskine, Kirei Lifting
    Jak dla mnie bardzo przeciętny, nie zauważyłam żadnego wpływu na stan mojej skóry. Dobrze się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy, można od razu nakładać krem, a jeśli wolimy od razu nałożyć np. podkład, to nic się nie roluje itp. Ślicznie pachnie, ma ładne opakowanie, pompka działa bez zarzutu, ale do użycia na twarz i szyję trzeba ok. 2-3 pompek i po niecałych 3 tygodniach używania (zwykle raz dziennie) zostało mi już niewiele produktu, co uważam za niską wydajność, zwłaszcza jak na produkt tego typu. Może cena nie jest bardzo wysoka, ale przy tej wydajności i braku (u mnie) działania liftingującego, to stanowczo się nie opłaca.
    Zalety:
    • zapach, brak podrażnień, nie zapycha, dobrze się wchłania - można od razu stosować inne produkty
    Wady:
    • nie liftinguje, nie wpływa na widoczność zmarszczek
    gwolska
    4 grudnia 2017 o 1:36
    Kirei Lifting, Elixir błyskawicznie liftingujący
    Elixir Błyskawicznie Liftingujący to kosmetyk z najwyższej półki. Jestem bardzo mile zaskoczona jego skutecznością działania zgodną z opisem na opakowaniu. Eliksir delikatnie i przyjemnie pachnie, świetnie się wchłania i już po kilku dniach stosowania zauważyłam poprawę cery- stała się bardziej wygładzona . Eliksir spłycił zmarszczki i niedoskonałości mojej cery, która optycznie wygląda na odmłodzoną, odświeżoną i znacznie jędrną. Ten kosmetyk z pewnością zagości u mnie na stałe i choć cena jego nie jest niska to wart jest tego.
    Zalety:
    • dobrze się wchłania
    • przyjemny zapach
    • szybki efekt działania
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Serum do twarzy