Balsamy do ust

Eveline Cosmetics Lip Therapy Professional, Intensywny hialuronowy wypełniacz ust z kolagenem

• 11 czerwca 2020 o 10:23
    Jestem mega na TAK! :)
    Przeczytałam wszystkie opinie na temat tego produktu i oczywiście każdy ma inne wymagania, ale nie zgodzę się że produkt nie działa :) dla mnie jest świetny i nie wiem jak mogłam go trzymać tak długo w szufladzie (chyba po prostu zapomniałam że go kupiłam) od kiedy zaczęły mi się mocno przesuszać usta zaczęłam go stosować regularnie, kilka razy dziennie. Aktualnie jestem na 5 dniu i się mega od niego uzależniłam :) Jak dla mnie produkt pięknie wygładza i nawilża usta oraz lekko je wypełnia. Widzę lekkie powiększenie oraz bardzo przyjemny lekko chłodzące i mrowiące uczucie na ustach co oczywiście mi nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba :) usta mam teraz bardzo odżywione, mięciutkie i pięknie poprawił mi się koloryt ust. Błyszczyk jest bezbarwny, lekko klejący ( co nie jest dla mnie wadą), pięknie błyszczy i ślicznie pachnie maliną oraz mięta :) na pewno zostanie ze mną na długo, długo :) ZALETY: +Cena +Poprawiony koloryt ust + Nawilżenie +Łatwa dostępność +Miłe uczucie chłodzenia i mrowienia +Piękny zapach +Pozostaje długo na ustach
    • ZALETY:
    • Poprawiony koloryt ust
    • Nawilżenie
    • Łatwa dostępność
    • Miłe uczucie chłodzenia i mrowienia
    • Piękny zapach
    • Pozostaje długo na ustach
    Wady:
    • Błyszczyk jest dość klejący, przy rozpuszczonych włosach mogą się lekko kleić do ust. Przeważnie włosy mam związane więc jakoś bardzo mi to nie przeszkadza, ale wierzę że inni nie będą zwolennikami tej cechy produktu.
  • 27 maja 2020 o 17:55
    I tak i nie
    Intensywny, hialuronowy wypełniacz ust z kolagenem. Jest to przezroczysty błyszczyk, bez drobinek, gęsty i lekko klejący. Bardzo dobrze nawilża usta, delikatnie pachnie, utrzymuje się nawet do kilku godzin. Niestety ogromnym minusem jest efekt mrowienia i chłodzenia????, który, jak dla mnie, utrzymuje się za długo, dlatego nie lubię używać tego serum. Spróbuje w okresie letnim, możliwe że efekt chłodzenia na moich ustach mi się spodoba, sam produkt, jako serum jest świetny. . Zapraszam na mój Instagram: @em.testuje2018
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • zbyt mocny efekt chłodzenia
  • 11 stycznia 2020 o 18:06
    Ot taki ustowy gadżet
    Chcesz mieć usta jak Kejli Dżenner, ale boisz się igły? Marzysz o ponętnych ustach, ale pokłóciłaś się ostatnio z chirurgiem plastycznym? Eveline ma Ci coś do zaoferowania. Ma. Pod warunkiem, że masz... w miarę wąskie usta i raczej nie przeszkadza Ci lepkość pajęczej waty do której kleją się włosy i wszystko co się na usta (nie)chcący nawinie. 8w1 Total Action, czyli intensywny hialuronowy wypełniacz ust z kolagenem, który w niespełna 5 minut ma uczynić na nich wolium pusz ap efekt. I tak i nie. Dla kogoś kto ma małe usta ten efekt będzie widoczny, bo serum nie dość, że miło mrowi, to naprawdę lekko je powiększa. Poprawia również ich koloryt, bo te stają się zalotnie rumiane. Również dobrze je pielęgnuje, nadaje miękkości i gładkości "zalewając" rowki. Z tym że oczywiście nie liczyła bym na super efekty niczym po zastrzyku, bo jest on raczej subtelny. Polubiłabym się bardziej z tym produktem, gdyby nie to, że ma również właściwości taniego i tandetnego błyszczyku, którym łatwo zakleić sobie usta. Lepi się do niego wszystko: włosy, okruszki z bułki, ziarenka maku, sezamu i co tam jeszcze po drodze przy lekkim wiaterku naleci. Nie mówię mu stanowczego nie, ale nie mówię też mu wielebnego WuaOW. Ot taki ustowy gadżet w fajnej tubce, który dotrwałam w Rossmannie w śmiesznej cenie «Na do widzenia».
    Zalety:
    • opakowanie (wyrodna w aplikacji tubka)
    • smak (malinowy)
    • przyjemne uczucie mrowienia
    • poprawia koloryt ust
    • zalotny blask ust
    • zalewa" rowki na ustach
    • nadaje ustom miękkości i delikatności
    Wady:
    • bardzo delikatny efekt push Up
    • zakleja usta
  • 21 listopada 2019 o 13:53
    Pełniejsze usta
    Produkt kupiłam na wyprzedaży i jestem bardzo zadowolona! Usta stały się pełniejsze a pomadka lepiej się trzyma po tym wypełniaczu. Na początku poczułam efekt mrowienia, ale do przeżycia. Warto było kupić ucieszyć się pięknymi ustami. Efekt jest naturalny nie ma jakiś przezsadzonych ust, po prostu większe. Tani hit!
    Zalety:
    • Efekt pełniejszych ust
    • Lepsze trzymanie się pomadki
    patsiek
    9 lipca 2019 o 0:23
    kicha
    Gdyby istniał nieinwazyjny wypełniacz ust o efektach tego inwazyjnego, to kosztowałby dużo więcej niż zabieg, bo za komfort nie bycia kłutym trzeba extra zapłacić. Więc choćby przyszło tysiąc atletów i każdy zjadłby tysiąc kotletów to ust żadnym produktem za kilka/naście/dziesiąt nie powiększą. Od Intensywnego hialuronowego wypełniacza z kolagenem oczekiwałam jedynie, że usta tak porządnie nawilży, że będą wyglądały zdrowo i jędrnie, a przez to na większe. Niestety hialuronowy wypełniacz to jedynie bardzo lepki, cukierkowo pachnący błyszczyk o efekcie chłodzącym, czego zupełnie nie rozumiem, bo jakbym chciała sobie w domu szybko powiększyć usta to bym dla poprawy ukrwienia wcierała w nie pieprz czy inne chilli w proszku, a nie gładziła kostką lodu, która owszem napnie skórę, ale tym samym skurczy, nijak nie powiększy. Nie widzę żadnych zalet tego produktu.