Podkłady

Yves Saint Laurent Perfect Touch, Radiant Brush Foundation

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lipca 2013 o 22:02
    Niestety nie dla mnie:(
    Świetny podkład, cudownie kryje, bardzo dobrze się rozprowadza, matuje, wspaniale pachnie. Cały dzień mam po nim idealną, matową cerę. Ale niestety dla mnie ma jeden minus, który go dyskwalifikuje - uczula mnie. Do tej pory uczulały mnie tylko kosmetyki Avonu, kupiłam YSL właśnie ze względu na fakt, że podobno nie uczula, niestety ja mam po nim duże problemy ze skórą. Ale gdyby nie moja alergia byłby to podkład idealny.
    Mijanou
    16 czerwca 2013 o 0:21
    Niestety- odpada
    Z Perfect Touch przeżyłam dwa lata temu pełnowymiarową przygodę. Niestety, miło jej nie wspominam. Zacznę od tego, że z opakowania wydobywa się zbyt duża ilośc produktu. W dodatku ma on dość rzadką konsystencję,naprawdę trudno jest nałożyć go równomiernie pędzlem, na który podkład spływa. Spływa też dość szybko z twarzy. Nie mam problemów z cerą ale niestety, nie mogę powiedzieć, by twarz jakoś rozświetlał. Jest te niewydajny bo sporo kosmetyku po prostu się marnuje pozostając na pędzlu, który potem się płucze. Trudno jest też wydobyć podkład, gdy produkt się kończy, palce mnie bolały od ściskania tubki. Po godzinie twarz mi się świeciła jak latarnia. Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 pełnowymiarowe opakowanie
    darka96
    9 listopada 2012 o 23:22
    świetny
    Zdecydowanie polecam ! Nigdy mnie nie zawiódł. + Nie tworzy tzw. tapety. + Efekt baby skin. + Świetny pędzelek do nakładania. + Starcza na długo. + Nie uczula ( Mam bardzo wrażliwą cerę na większość kosmetyków, ale tego podkladu moge uzywac do woli.) +/- Cena. Dużo wynosi zakup takiego produktu, ale są to dobrze wydane pieniądze. - Podkreśla suche skórki, ale wystraczy odpowiednio nakremować twarz przed nałożeniem podkładu i nie będzie problemu. :) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    sofever
    31 marca 2012 o 17:54
    mimo początkowych problemów- mój typ!
    Miałam sporo nieciekawych przygód z tym podkładem na początku. Po zakupie powędrowałam zadowolona do domu, że mam "ekskluzywny" podkład. I tak jak z uśmiechem wycisnęłam go na dłoń od razu się przeraziłam: na dłoni miałam jasno beżowego gluta i odrobinę płynu, który był podobny do wody, ale miał intensywnie chemiczny zapach. Po schłodzeniu w lodówce i intensywnym wstrząsaniu przed użyciem w końcu nastąpiło premierowe nałożenie na twarz. I znowu przerażenie: bardzo słabe krycie, za to bardzo mocne rozświetlanie (niczym reflektor). Załamana odłożyłam w kąt. Po czasie, kiedy nie miałam nic innego w kosmetyczce, postanowiłam spróbować ponownie. I jakie zaskoczenie. Podkład: +ładnie i naturalnie podkrył mi niedoskonałości (czyli wągry na nosie i popękane naczynka) +wyrównał koloryt skóry +skóra była gładka, miękka i ładnie nawilżona +nie zaznaczył suchych skórek +trzymał się długo, ok. 10h +nie brudził ubrań +skóra miała ładny, lekki blask, który nie schodził lub nie wzmagał się z czasem +nie zapycha +po nałożeniu nie czuje go, czuje się bardzo naturalnie, tak też wyglądam, gdyż podkład nie ciemnieje z czasem. -ma bardzo niewygodne opakowanie- pędzelek zostawia smugi, dlatego wyciskam bezpośrednio na dłonie i rozprowadzam albo gąbeczką, albo opuszkami palców -trzeba pamiętać, by przed każdym użyciem wstrzasnąć. Mimo problemów na początku, przeprosiliśmy się nawzajem i jest moim ulubionym i niezawodnym podkładem. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
  • 21 lipca 2011 o 18:14
    mój KWC
    super podkład, dający pudrowe wykończenie, bardzo długo utrzymuje się na buźce. idealny dla dziewczyn, którym zależy na naturalnym wyglądzie. Lekka konsystencja, super się rozprowadza. Denerwuje mnie ten pędzelek tylko!! zdradziłam go w tym miesiącu z givenchy i bardzo żałuje :( Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: rozpoczęłam drugie

Zobacz także inne Podkłady