Kredki do oczu

AA Wings of Color All Day Long, Eye Crayon Długotrwała kredka do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 154 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 15:03
    kredka aa
    to produkt, który wyróżnia się precyzyjną aplikacją dzięki żelowej formule oraz pędzelkowi. Charakteryzuje się dużą trwałością i intensywnym kolorem, utrzymującym się przez cały dzień. Idealny zarówno do makijażu dziennego, jak i wieczorowego, a praktyczne opakowanie sprawia, że łatwo go mieć przy sobie.
  • 4 lipca 2023 o 16:53
    I znowu zmiany, a to był najpiękniejszy granat jaki miałam :(
    Mam niebieskie oczy i od lat uwielbiam granatowe kredki do oczu, ale nie jakieś tam kredki, ale te konkretne i taką dotychczas była AA.... Ale właśnie dzisiaj wróciłam z Rossmanna gdzie konkretnie się pogubiłam bo marka zmieniła kolekcję noi nie odnajduje już tego mojego grantu :( Długo szukałam kredki, która zastąpi wycofaną markę FM Group, a szukając każda porównywałam do tamtej właśnie i tylko AA sprostało wymaganiom, a jakie one były: 1. Konsystentencja - musi być na tyle miękka, ale nie zs miekka aby narysować szybko i precyzyjnie linie na górnej powiecie- AA warunek spełniony 2. Trwałość - cały dzień bez odbijania - AA warunek spełniony 3. KOLOR - granat, ale nie całkiem ciemny z delikatnym błyskiem/ satyną - AA spełniony 4. Cena - taka aby chciało się wracać po kredkę, gdyż używając jako elayner produkt szybko się kończy AA ok 5. Opakowanie - tylko wykręcana - AA spełnia Jak widać był to świetny produkt i mam nadzieję że marka wróci w nowej kolekcji do mojego koloru :(
  • 13 września 2022 o 22:21
    Intensywna trwała czerń
    Kredka ma intensywny, czarny kolor. Jest bardzo trwała. Nie odbija się na powiece. Idealna dla alergików. Nie powoduje podrażnień powieki ani oka. Nie wymaga temperowania. Rysik jest wysuwany. Po nałożeniu można ją lekko rozetrzeć. Wydajna. Cena adekwatna do jakości.
  • 5 czerwca 2019 o 14:33
    WSPANIAŁĄ!
    Dla mnie idealna, bardzo miękka i łatwo się rozprowadza, trzyma cała dobę, fajne kolory. Kupuje na zmiane z Bourjouis, o wiele tańsza a jakośc taka sama. Uwielbiam i polecam :)
    Zalety:
    • jest wysuwana a nie temperowana, trwałość i kolory, lekko się rozprowadza,
    Wady:
    • nic, nie ma wad
    Drogeria Jasmin
    OlgaWu
    6 grudnia 2018 o 22:19
    średnia
    bardzo lubie marke aa za to ze chyba jako pierwsza pomyslała o alergikach na taka skale ale niestety nie wsyztskie produkty sa przemyslane. przykladem jest ta kredka a nawet cala seria. kolory troche dzikie, a trwałaosc zostawia nikestety wiele do zyczenia. za wiele
    Zalety:
    • nie wiem
    Wady:
    • trwalosc