Kremy tonujące

Inglot Beautifier, Tinted Cream Krem koloryzujący

Inglot Beautifier
Inglot
INGLOT Krem koloryzujący Beautifier 102

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 października 2023 o 12:05
    Na zawsze w mojej kosmetyczne.
    Jest to mój niezbędnik. Jeżeli ktoś nie ma potrzeby, lub ochoty zakrywać trądziku/blizn na twarzy to ten krem się nada. Lekka formuła jest wzbogacona o odrobinę koloru i minimalnie też dostosowuje się do koloru cery. Koloryt skóry jest wyrównany, przez co cera wygląda zdrowo. Używam tego kremu, ponieważ zależy mi właśnie na delikatnym wyrównaniu koloru cery, ale na tyle aby przebijały moje piegi. Na co dzień nie pudruje się i dzięki temu kremowi moja cera wygląda naturalnie i pięknie się świeci. Dodatkowo w mojej opinii produkt ma przyjemny zapach i jest wydajny. Krycie i trwałość można lekko budować poprzez dodatnie korektora lub pudru, jednak ja tego nie robię i traktuje go jako "make-up no make-up" Jeżeli zależy ci na przykryciu blizn/przebarwień/trądziku lub na macie to nie jest to produkt dla ciebie.
  • 24 marca 2023 o 11:17
    przyjemny, ale
    Posiadam kolor 102 - latem za jasny, zimą idealny. Kupiłam go, bo poszukiwałam lekkiej formuły. Produkt zamknięty w tubce, przy końcówce trzeba się namachać, aby wydostać go ze środka. Ma gęstą konsystencje, przypominającą krem BB, jednak na cerze praktycznie go nie czuć. Jest specyficzny w aplikacji, im dłużej się to robi tym lepiej wygląda. Krycie ma bardzo małe, super się sprawdzał w dni, kiedy moja cera nie potrzebowała nic oprócz lekkiego ujednolicenia kolorytu. Przy większych przebarwieniach można się przy nim zamęczyć. W ciągu dnia ładnie się utrzymuje i "niewidzialnie" ściera. Współgra z innymi produktami do makijażu. Nie podkreśla suchych skórek. Bez pudrowania wygląda bardzo naturalnie. Super sprawdzał mi się latem, kiedy nie chciałam mocno się malować ze względu na upały.
    Zalety:
    • kolor
    • formuła
    Olcia_O
    27 grudnia 2022 o 2:31
    Inglot, Beautifier, Tinted Cream (Krem koloryzujący)
    Do produktu zostałam zachęcona w jednej z najpopularniejszych drogerii w Hiszpanii. Szukałam jednego z moich ulubionych podkładów, kiedy Pani poleciła mi właśnie ten, jako idealne rozwiązanie dla mojej cery. Dlaczego się zdecydowałam, mimo że przeważnie nie ulegam takim namową? Jest to polska marka, która zyskała światową sławę i nie jeden ich produkt podbił moje serce. Zacznę od opakowania. Produkt znajduje się w malutkiej tubce, początkowo nie byłam pewna czy faktycznie ma on taką pojemność jakiej oczekiwałam. Moim zdaniem jest to idealne opakowanie do kosmetyczki w bagażu podręcznym. Produkt nie ma aplikatora, ale raczej nie wylejemy go za dużo. Konsystencja produktu jest dosyć rzadka, bardzo lekka. Moim zdaniem jest to typowy tint. Krycie jest słabe, ale bardzo ładnie wyrównuje strukturę oraz koloryt skóry twarzy. Nakładam go zarówno palcami, jak i gąbeczką (chociaż o dziwo przy tym produkcie wybieram palce). Nie zapycha i nie spowodował u mnie żadnych reakcji alergicznych. Jego trwałość jest przyzwoita, lekko wyciera się i wyświeca w ciągu dnia. Moja cera jest mieszana i pod koniec dnia czasami średnio byłam zadowolona z tego jak wygląda. Nie należy oczekiwać od tego produktu cudów, jest to fajna alternatywa dla kremów BB, jednak ja uważam że patrząc a jego cenę to lepiej zastanowić się nad innymi tintami dostępymi na rynku. Obecnie używam go rzadko, nie podbił mojego makijażowego serduszka.
    • nie zapycha
    • współpracuje z innymi kosmetykami
    Wady:
    • cena nieadekwatna do jakości
  • 27 września 2022 o 7:42
    Dla mnie rewelacja
    Ciężko było mi dostać podkład, który nie wysuszał mi skóry i jednocześnie był kolorystycznie idealny, a używam z tej serii tego najjaśniejszego. To jest bardziej co prawda krem koloryzujący niż podkład, krycie ma słabe, czyli to jest to, czego szukałam. Skóra wygląda bardzo naturalnie i jest jednocześnie nawilżona. Nie męczy mnie całodniowe noszenie go na twarzy. Używam go tylko na co dzień do pracy. Największym minusem jest pojemność opakowania i trochę zapach, ale to akurat sobie uzupełniam fixerem z innej firmy. Ale już jestem po użyciu kilku opakowań. Także wracam wiernie do tego podkładu.
    Zalety:
    • Nie kryje zbyt mocno
    • Odpowiedni kolor
  • 13 lipca 2022 o 13:05
    Efekt rewelacyjny, ale...
    Na krem zdecydowałam się w ostatniej chwili przed wyjazdem na wakacje. Przekonało mnie to, jak pieknie nawilża skórę (wcześniej otrzymałam próbkę). Nie mam większych problemów z buzią poza jej wrażliwością i wiecznym brakiem nawodnienia. Mam też rozszerzone naczynka, ale powiedzmy, że nie liczyłam na cuda w tym temacie ;) Krem pieknie sie nakłada, wklepuję go opuszkami palców jak krem BB. Sprawia, że buzia jest nawilżona, gładka, promienna. Nie "ucieka" do zagłebień zmarszczek mimicznych. Minusem jest jednak chemiczny zapach oraz trwałość. Największą wadą zaś - brak filtra UVA/UVB, więc trzeba pamiętać, by przed makijażem stosować inny kosmetyk chroniący przed słońcem.
    Zalety:
    • Efekt
    • Działanie nawilżające
    • Kolor
    • Brak filtrów UVA/UVB