Cienie do powiek

Morphe Brushes Jaclyn Hill, Eyeshadow Palette Paleta 35 cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 listopada 2024 o 19:12
    Na początek spoko
    Jeżeli szukasz palety z wieloma kolorami bo właśnie tworzysz od zera swoją kosmetyczkę to jest to paleta dla ciebie. Jeżeli jednak nie to nie znajdziesz tam nic ciekawego. Niektóre kolory (szczególnie róże i większość błysków) ładnie napigmentowane i dobrze się blendują. Niektóre maty mogą porobić plamy jeżeli nie ma się wprawionej ręki. 4 cienie w dolnym lewym rogu (fiolety i niebieskie) są bardzo słabo napigmentowane. 2 pierwsze jasne cienie są prawie niewidoczne. W tej cenie można znaleźć wiele innych palet lepszych jakościowo i z ciekawszymi kolorami.
    Zalety:
    • Dużo brązów
    Wady:
    • Niektóre cienie są słabo napigmentowane
    • Niektóre ciężko się blendują
    • Wiele podobnych odcieni
  • 17 grudnia 2023 o 13:49
    Najlepsza ma w sobie wszystko !
    Dorna paleta szczególnie dla początkującej makijażystki , ma w sobie cienie i ma codzienne makijaże lekkie i na te wyjątkowe weselne lub wieczorowe ;) Podburza kreatywność! Gama kolorystyczna to nam zapewnia . Pigmentacja bardzo dobra , dobra aplikacja zarówno palcem jak i pędzelkiem , są to takie cenie , które nie zrobią krzywdy a podkreślą nam oko i dodadzą głębi spojrzeniu. Blendowanie, budowanie na powiece to sama przyjemność. Szkoda że edycja limitowana ale przynajmniej się załapałam . Mam ją już od roku i jeszcze nie widać zabardzo śladów użytkowania.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Dobrze się buduje na powiece
    • Dobra gama kolorystyczna
    • Wydajność wystarczy odrobinka
    Wady:
    • Dostępność edycja limitowana
  • 16 listopada 2022 o 15:04
    Uniwersalna!
    Paleta jest bardzo dobrej jakości oraz jak w tytule uważam, że jest bardzo uniwersalna. Kolory dobrane są perfekcyjnie, dzięki niej wyczarujemy zarówno makijaż dzienny jak i wieczorowy czy szalony i zjawiskowy. Cienie są dobrze napigmentowane, można je nakładać zarówno na sucho jak i na mokro.
  • 16 listopada 2022 o 14:07
    Paletka, która wystarczy Ci jako jedyna w kosmetyczce
    Muszę przyznać, że ta paleta zapewne jest już przeterminowana albo zbliża się jej termin ważności. Nie pamiętam, kiedy dokładnie była kupiona. ⠀ Ale jak widać była trochę używana jasne cienie najbardziej ze względu na moją jasną karnacje. ⠀ Zalety ➕kompletna paleta, czyli mamy najjaśniejszy cień do najciemniejszego ➕zbudujemy makijaż dzienny jak i wieczorowy ➕może być naszą jedyną paletą, jeśli nie malujemy innych ➕bogata gama odcieni ➕dobrej jakości błyski ➕można zrobić bardziej szalone makijaże ➕dobra jakość, ale zdarzało mi się odczuwać jakby pigment nie roznosił się równomiernie w matach, chociaż to może być spowodowane jej wiekiem ⠀ Wady ⠀ ➖ niektóre cienie są bardzo zbliżone do siebie, co dla niektórych może być plusem, jeśli lubią mieć tylko jedną paletę ➖nie ma jasnego beżu, ale to można załatwić pudrem ⠀ Kiedyś byłam bardzo oczarowana tą paletką, teraz wciąż korzystam z błysków i kilku cieni, ale z perspektywy czasu ograniczyłabym moje zakupy paletek mając tą paletę. Jest bardzo wydajna. ⠀ Najzwyczajniej w świecie szkoda mi marnować tyle produktów a nie maluje innych. ⠀ W sumie na samej sobie dość późno zaczęłam używać cieni. ⠀ Podsumowując. ⠀ Jak ktoś chce mieć jedną praktyczną paletę na dłużej to na pewno mu się sprawdzi. ⠀
  • 7 sierpnia 2022 o 11:52
    Kolorowy zawrót głowy
    Z paletkami Morphe miałam styczność przez dłuższy czas na kursach i nie ukrywam, że była to jedna z najchętniej wykorzystywanych palet do makijażu. Reguły żadne nie obowiązywały bo z cieniami pracowało się znakomicie a co ważne one dobrze współgrały ze sobą. Dobra pigmentacja i łatwość rozcierania, blendowania dawała poczucie, że makijaż musi się udać! Kolorystyka nie jest może dzienna ale to kwestia indywidualna co kto lubi, jednak jest to odpowiednia paleta dla miłośniczek kolorów. Kolory są znakomicie dobrane co pozwala na stworzenie nieskończenie wiele makijaży.
    Zalety:
    • pigmentacja - bardzo dobra i co ważne kolory współgrały ze sobą
    • aplikacja - osyp jest akceptowalny
    • łatwa praca - dobrze się rozcierają, blindują
    • kolorystyka - świetnie dobrana
    • jakość cieni - trwałe