Kremy tonujące

Golden Rose Nude Look, Radiant Tinted Moisturiser Koloryzujący krem do twarzy z efektem rozświetlenia

Golden Rose Nude Look Koloryzujący Krem do Twarzy z Efektem Rozświetlenia 02 Medium Tint

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 października 2024 o 8:09
    Uwielbiam
    Uwielbiam tint od Golden Rose Nude Look . Ja mam kolor 01 fair tint i wcale nie jest to taki bardzo jasny kolor więc dla dużych bladziochów może być trochę zbyt ciemny . Jest to moje ente opakowanie tego kosmetyku i za każdym razem wracając do niego zachwycam się efektem . Wygląda bardzo naturalnie na buzi , nie przesusza , utrwalony pudrem dobrze się trzyma, nie tworzy efektu maski . Z całego serca polecam i z pewnością wrócę do niego nie jeden raz .
  • 23 października 2023 o 22:31
    Kocham go! Delikatny efekt
    Na lato i na szybkie wyjście- uwielbiam! Krem używam już dobre kilka lat i dalej jestem nic zachwycona. Ma delikatne krycie, ale zwłaszcza latem nie potrzebuje większego. Nie czuć go w ogóle na twarzy, ma spf i faktycznie daje efekt rozświetlenia. Często nakładam go jeśli szybko potrzebuje delikatnie ujednolicić kolor cery. W skrócie: Zalety: - nie czuć go na twarzy - efekt rozświetlenia - ma spf - delikatnie krycie - wtapia się w skórę - ładny zapach Wady: - opakowanie, czyli tubka: bardzo ciężko się z niej wyciska (lubi wyleciec za dużo produktu) - mało wydajny :( - trwałość średnia :(
    Emsig
    23 marca 2023 o 9:21
    Uwielbiam
    Z reguły wolę mocniejsze krycie, ale ten krem koloryzujący uwielbiam. Jest doskonały na codzień, daje piękny efekt Glov na buzi. Dodatkowo posiada SPF więc też na plus.
    Zalety:
    • piękne rozświetlenie
    • kolor wtapia się w skórę
    • dobrze się utrzymuje
    • szybko się nakłada, nie tworzy plam i smug
    • nie zapycha
    • ładnie pachnie
    • dodatkowym plusem jest miłe dla oka opakowanie
    • dobra cena
    Wady:
    • mogło by być więcej kolorów
  • 24 listopada 2022 o 16:37
    Bardzo udana propozycja dla fanów delikatnego krycia i naturalnego wykończenia. Jest niesamowicie wydajna, a przy tym pięknie prezentuje się na skórze.
    Od momentu pojawienia się na rynku serii New Nude od marki Golden Rose jakoś mnie do niej ciągnie. Wynika to głównie z tego, że bardzo podoba mi się zamysł tej serii, w której stawia się na delikatny, rozświetlony makijaż, pełen neutralnych kolorów. Wcześniej miałam okazję stosować wypiekany puder z tej serii i on akurat tak średnio przypadł mi do gustu ze względu na swój ciemny kolor, natomiast działanie miał nie najgorsze, dlatego tym razem z potrzeby chwili wybrałam dla siebie tint do twarzy. Bardzo lubię podkłady czy kremy BB o niewielkim kryciu, czego zdecydowanie nie mogłabym powiedzieć o sobie np. rok temu, kiedy królowało u mnie mocniejsze krycie. Kosmetyk od Golden Rose zamknięty został w opakowaniu w formie poręcznej tubki, która ma pojemność 32 ml, czyli nieco więcej niż standardowego produkty z tej kategorii, które często mają pojemność 30 ml. Opakowanie utrzymane jest w odcieniu jasnego różu, zaś na środku za pomocą dużej, złotej i zarazem połyskującej czcionki przedstawiono logo serii, z jakiej tint ten pochodzi. Oprócz tego znajdziemy tu pozostałe, istotne informacje o produkcie, czyli logo producenta, nazwa kosmetyku, jego opis czy skład. Podkład ma kremową, delikatną konsystencję, szczerze mówiąc spodziewałam się, że będzie bardziej wodnisty. Posiadam go w najjaśniejszym dostępnym odcieniu, ale niestety i tak jest dość ciemny. Na szczęście przy tego typu kryciu, które jest bardzo delikatnie, korygujące, szczerze mówiąc określenie go lekkim to chyba nawet za dużo, bo naprawdę jest ono znikome, tego typu kolorystyka podkładu aż tak się nie odbija. Mimo to uważam, że najjaśniejszy odcień powinien być jaśniejszy niż ta propozycja. Kosmetyk daje rozświetlająco - nawilżone wykończenie. Jest długotrwały, dobrze pracuje z bazami i pudrami. Nie ściera się w ciągu dnia ani nie waży. Ten naturalny efekt jaki daje naprawdę niesamowicie przypadł mi do gustu. Moim zdaniem jest to bardzo udana propozycja dla fanów delikatnego krycia i naturalnego wykończenia. Jest niesamowicie wydajna, a przy tym pięknie prezentuje się na skórze. Świetny tint, zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Delikatny poziom krycia
    • Wykończenie
    Wady:
    • Dostępne odcienie
  • 21 stycznia 2022 o 9:33
    Jak na krem, to całkiem kryjący...
    Spodziewałam się, że będzie bardziej to jak krem BB, ale okazało się, że ma średnie krycie i całkiem dobrze trzyma się na twarzy. Owszem nie jest to idealne rozwiązanie zamiast podkładu, ale średnio daje rade. Dla mnie mocno się świeci, ale producent napisał,że jest rozświetlający w moim przypadku po kilku godzinach było to rozświetlenie niczym lustro. Ten krem lekko zastygał na twarzy, co nie do końca mi odpowiadało. Konsystencja płynna niż kremowa. Opakowanie do mnie przymówiło, bardziej glam. Nie wrócę do niego... Musiałam go mieszać z innym podkładem matującym, ponieważ raz, że dla mnie było za mocne rozświetlenie, a dwa- miałam za ciemny odcień. Po za tym stawiam na naturalne składy, a ten wiadomo taki nie jest...
    U konsultantki