WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cienie do brwi

My Secret Design Your Eyebrow, Eyeshadow Palette Paleta 4 cieni do brwi

• 7 maja 2018 o 19:02
    Przyzwoite
    Paletkę kupiłam w Naturze za 10,50zł Fajnie że mamy 4 cienie w różnych odcieniach więc każdy może wybrać coś dla siebie.Dodatkowo cienie można mieszać aby uzyskać idealny odcień.Dwa najjaśniejsze są dla mnie za jasne mimo że jestem blondynką ale można je mixować z innymi.Trzymają się długo ok.8 godz. Są dobrze napigmentowane. Mogą służyć także jako cienie do powiek:)
    Drogeria Natura
  • 14 lutego 2018 o 17:41
    Nie dla mnie
    POkładałam nadzieję w tym produkcie głównie ze względu na to,że będę miała tzw. 4 w 1 ;) Chciałam móc czasem tak lekko rozjaśnić brwi do czego miały się przydać dwa jaśniejsze odcienie. Niestety ja z natury mam ciemne , czarne brwi i w moim przypadku lepiej się jednak sprawdza pomada lub żel. Jasnego odcienia niestety nie widać za bardzo na tych brwiach i dlatego też nie bardzo mi tu służą:( Natomiast czarne są niby ok, ale chyba wolę pomadę jednak bo mam wrażenie,że po prostu używam zwykłych cieni na brwi , a nie produktu jakoś specjalnie dedykowanego do tego celu. Cień jak cień każdy widzi , myślę, że przy zwykłych do oczu efekt byłby podobny. Do tego chyba lepszy byłby też pędzelek a nie ta pacynka. Naprawdę kojarzy mi się ten zestaw za sprawę też tej nieodłącznej pacynki bardzo ze zwykłymi cieniami do oczu:)
    Zalety:
    • chyba nic
    Wady:
    • pacynka, to nie jest produkt dla mnie
    Drogeria Natura
  • 22 maja 2017 o 12:49
    Perełka
    Kupiłam tą paletkę za około 9 zł (!). Pierwsza moja myśl- zapewne jakość będzie szła w parze z cena. Ale totalnie się myliłam. Paleta zawiera idealne cienie do każdego typu urody. Jest fajnie napigmentowana, świetnie się nakłada. Co mnie dodatkowo zaskoczyło- trwałość! Przy każdym cieniu do brwi (pod koniec, kiedy już mam ścierać makijaż) przejeżdżam palcem po brwiach żeby sprawdzić ile cienia zejdzie. Pigment mimo potarcia siedział na moich brwiach! Idealny produkt za niska cenę, polecam gorąco

Zobacz także inne Cienie do brwi