Wody perfumowane damskie

Lanvin Rumeur woda perfumowana 100 ml dla kobiet
Lanvin Rumeur woda perfumowana 100ml
Pachnidelko
Lanvin Rumeur woda perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 marca 2023 o 16:27
    Zmęczył mnie
    Zapach kwiatowy, czuję konwalię którą bardzo lubię, trwały. Niestety w połowie opakowania tak mnie zmęczył (paczula? piżmo?ta konwalia?) że musiałam oddać mamie. Zapach "zimny", metaliczny, świeży, niecodzienny, vintage. Cena atrakcyjna i uważam, że warto wypróbować.
    Zalety:
    • Trwałość i projekcja
    Wady:
    • Zmęczył mnie
  • 22 listopada 2017 o 22:40
    Elegancki, trwały zapach:-)
    Piękny zapach dla kobiety eleganckiej, niezaleznej. Pięknie się rozwija na mojej skórze, jest trwały, co jak na Lanvin trzeba docenić. Mocny wyrazisty, kwiatowy, przepiękne otwarcie potem już tylko jest piękniej, coraz spokojniej ale wciąż kwiatowo, naturalnie...jest kobiecy, pachnący, jak magnez.
    Mag1993
    3 listopada 2017 o 14:06
    Bardzo kobiece
    Kupiłam te perfumy bo zaciekawił mnie ich flakon ciężki, masywny i ten korek który kojarzy mi się z zawleczką granata. Opis też był bardzo interesujący a cena na tyle niska, że zamówiłam je w ciemno i nie żałuję :) Na początku muszę przyznać śmierdzą jakimiś chemikaliami, ale po chwili zapach jest przecudowny, ciepły i kobiecy. Żadne inne moje perfumy nie zbierają tyle komplementów co te. Ponadto ich projekcja i trwałość jest powalająca, zapach ciągnie się za mną wszędzie. Nie umiem rozróżniać poszczególnych nut zapachowych ale na pewno czuć tam dużo białych kwiatów i piżmo. Tak mi się spodobały, że kupiłam sobie jeszcze jeden flakon za zapas.
    Zalety:
    • zapach,
    • projekcja,
    • trwałość,
    • cena,
    • prześliczny flakon
    Wady:
    • brak :)
    Twitter
    6 listopada 2015 o 14:10
    Musujące Zozole i białe kwiaty
    Testowanie różnorodnych zapachów poszerza moje zapachowe horyzonty. Daleka jestem od stwierdzeń, że jakiś zapach jest \'okropny\', \'fuj\', \'dla starej baby\'. Z otwartym umysłem wącham wszystko, co wpadnie mi w ręce. Zaciekawił mnie opis Rumeur, dlatego też skusiłam się na bliższą znajomość. Faktycznie, jest w tych perfumach coś, co nie dawało mi spokoju przez dłuższy czas. Wydawało mi się, że będą to tylko białokwiatowe, ciężke w odbiorze perfumy, ale jednak nie. Pierwsze nuty Rumeur to wesoła, musującą fontanna z cukierków Zozole! Beztroski, dziewczęcy, cytrusowy, radosny sznyt. Tym większe jest moje zdziwienie, gdyż po chwili wyłaniają się spokojne, zrównoważone białe kwiaty. Nie są ani staromodne, ani zleżałe, co więcej, nie kwaśnieją (do zapachu wody z ogórków) na mojej skórze, co jest nie lada wyczynem. Ciężko mi połączyć te dwa światy i do tej pory chodzę ze znakiem zapytania nosząc Rumeur. Nie jest to moja bajka, ale cieszę się, że je poznałam. Trwałość jest bardzo dobra. Flakonik ma świetną zatyczkę - jak zawleczka granata. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: flakonik 30 ml
  • 13 września 2015 o 9:03
    Ice tea
    Byłam dość mocno napalona na ten zapach, przeczytawszy uprzednio pół Internetu w poszukiwaniu jego recenzji i opinii o nim. W moim odczuciu kwiatowy, rześki ale nie świeżakowaty. Mam mocne skojarzenia z zieloną herbatą czując na sobie te perfumy. W niskiej temperaturze herbata jest orzeźwiająca, słodka, coś jak "ice tea" z butelki. W cieplejszym otoczeniu herbata się delikatnie kryje, i zostawia pole do popisu kwiatom i ich łodygom. I o ile herbatę jestem w stanie znieść, choć nie jestem jej fanką, to niestety na mnie po pewnym czasie wybija się jakaś bagienna nuta, coś jak łodygi kwiatów wyjętych z flakonu. Na mnie nieco duszący, mdlący. Nie wyczuwam słodyczy jako takiej, dla mnie jest migrenogenny, świdrujący i nieco irytujący. Teoretycznie wiosenny i lekki, dla mnie jednak bardziej znośny w niskich temperaturach. Nie przeczę, że może się podobać, po prostu to zupełnie nie moja bajka. Wolę zapachy cieplejsze, słodsze, bardziej aksamitne. Używam tego produktu od: Kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1ml próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie