Olejki do twarzy

Soraya Ideal Beauty, Drogocenny eliksir olejków

• 11 listopada 2018 o 6:03
    Świetny
    Olejek kupiłam w okazyjnej cenie za 6,50 zł. Na tekturowym pudełku mieścił się skład kosmetyku, który zachęcił mnie do zakupu. Kosmetyk zawiera olejek różany, arganowy oraz migdałowy. Do tego ta cena... aż szkoda nie spróbować. Buteleczka, w której mieści się olejek, jest bardzo estetyczna. Co prawda plastikowa, ale urody dodaje jej złota nakrętka i piękny kolor olejku. Zapach jest bardzo delikatny. Moim zdaniem najbardziej czuć różę. Konsystencja (jak to w olejku) jest lejąca. Olejku używam tylko na noc, co jakiś czas - 2 może 3 razy w tygodniu. Zawsze, wtedy, gdy moja cera potrzebuje nawilżenia i regeneracji. Na drugi dzień cera jest nawilżona, wygląda na wypoczętą i zregenerowaną. Olejek używany co jakiś czas nie zatyka porów. Nie wiem jak działałby, gdybym używała go codziennie. Zdarza mi się używać go także do ciała. Cieszę się, że znalazłam ten olejek. Jest to naprawdę świetny kosmetyk na jesień i zimę, gdy cera potrzebuje nawilżenia i regeneracji. Polecam.
    Ang_89
    15 września 2018 o 20:59
    Dobry
    Olejek zakupiłam z ciekawości zamiast kolejnego kremu sprawdził się rzeczywiście wygładza cerę i sprawia ,że jest delikatniejsza w dotyku czy nawilża tego nie wiem ale nie pozostawia tłustej warstwy na skórze dość szybko się wchłania
    Zalety:
    • wygładza
    • nie ma tak tłustej konsystencji
    • wydajny wystarczy niewielka ilość
    • tani
    Wady:
    • jedyną wadą może być brak praktycznego aplikatora
    Olaa_C
    7 lutego 2018 o 0:35
    Nie dla mnie
    U mnie się nie sprawdził. Już po pierwszym użyciu bardzo wysuszył mi skórę, jednak chciałam dać mu drugą szansę. Efekt? Oprócz ponownego wysuszenia zapchał mi pory i zrobił z mojej twarzy masakrę. Bardzo możliwe, że była to po prostu reakcja alergiczna.
    Zalety:
    • dla mnie brak
    Wady:
    • wysusza
    • zapycha
    • uczula
    • opakowanie bez pipetki
  • 5 lipca 2017 o 2:54
    Mój strzał w dziesiątkę
    Olejek dostałam w prezencie. Użyłam z rezerwą, bo wcześniej nigdy nie stosowałam podobnych kosmetyków. Okazał się fenomenalny. Zawsze miałam problem z nawilżeniem skóry twarzy, a ostatnio w ogóle moja skóra stała się dziwnie chropowata (nie mogłam sobie dobrać żadnego kremu, po każdym kolejnym było tylko gorzej). Już po pierwszym użyciu tego olejku poprawa była zauważalna i namacalna. Po miesiącu stosowania moja skóra jest idealnie nawilżona i cudowanie gładka. Nie wyglądała tak już od dawna. W dodatku kosmetyk okazał się tak wydajny, że póki co trudno zauważyć, że w ogóle był używany. Niektórym może przeszkadzać dziwny zapach, ale ja szybko do niego przywykłam. Jednym słowem - polecam.
    Zalety:
    • Rewelacyjnie nawilża i wygładza
    • Świetnie się wchłania
    • Bardzo wydajny
    Wady:
    • Brak pipety czy innego narzędzia, które ułatwiłoby aplikację
    dladdy
    31 maja 2017 o 0:28
    Polecam :)
    Stosuję dwa tygodnie, cera super nawilżona, pierwszego dnia przeszkadzał mi zapach (przebija się zapach różany), ale już drugiego było OK, się przyzwyczaiłam. Stosuję tylko na wieczór, gdy nie muszę już wychodzić z domu, bo buźka świeci się. Olejek ma czas na wchłanianie się :)
    Zalety:
    • nawilżenie
    • gładsza cera
    Wady:
    • odradzam osobom szczególnie wyczulonym na zapach różany

Zobacz także inne Olejki do twarzy