Bronzery i pudry brązujące

Lovely Golden Glow Rozświetlający bronzer do twarzy [Puder rozświetlający z drobinkami]

Lovely Golden Glow Rozświetlający Bronzer do Twarzy 4 LOV-3383
Lovely Golden Glow Puder Matujący do Twarzy 2

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

xBunny
    31 stycznia 2024 o 6:54
    Cool Brown
    Używałam odcienia cool Brown. Kupiłam na promocji za 7.50. nie żałuję, jestem mile zaskoczona tym produktem. Nie można zrobić sobie nim krzywdy, intensywność można budować. Kolor bardzo ładnie podkreśla kości policzkowe, nie robi plam. Bardzo miłe go wspominam. Myślę że każda z nas powinna go wypróbować , może znajdzie fajną perełkę za grosze .
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Kolor
    • Nie robi plam
  • 29 maja 2023 o 19:44
    Budżetowy chłodny bronzer. Nie można zrobić sobie nim krzywdy.
    Bronzer o chłodnym odcieniu brązu. Posiada delikatne malutkie drobinki. Idealnie się blenduje, nie zostawia plam. Średnio napigmentowany, nie można zrobić sobie nim krzywdy. Sypie się przy nabieraniu na pędzel. Posiada delikatny zapach. Dobrze współpracuje z różem i bronzerem. Polecam jeśli ktoś nie chce wydać milionów monet na bronzer ;)
    Zalety:
    • TANI
    • często na promocji
    • CHŁODNY kolor, idealny dla blondynek i jasnych karnacji
    • dostępność: Rossmann
    Wady:
    • sypie się przy nabieraniu na pędzel
  • 25 marca 2022 o 22:40
    Najlepszy bronzer
    Bronzer Lovely Golden Glow Puder do konturowania w kolorze Cool Brown. Kupuję ten bronzer regularnie już od kilku lat i nie ma sobie równych. Mam naprawdę bardzo jasną cerę (z żóltymi podtonami), także dla bladziochów (mimo ciemnego koloru) jest idealny). Można stopniować intensywność koloru bronzera, dzięki czemu można uzyskać efekt od naturalnego do wieczorowego.
    Zalety:
    • można stopniować intensywność
    • nie plami
    • łatwo się blenduje
    AnnNowa
    7 listopada 2021 o 1:28
    Nie dla mnie
    Bronzer ma przepiękny kolor(4), jest trwały. Niestety ma też minusy, które powodują, że po niego nie sięgnę. Pierwszy to drobiny. Niestety strasznie podkreślają moje niedoskonałości na twarzy. Mam też cerę mieszaną, gdzie wyświecam się w strefie T. Przy tym produkcie nie tylko strefa T się świeci ale cała buzia. Po drugie ciężko się go nakłada. Nieumiejętne nałożenie spowoduje plamy, których nie będzie się dało rozblendować. Moim zdaniem nie warto kupować, są lepsze produkty.
    Zalety:
    • kolor
    • trwały
    Wady:
    • drobiny
    • tworzy plamy
  • 26 lipca 2021 o 16:35
    Ładny, ciepły kolor
    Puder zamknięty jest w lekkim, plastikowym opakowaniu z otwieranym wieczkiem. Górna pokrywka jest przeźroczysta. Puder jest sprasowany, ale łatwo się osypuje i nabiera na pędzelek. Nowy produkt ma wybity na kształt gwiazdy. Bardzo fajnie to wygląda. Bronzer ma ciepły kolor. Służy do konturowania twarzy, ale także ją rozświetla, dzięki zawartości mieniących drobinek. Rozświetlenie jest delikatne, ale widoczne. Dobrze się z nim pracuje, umożliwia stopniowanie efektu. Trwałość raczej średnia, ponieważ gdzieś w połowie dnia już go nie widać na twarzy i konieczna jest poprawka. Osobiście go polubiłam, ponieważ mam bardzo jasną karnację. Nie odznacza się on w moim makijażu, a zapewnia ładne rozświetlenie i delikatny kontur. Lubię również lekkość i delikatność tego pudru. Szczerze polecam.