Wody perfumowane damskie

Chanel Coco Mademoiselle Intense EDP

Sephora
Chanel - Coco Mademoiselle Intense - Woda Perfumowana - Atomizer 35 Ml - Dla Kobiet
Chanel Coco Mademoiselle Intense 50ml woda perfumowana
notino.pl
Chanel Coco Mademoiselle Intense Woda Perfumowana 50ml

• 28 sierpnia 2024 o 8:29
    Jedna z ładniejszych odsłon paczuli.
    Dotychczas byłam wielbicielką klasycznej Panienki, ale w ubiegłym roku zdecydowałam, że do mojej kolekcji Chanel musi dołączyć wersja Intense. Było to bardzo dobre posunięcie, zdecydowanie - na ten moment bardziej ukochałam sobie właśnie ten wariant Mademoiselle i używam go na okrągło! Zapach wita nas orzeźwiającą i dość chłodną, cytrusową mieszanką - pomarańcza z bergamotką nie biorą jeńców i uderzają z podwójną siłą. Dość szybko jednak dołączają do nich kwiaty - mój ukochany jaśmin i chanelowska róża - i to od tego momentu Panienka staje się wręcz obłędnie piękna. Czuć podobieństwo do pierwowzoru, jednak Intense jest nieco słodsza (nuty owocowe zdecydowanie są tutaj wyczuwalne, choć nie od razu), bardziej subtelnie podano cytrusy, a baza jest wręcz niesamowita - ta tonka, ta wanilia, to piżmo i TA PACZULA! Absolutnie nie jest ziemista, w życiu - takie kwiatki wychodziły czasem w klasycznej Panience, ale Intense nam tego nie robi :). Ta tutaj jest lżejsza, a dzięki wanilii i tonce jest bardziej otulająca i pełna ciepła. Coco Mademoiselle Intense to kompozycja bogata, ale z pewnością nie jest ona przeładowana. Wyważona, kobieca i pełna elegancji, nieco dymna, tajemnicza i przede wszystkim trwała - wytrwa i cały dzień, pod koniec zachwycając dobiegającą ze skóry i włosów wonią nut bazy. Cudo, absolutne cudo, na dodatek w przepięknym, klasycznym flakonie Jeśli klasyczna Mademoiselle była dla was trudna do zniesienia (i noszenia), spróbujcie Intense - to bardziej przyjazna i słodsza wersja tamtych perfum, bogatsza, ale niemęcząca otoczenia. Zachęcam do testów, zdecydowanie warto ♥️
  • 13 marca 2024 o 14:55
    Zapach szefowej
    "Zapach Szefowej" Świeżość cytrusów z paczulową bazą. To dobry zapach - szlachetny, elegancki, biurowy. Są mocne i mogą powodować ból głowy. Mają ogromny ogon. Wspaniale projektują. Trwałość również bardzo dobra. Czuję Jaśmin z cynamonem. Jest nuta mieszanki owoców, podobna do tej, którą możemy wyczuć w Allure edp. Przez cały czas noszenia zapachu, wyczuwalna jest Paczula. Czasem podbita cytryną, a czasem lekko tajemnicza i mroczna. Podobne do klasyka, ale te są mocniejsze i bardziej nachalne. Trzeba z nimi uważać, jeden psik za dużo, i zaczynają być męczące. Jest tu także wanilia, która ociepla całość. Otula jak szal, miękki i puszysty, i taka właśnie jest też ta wanilia. Nie wybrzmiewa ani sztucznie, ani płytko. Jest róża, lekko dymna i z dodatkiem bobu tonka. Znów mamy mrok i tajemnice, ale to w nich lubię. Mademoiselle Intense, to łapacz komplementów.2
  • 14 sierpnia 2023 o 9:48
    Ciekawy zapach
    Skusiłam się na ten zapach za namową męża. Kupiony dodatkowo do Chanel Mademoiselle. Słodki i zarazem tajemniczy, idealny dzienniaczek jednak nie jest to zapach do jeansów i trampek. Warto go przetestować, na mojej skórze pachnie obłędnie i zwraca uwagę. Są pytania innych czym pachnę
  • 10 maja 2021 o 23:45
    Ubóstwiam!
    To byk chyba najlepszy kosmetyczny zakup jakiego dokonałam w życiu! Perfumy wpadły mi w ręce dosyć spontanicznie, skorzystałam z promocji w Douglas i tak oto, luksus pojawił się w mojej łazience ;-) Niestety nie potrafię opisywać perfum, mój nos jest niezbyt czuły na kolejne akordy tym bardziej że tutaj, czuję cudowną harmonijną woń. Jest cudownie świeżo, ale kwiatowo. Subtelnie ale z nutką czegoś mocniejszego. Przede wszystkim jest niezwykle elegancko, z klasą i chociaż to perfumy na dzień - można się w nich czuć absolutnie wyjątkowo (co najmniej tak, jakby w garażu czekał Bentley a nie Kia ;)) Zapach ma niewyobrażalną wręcz trwałość. Na skórze nawet po kąpieli, a na ubraniach - do kolejnego prania. I do tego ten flakonik <3
  • 22 listopada 2019 o 15:30
    Niestety baza pachnie piwnicą.
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jestem zaskoczona pozytywnymi opiniami. Nuty głowy i serca znacznie przypominają originał, ale baza pachnie mocno ziemiście. To co początkowo się podoba, zamienia się w zapach pleśni, mokrej, starej piwnicy, spleśniałej kromki chleba itp. Jest to niedopuszczalne w przypadku zapachu za 50zl, a co dopiero Chanel. Nawet, jeżeli ktoś nie czuje tego co ja, to nie ma gwarancji, że ludzie w jego otoczeniu nie będą mieć podobnego odczucia. Zadziwiające jak marketing i marka potrafi wpływać na postrzeganie naszego mózgu. Dla jasności, jestem przekonana, że cześć osób szczerze lubi ten zapach, ale zadziwia mnie, że tak ciężko znaleźć jego krytykę online. Dodam, że nie tylko ja czuję pleśń, ale również moja rodzina. Originał Coco Mademoiselle Edp jest nieporównywalnie lepszym i pięknym zapachem i jednak przy nim zostanę. Pozdrawiam wszystkich.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie