Oliwki do skórek i paznokci

Silcare Soft Touch, Cuticle Butter Masełko do skórek

karc27
    30 marca 2021 o 22:28
    Dziadostwo
    Używałam przez kilka dni ale niestety efektu brak. Co więcej, miałam wrażenie że jeszcze pogarsza moje wysuszone skórki. Brak zapachu (myślałam że będzie to dobry znak) konsystencja bardziej balsamu niż masełka. U mnie się nie sprawdził więc nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie działa
    Enzi
    27 marca 2021 o 12:22
    a właśnie, że fajne
    Kupiłam parę dni temu w salonie Silcare. W sumie przez przypadek, bo kupowałam zmywacz a to stało obok. Kosztowało 8.99 i wzielam,bo lubie takie mazidla. To jest dobry produkt. W sloiczku, po 8,99, nie za gesta konsystencja, zapach mleczno-budyniowy. Latwo sie rozsmarowywyuje, dosc szybko sie wchlania, zostaje troche tlusty film. Bardzo szybko odzywia skore wokol paznokci. Po kilku uzyciach czuje takie nawilzenie a twarde skorki zniknely. Jestem bardzo zadowolona z produkt i kupie nastepne opakowania. Tak mi sie spodobalo,ze t wykoncze chyba w pare dni, bo smaruje pace kilka razu dziennie. Jaki ma wplyw na paznokcie, to trudno powiedziec, bo mam je pomalowane, ale na skorki dziala super.
  • 14 listopada 2018 o 11:54
    Średniak
    Zaopatrzyłam się w te masełko bo miałam nadzieję, że ogarnie moje bardzo trudne i brzydkie skórki. Niestety produkt w ogóle nie działa na nie. Nakładałam 3x razy w ciągu pracy przy komputerze. U mnie szybko się wchłaniał i nie zostawiał tłustych plam. Zapach ok. Skórki jednak szybko wysychają i dalej wyglądają tak samo - ostatecznie muszę je wyciąć, aby tak nie straszyły. Albo to moja uroda albo ten produkt nie działa :(
    Wady:
    • brak działania
    aguul
    10 czerwca 2017 o 12:44
    Całkiem, całkiem.
    Jest to mój pierwszy produkt tego typu, nigdy wcześniej nie miałam masełka do skórek. Dlatego ciężko będzie mi go porównać do jakiegoś innego. Otrzymałam go razem z gazetą. + bardzo ładnie pachnie, + piękne i wygodne opakowanie, nie trzeba nic wyciskać, nie zostaną na końcu żadne resztki, + produkt bardzo wydajny, + skórki są nawilżone, + skóra wokół paznokci wygląda zdrowiej przy regularnym stosowaniu. -/+ masełko, jak to masełko jest tłuste, także jednocześnie nie da się robić innych rzeczy, ja np. stosuje podczas oglądania jakiegoś serialu, nie siedzę bezczynnie, tylko smaruje przez 40 min :) Myślę, że warto zaopatrzyć się w takie cudeńko :)
  • 9 czerwca 2017 o 15:38
    Przydatna rzecz
    Bardzo gęsta konsystencja Twarde skórki bardzo szybko zniknęły zapach przeciętny,trochę słodki Słabo się wchłania Dosyć długo tłuste palce się ma Kupiłam te masełko razem z gazetą(kosztowało grosze)
    Zalety:
    • Twarde skórki zniknęły
    Wady:
    • Tłuste palce-więc cierpliwość aż się wchłoną