Bronzery i pudry brązujące

Max Factor Creme Bronzer Puder brązujący

Max Factor Creme Bronzer puder brązujący do twarzy 05 Light Gold 3g

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 21:59
    Ciepły kolor dodający skórze blasku
    Bronzer zamknięty jest w plastikowym, wygodnie otwieranym opakowaniu. Góra jest przeźroczysta, dzięki czemu widać stopień zużycia produktu. Pośrodku umieszczono logo firmy, a z tyłu opis i informacje o odcieniu. Posiadam odcień 05 Light gold. Kolor jest ciepły, brązowo-złoty. Jest średnio napigmentowany. Nie zrobicie sobie nim plam. Troszkę przypomina ciemniejszy rozświetlacz. Dobrze rozprowadza się na skórze. Z łatwością blenduje nie tworząc plam ani smug. Aplikacja jest bardzo łatwa. Kolor na skórze długo się utrzymuje.
  • 5 lutego 2024 o 19:13
    Piękny kolor
    Kupiłam kolor 05, z polecenia pewnej youtuberki, już dawno temu. Pomimo że mam raczej chłodną karnację, ten kolor wygląda pięknie. Produkt jest idealnie napigmentowany, nie robi plam i jest bardzo trwały. Chętnie do niego kiedyś wrócę.
    Ola_my
    22 czerwca 2023 o 18:02
    Ulubieniec lata
    Posiadam w swojej kosmetyczce kilka bronzerow, ale ten jest moim ulubionym. Ma przyjemny ciepły odcień. Jest bardzo dobrze napigmentowany, w związku z czym można go używać w ciągu dnia, jak i na wieczorne wyjścia. Wszystko zależy od tego jak go sobie zblendujemy. Na mojej skórze trzyma się długo. Opakowanie jest wytrzymałe. Czy kupię go ponownie? Pewnie nie, ale nie dlatego, ze jest zły, tylko dlatego, że lubię nowości, a ten mam już dłuższy czas ????
    Zalety:
    • napigmentowanie
    • wytrzymałość
  • 21 czerwca 2023 o 11:08
    Bronzer nadaje skórze subtelny ciepły odcień muśniętej słońcem skóry
    Bronzer znajduje się w wygodnym opakowaniu, które dobrze się zamyka. Jest bardzo wydajny. Ma jasno brązowy kolor z subtelnymi drobinkami. Nadaje skórze efekt muśniętej słońcem skóry. Bardzo podoba mi się to, że skóra wygląda na promienną i nie ma smug. Produkt nie nadaje się do konturowania, jest w mojej ocenie zbyt jasny i rozświetlający.
    Drogeria Super-Pharm
    dhajka
    16 stycznia 2023 o 21:22
    Subtelny złocisty brąz
    Bronzer ma piękny złocisto-brązowy kolor o satynowej poświacie. Nie sprawdzi się do konturowania, prędzej jako alternatywa dla rozświetlacza. Nie jest mocno napigmentowany. Subtelnie uwydatnia kości policzkowe. Używałam go przez ostatni miesiąc podczas każdego makijażu. Trwałość oceniam jako dobrą. W ciągu dnia znika z twarzy, jednak dzieje się to delikatnie. Jest bardzo wydajny.

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące