Podkłady

Bell HYPOAllergenic, Kremowy podkład matujący 5 w 1 SPF25

Bell Hypoallergenic MakeUp Fondation Spf 25 Podkład Do Twarzy Matujący 5W1 03 golden Beige 13g

• 29 października 2020 o 22:29
    Nie dla mnie
    Kupiłam ten kremowy podkład w pronocji, choć nie jestem przekonana do tego typu kosmetyków , chciałam przetestować na mojej twarzy. Opakowanie bardzo ciekawe z lusterkiem, gąbeczką. Odcień idealnie dopadowany nie za jasny nie za ciemny , wygląda u mnie naturalnie. Jednak absolutnie u mnie się nie sprawdził. Jestem posiadaczką cery mieszanej z rozszerzonymi porami. Nawet po nałożeniu wcześniej bazy matującej nie czułam się z nim dobrze. Ma tłustą konsystencję co na mojej twarzy nie wygląda zbyt dobrze , juz po chwili po nałożeniu poprostu się świeciłam. I czułam, że ten podkład jest po prostu "ciężki" . Co do gąbeczki załączonej do opakowania , zupełnie mi nie odpowiadała. W celu rozprowadzenia używałam swojego beauty blendera. Może przy suchej skórze sprawdzi się dobrze, ja niestety więcej napewno go nie kupię
    Zalety:
    • Odcień
    Wady:
    • Tłusta konsystencja
    • Nie sprawdza się przy cerze tłustej i mieszanej
    aoida
    5 listopada 2019 o 19:53
    Nie
    Forma tego podkładu mi nie odpowiada. Gąbeczka jak dla mnie się nie sprawdza do rozprowadzania produktu, ja go nakładałam palcami i potem dopiero wklepywałam gąbeczką. Dla bledziochów nie ma dobrego odcienia, dla osób z cerą mieszaną nie polecam. Produkt sam w sobie jest już dosyć tłusty na twarzy. Cena standardowa, w opakowaniu jest też lusterko ale ogólnie po prostu nie polecam.
    Wady:
    • zbyt tłusty
    • nie ma jasnego odcienia
    • niewygodne opakowanie
  • 3 czerwca 2019 o 10:05
    Spodziewałam się czegoś lepszego
    Kiedyś często używałam pudrów kompaktowych i postanowiłam dać szansę temu, ale... niestety podkład jest niby matujący ale konsystencja jest bardzo TŁUSTA i co najgorsze słabo zasycha... dodatkowo twarz świeci się i wymaga przypudrowania co przy kompaktowym podkładzie matującym nie powinno w ogóle mieć miejsca
    Zalety:
    • kolorystyka
    Wady:
    • tłusty
    • nie zasycha
    • pozostawia smugi
  • 10 kwietnia 2019 o 11:32
    niestety nie dla mnie
    Choć opakowanie mnie zachwyciło i wyglądem i funkcjonalnością, niestety sam kosmetyk na mnie się zważył i wyglądał tragicznie :( Na początku wyglądał bardzo ładnie - krycie idealne, lekko zmatowiona skóra, kolor ładny a po paru godzinach (około 3-4) zaczęły się dziać niefajne rzeczy:( Niestety dla mnie nie
  • 10 lipca 2018 o 20:47
    bardzo słaby
    jestem bardzo zawiedziona uwielbiam podkłady w kompakcie nakładane gąbeczką- kiedyś miałam takowy z astora i był cudowany. mało jest teraz produktów w kompakcie wiec gdzy zobaczyłam ten to odrazu zakupiłam... i to byl błąd konsystencja jak to w podkładzie jest kremowa, nakłada się go gąbeczką, ma lustereczko w pudełeczku. niby wszystko ok ale .... głowny minus jest taki że ten produkt nie zasycha, nie wtapia się w twarz... po nałożeniu on jest cały czas "śliski", gdzie sie nie dotknie palcem, chusteczką czy czymkolwiek to można po nim mazac i go ścierać. normalny fluid zasycha na twarzy wtapia się, a tu jest jak po posmarowaniu się jakims tłustym kremem. tragedia przez to trwałość produktu jest zerowa bo zaraz się rozmazuje i ściera kryje może i nieźle przy nakładaniu ale cóż z tego miało to byc 5w1- podkład, baza, korektor coś tam i gdzyby nie ta formuła że to się twarzy nie trzyma to może i był by hit!