Gąbki i aplikatory do makijażu

Natura Accessories Stożkowa gąbka do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 28 stycznia 2020 o 16:45
    Okropna
    Nie chłonie wody, nie rośnie, nie robi się miekka. Cały czas jest twarda i jak z gumy nie da się nią nałożyć podkładu ma się wrażenie jak by się biło gumową piłką po twarzy jeszcze po czole to pół biedy ale jak się człowiek zapomni i walnie po oku to nie jest miło. Dotarcie pod oczy czy w okolice nosa jest niemożliwe. Początkowo była białego koloru w fioletowe paski po polaniu wodą zmieniła kolor na żółto brudno zielony. Próbowałam kilkukrotnie ale niestety nie jestem w stanie jej uzyć do niczego.
    Zalety:
    Wady:
    • Twarda, gumowa, nie rosnie,
    Perrie9
    31 sierpnia 2019 o 10:47
    Bardzo zła
    Gąbkę kupiłam na promocji, skuszona ceną. Jest mała, a po zmoczeniu wcale nie rośnie. Jest bardzo twarda, przez co ciężko się ją myje i nieprzyjemnie używa. Zamiast wklepywać podkład w skórę żeby dobrze się wtopił pozostawia warstwę na skórze. Generalnie nie polecam.
  • 22 lipca 2019 o 13:49
    okropna
    Gąbka ROZPADŁA SIĘ na kawałki po JEDNYM użyciu! Pochłania mnóstwo podkładu, a do tego beznadziejnie go rozprowadza, ale pierwszy raz widzę, żeby gąbka się rozpadła... Nie polecam tej firmy, nie kupię więcej.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • wszystko
  • 29 kwietnia 2019 o 14:30
    DNO
    Używa od:próbka
    Kupiłam zachęcona ceną, niestety były to pieniądze wyrzucone w błoto. Gąbeczki w sumie nawet nie użyłam, była tak twarda plus wchłonęła większość podkładu. Wyrzuciłam od razu do śmietnika, o wiele lepsza jest ta pomarańczowa-bez lateksu. Gdyby można było dać 0 gwiazdek to tyle bym dała.
  • 20 marca 2019 o 9:18
    Rozpadająca się gąbka
    Gąbka kolorowa, mięciutka, kupiona w naturze, ale niestety po wyjęciu z opakowania i namoczeniu jej pierwszy raz woda(letnia, jak jest tez wskazane na opakowaniu) ROZPADŁA SIĘ NA WSZYSTKIE CZĘŚCI???????? Pierwszy raz coś takiego widziałam ????????‍♀️
    Zalety:
    • Miękka
    Wady:
    • Wszystko