Wody perfumowane damskie

E-Glamour.pl
Chanel Chance woda perfumowana 50ml
notino.pl
Chanel Chance woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 284 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 września 2024 o 9:40
    Nie jest to "mój" zapach
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Znowu dostałam próbkę od koleżanki (skąd ona je bierze? hahaha). Niestety, albo stety nie jest to kompozycja dla mnie, a może eau fraiche zawojowały moje serce kompletnie ... Chance edp, dla mojego nosa, ma cudowne, wibrujące wejście ale po około godzinie zmienia się w słodziaka, dla mnie zbyt mdłego, nie czuję się dobrze z tym zapachem. Doceniam jednak, że jest niesamowicie trwały, po porannych dwóch "psikach" czułam go na sobie do wieczora, z czego nie byłam zadowolona, bo jak napisałam wyżej, zapach jest dla mnie męczący. No, ale to moja subiektywna opinia, ja pozostanę przy eau fraiche, ten zapach zachwyca mnie i daje pozytywną energię od początku do końca (około 8-10 godzin!!) a nie tylko na starcie.
    Zalety:
    • Trwałość, fantastyczny acz krótki start
    Wady:
    • Przeistacza się na mojej skórze w słodziaka
    Inne
    annaskc
    18 grudnia 2023 o 11:54
    Cytrus, kwiaty i słodka wanilia w jednym
    Chanel Chance to super fajny zapach! Jest świeży jak cytrusy, a potem pachnie kwiatami. Trochę też czuć ciepłe nuty drzewne i słodką wanilię. No i ten jaśmin - uwielbiam go w nutach zapachowych perfum.To taki zapach, co dodaje energii i jest super na różne okazje. Flakon jest elegancki i klasyczny, a zapach jest taki, który podkreśla Twoją wyjątkowość. To jakby mała butelka pewności siebie i radości. Świetny wybór dla tych, co lubią klasykę w nowoczesnym wydaniu. Butelka perfum jest okrągła, przezroczysta, prosta. Powiedziałabym- klasyczna. Ładnie prezentuje się na mojej toaletce. Chanel po raz kolejny stworzyło fajne, kwiatowe i kobiece perfumy, które możesz używać na codzień i na wieczorne wyjście.
    Zalety:
    • Klasyczna butelka
    • Piękny zapach
    • Mega intensywny zapach
    W perfumerii
  • 18 sierpnia 2023 o 2:14
    Chanel, Chance EDP
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ten lekki i świetlisty aromat jest prawdziwym arcydziełem, które emanuje żywotnością i energią. Od pierwszego psiknięcia, Chance oczarowuje swoją delikatnością i zmysłowością, a jego ciągła metamorfoza zaskakuje i fascynuje. To to zapach zdecydowanie młodzieńczy, idealny dla tych, którzy nie boją się marzyć i dążą do wykorzystania każdej chwili. Jest to zapach, który inspiruje i motywuje, przypominając, że każda chwila jest cenna i że warto ją wykorzystać.
    Zalety:
    • Delikatny i Świerzy
    yanca1
    29 listopada 2022 o 9:16
    Świeże pranie
    Dostałam w prezencie, od siostry, która dostała w prezencie, ale okazało się nie w jej stylu ☻. Latem wydawało mi się, że zapach jest zbyt mocny, ale teraz odkryłam go na nowo. Idealnie otula w chłodny dzień, uwielbiam wtulać nos w szalik pachnący Chance. I najśmieszniejsze, zapach kojarzy mi się ze świeżym praniem suszonym na wietrze. Ten akord pojawia się po jakimś kwadransie i zawsze mnie zaskakuje. Piękny i trwały zapach.
    Zalety:
    • trwały i zaskakujący zapach
  • 13 kwietnia 2022 o 16:15
    Nie trzymają się na skórze
    Jestem zawiedziona tymi perfumami. Są drogie i markowe, więc myślałam że będą długo się utrzymywać. Niestety już po ok pół godziny nie było ich w ogóle czuć na mnie... Zapach jest Delikatny, raczej słodki ale mało intensywny. Cena tak wysoka, że spodziewałam się czegoś innego. Nie kupię ich ponownie.
    Wady:
    • Szybko wietrzeją
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie