Wody toaletowe damskie

Torrente L`Or de Torrente EDT

Nasi użytkownicy zostawili 91 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

syl74
    7 sierpnia 2019 o 12:24
    Prywatna kawiarenka
    L`Or kupiłam w ciemno zachęcona recenzjami a potem z duszą na ramieniu rozpakowywałam kartonik. Ten zapach to jeden z nielicznych kupionych przeze mnie w ciemno, w którym się zakochałam od pierwszego wejrzenia i pierwszego niuchnięcia. Flakon piękny, obłe jajo za złotymi listkami, cudownie prezentuje się na toaletce. Sam zapach kojarzy mi się z przytulną kafejką, w starym stylu z przyciemnionymi lampkami, miękkimi poduszkami i świeczkami na stoliku. Stoliki obowiązkowo nakryte obrusami w malowane róże. W powietrzu unosi się zapach kawy, przypraw i konfitury różanej. L`Or to ciepła, zmysłowa kompozycja, połączenie róży, kawy i drzewa cedrowego. Zapach niezmiernie oryginalny, na próżno by szukać podobnego zapachu na półkach w perfumerii. Do tego mało popularny co niewątpliwie jest jego dużą zaletą. L`Or jest ciepły i otulający, w sam raz na jesienno-zimowe wieczory. Elegancki, zmysłowy i nostalgiczny. Ten zapach to magia, jest jak stara niedopowiedziana historia...
    W perfumerii
    agladka
    9 sierpnia 2018 o 13:18
    Fajny produkt
    Przede wszystkim najpiękniejsza butelka! Za każdym razem, gdy ją noszę, wyobrażam sobie piękną młodą kobietę Maid Marion, która chodzi po lesie po wiosennym lub jesiennym deszczu - powietrze jest trochę rześkie. Ona czeka na swojego kochanka. To nie tylko jej dotyk i uroda, za którymi tęskni, ale także jej zapach, który perfumuje jej szyję, klatkę piersiową i długie, grube, falujące włosy opadające swobodnie na plecy. Noszę to często do łóżka w najsłodszych snach ...
    yvellyn
    18 grudnia 2016 o 0:08
    L'Or jesteś wyjątkowy
    Dodam na wstępie, iż opisuję wersję edt.która jednak różni się od wersji edp. Woda toaletowa jest zdecydowanie lżejsza i bardziej przestrzenna,zawiera więcej świeżości. Kawy w zapachu raczej nie znajdziemy. Pojawia się natomiast delikatna słodko marmoladowa róża połączona z zapachem czegoś ziołowego.Możliwe,że to odzywa się dzięgiel z cedrem. Czasem ciężko jest wyłapać poszczególne nuty,bo zapach tworzy spójną harmonijną całość i nie widzę wtedy potrzeby grzebania w nich. Całościowo to zapach bardzo wdzięczny,który wielu osobom się spodoba. Najbardziej mi odpowiada gdy już posiedzi sobie jakiś czas na skórze i wydobywają się wtedy cieplejsze nuty,pozbawione wstępnej ostrości . Odnoszę wrażenie ,że im dłużej nim pachnę tym bardziej zapach pięknieje i delikatnieje. Według mnie zapach jest bardzo kobiecy,ciepły. Dużym plusem jest iż w sumie mało kto nim pachnie i pachniał gdy był ogólno dostępny. Jest daleki od obecnych kompocikowo lajtowych tworów,którymi zachwycają się rzesze nie znając starszych bogatszych kompozycji z dobrymi składnikami. Pomimo wody toaletowej trwałość jest naprawdę bardzo dobra ,wyczuwam nawet smugi zapachu następnego dnia.
  • 30 lipca 2015 o 15:52
    Kawa z papierosem i różą
    Ten zapach jest całkiem przyjemny. Moim zdaniem najlepiej pachnie mroźną, suchą zimą, wtedy pięknie wydobywa się z niego kawa i róża. Czuję w tym zapachu też tytoń- ale nie jest to łagodny, aromatyczny tytoń z J\'ose Eisenberga a lekko spalony pet, nieprzyjemny i świdrujący nozdrza. Róża w wydaniu L\'or to słodka konfitura, z klasą. Ładnie komponuje się z nutami kawowymi, razem tańczą na skórze od pierwszej fazy zapachu. Bardzo trwały. Mimo wszystko ten zapach nie jest dla mnie, w moim odczuciu jest za mało słodki, nie czuję się w nim 100% kobieco. Może jeszcze do niego nie dorosłam? Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 15 ml
  • 1 marca 2015 o 16:30
    Jednak nie...
    Perfumy nabyłam w drodze wymiankowej-urocze 30ml. Byłam ich bardzo ciekawa. Buteleczka ładna, lecz niestarannie wykonana. Sam zapach-na mnie konfiturowa róża plus zielę-tutaj dzięgiel i tyle. Kawy brak. Chyba, że się uprzemy, to w tle gdzieś nam zabrzmi. No i trwałośc-na mnie niecała godzina... Zapach wycofany, płaczu nie będzie... Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 30ml