Kremy tonujące

Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier Nawilżający krem tonujący do twarzy

E-Glamour.pl
Bourjois Paris Paris Healthy Mix Tinted Beautifier krem bb 30 ml 001 Fair
Bourjois Healthy Mix Krem Tonujący 003 Light Medium 30ml
Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier nawilżający krem tonujący 002 Light 30 ml

• 28 lutego 2025 o 13:30
    Ulubiony lekki wygładzający
    Ogólnie ciężko mi znaleźć naprawdę dobry podkład bo moja skóra jest mieszana i to mocno. Na nosie potrzebuję matu, bo każdy kosmetyk go wybłyszcza (a przy grubszej warstwie to już w ogóle olej). Policzki mam suche z pierwszymi zmarszczkami. Healthy mix używałam wcześniej - kremu bb. Przyciągnęła moją uwagę nowość i kupiłam w rossmannie w promocji za 15 zł. Od razu dwie tubki bo ten podkład to strzał w 10! Ogólnie lubię delikatne krycie i efekt satyny i właśnie ten krem BB mi to daje. Jest lekki i długo się trzyma - nakładałam go na bazę fioletowa sheglam i utrwaliłam mgiełka fioletowa sheglam, na swoim miejscu trzymał 14 godzin :D Nie kryje mocno ale daje fajne satynowe wykończenie jak baza silikonowa i podkład w jednym. Dobrze osadza się pod oczami, nie uwidacznia zmarszczek. Zrobiłam porównanie z podkładem healthy mix. Odcienie: beautifier 02, podklad 52.2w. Dość podobne kolory (zbliżone do starego kremu bb odcień 01). Krycie całkiem inne, podkład jest jednak cięższy co jest zrozumiałe. Na co dzień jest boski, na większe wyjścia myślę że podkład będzie idealny.
  • 21 grudnia 2024 o 20:28
    Najlepszy krem pielęgnacyjno- koloryzujacy
    Najlepszy krem koloryzujący, bo nie jest to tradycyjny podkład ani krem bb. Nie mozna więc spodziewać się po nim krycia. Nadaje skórze ładny rozświetlony kolor, dodatkowo pielęgnuje. Jestem bardzo mile zaskoczona jak bardzo poprawia stan skóry twarzy. Po całkowitym demakijażu i tak twarz wydaje się promienna , wyrównany koloryt, a także brak zaczerwienień, nawet przy widocznych naczynkach. Jeśli ktoś nie lubi krycia, efektu maski to naprawdę bardzo polecam. Produkt bardzo wydajny, wystarczy mała kropla do rozprowadzenia. Bardzo łatwo się go rozprowadza. Ma również przecudny zapach. Jedynym minusikiem jest gama kolorów , są 3 odcienie i są one dosyć jasne . Kolor lekko się dopasowuje do cery, jednak gdyby było lato to już nie uzylabym tej 3, mam średnia karnacje.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Forma kremu pielegnujacego
    • Boski zapach
    Wady:
    • Kolorystyka
    lina235
    7 grudnia 2024 o 17:03
    Dla mnie również KWC :)
    Niespodziewałam się nic specjalnego po tym produkcie. A jednak mnie zaskoczył: pięknie wtapia się w skórę, ujednolica koloryt już przy jednej warstwie, dzięki tak kremowej konsystencji bardzo szybko się z nim pracuję i cała buzia w mig jest pokryta tintem. Wszystkie moje kremy się z nim lubią. Utrzymuję się dość długo, ale wymaga przypudrowania. Efekt za taką cenę (kupiłam na promocji ok.27 złotych) rewelacja! Buzia jest nawilżona, wygładzona, faktycznie upiększona! Nie dziwię się, że ma tytuł KWC. Gorąco polecam!!!!
  • 16 października 2024 o 15:01
    Delikatny produkt- coś pomiędzy kremem nawilżającym, a kremem bb
    Polubiłam się z tym produktem. Krem tonujący jest lekkiej lejącej konsystencji, przy pełnym produkcie może powodować wylewanie się z tubki. Fajnie się rozprowadza, zarówno palcami jak i gąbeczką, dobrze dopasowuje się do koloru skóry i ładnie wyrównuje koloryt, chociaż uwaga strasznie się ściera. Cera jest promienna i nawilżona, nie podkreśla suchych skórek i nie wchodzi w pory, trochę sie wyświeca. Zapach delikatny, subtelny. Polecam.
    Sana50
    13 sierpnia 2024 o 12:07
    Fajny ale szału nie ma
    Nawilżający krem tonujący - na tą nazwę od razu się podkusiałam. Na co dzień i na mniej wymagające ode mnie dni lubię lekkie i pielęgnujące produkty takie jak ten. Opakowanie - tubka, trzeba uważać po produkt może się delikatnie wylewać. Konsystencja - troszkę lejąca się ale jest ok. Zapach lekko wyczuwalny ale nie przeszkadza. Mam odcień 001 -czyli bardziej dla bladziochów. Ten kolorek jest troszkę szarawy więc ja zawsze dodaje lekko różu, żeby twarz była bardziej promienna. Krem delikatnie nadaje koloryt, nie zakrywa wszystkiego, chociaż jakieś drobne zmiany przygasza. Trzeba go delikatnie przypudrować bo dość mocno się świeci i zmazuje. Nie uczula, nie podrażnia, nie powoduje innych zmian na skórze. Najlepiej nakłada się go gąbeczką, wtedy nie zostają smugi, a produkt jest równomiernie rozłożony.
    Zalety:
    • działanie
    • efekt na skórze
    Wady:
    • troszkę ziemisty/szary kolor