Wody perfumowane damskie

Lanvin Éclat D´Arpege woda perfumowana 30 ml dla kobiet
LANVIN Eclat d'Arpege Woda Perfumowana dla Kobiet 30ml
Lanvin Eclat D`Arpege woda perfumowana 30ml
Lanvin Eclat d'Arpege Woda perfumowana dla kobiet 50 ml 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 195 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 marca 2025 o 23:56
    Tani
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Tani zapach, i nie mam na myśli jego ceny. Kupiłam próbkę 5 ml tylko dlatego, że szukałam zapachu z bzem. Jest to ten rodzaj perfum których nie znoszę, w założeniu lekki świeży i odświeżający, a jednocześnie mulący duszący i ostry. Wyczuwam w tym zapachu coś jakby cytrynowy detergent, sztuczny chemiczny ostry zapach kojarzący mi się z zapachami z najniższej półki cenowej. Zapach jest chemiczny, zimny, drażniący, płaski i jak dla mnie mało kobiecy. Bardzo przypomina mi Halloween które są na mojej anty-liście perfumeryjnej. Szkoda, bo liczyłam na to że to będzie mój codzienny zapach na ciepłe majowe dni.
  • 27 lutego 2025 o 23:38
    Pierwszy taki prawdziwy
    Lanvin Éclat d'Arpège to wyjątkowo eleganckie i lekkie perfumy, które zachwycają swoją subtelną kompozycją. To zapach dla osób ceniących delikatność i świeżość, idealny na co dzień i wiosenno-letnie dni. To były moje pierwsze drogie perfumy które podarował mi moj chłopak a teraz mąż. Ostatnio nawet kupiłam je z sentymentu i przywoływały same piekne wspomnienia.
    Zalety:
    • Zapach , cena , duży flakon
  • 7 sierpnia 2024 o 23:26
    Najukochańsze.
    Jeżeli ktoś spyta mnie jak pachnie wiosna to bez wahania powiedziałabym, że perfumami Lanvin. Te perfumy to moje uzależnienie. Jest to zapach delikatny, kobiecy i nienachalny. Nie przepadam za perfumami, które przytłaczają swoją intensywnością, bo szybko zaczynają mnie męczyć. Te mnie nie przytłaczają, otulają moją skórę, ale w taki ciepły, delikatny i nienachalny sposób. Czasami psikam się nimi wiedząc, że będę siedzieć w domu tylko po to, żeby poprawić sobie humor :) Po rozpyleniu czuć wybijający się zapach bzu oraz delikatną brzoskwinię. Czuć świeżość, delikatność. Jak się ułoży na skórze wyczuwalne są również kwiaty- świeżo zerwane wiosną :) Myślę, że dla wielu osób perfumy są za delikatne i mogą się wydawać nietrwałe. Sama czasami mam wrażenie, że w ciągu dnia przestaje je czuć, ale dla mnie jest to akurat plus. Następnego dnia czuję je na ubraniach, a to oznacza, że nie są aż tak nietrwałe jak mogłoby się wydawać. Jest to zdecydowanie mój hit i moja perfumowa miłość!
    • Butelka
    • Subtelność
    W perfumerii
  • 3 lipca 2024 o 17:47
    Delikatna elegancja na każdą okazję
    Lanvin Éclat D'Arpege EDP to perfumy, które towarzyszą mi od wielu lat i zawsze robią na mnie wrażenie. Ich lekki, ale trwały zapach jest idealny zarówno na dzień, jak i na wieczorne wyjścia. To kompozycja, która łączy świeżość i elegancję, tworząc harmonijną całość. Delikatne kwiatowe i owocowe nuty sprawiają, że perfumy są niezwykle kobiece i subtelne. Pomimo swojej lekkości, zapach utrzymuje się przez cały dzień, co jest ogromnym atutem. Éclat D'Arpege to perfumy, które z powodzeniem mogą stać się ulubionym wyborem na każdą okazję.
    Zalety:
    • Lekki, ale trwały zapach
    • Odpowiednie na dzień i wieczór
    • Delikatne kwiatowe i owocowe nuty
    • Elegancki i kobiecy charakter
    Wady:
    • Brak zauważalnych wad
    BorIza
    15 czerwca 2024 o 12:14
    Przyjemne
    Perfumy widziałam w sklepie, ale po przeczytaniu opinii i opisu postanowiłam je wypróbować. Zapach ten jest dostępny od ponad 20 lat na rynku, nie będzie więc to typowy słodziak o zapachu waty czy gumy balonowej. Jest to zapach niekrzykliwy, nie zabiera powietrza w pomieszczeniu :). Z tego powodu mogą nadawać się na perfumy do pracy czy na okazje, gdzie nie powinniśmy wyróżniać się z tłumu. Zapach jest dosyć bezpieczny i uniwersalny, dominują tu aromaty kwiatowe, ale znajdzie się też aromat owocowy. Perfumy w pewnym, początkowym momencie przypominają mi zapach "Heat" Beyonce, zapewne za sprawą brzoskiwnii, co czyni je nieco słodkimi. Czuję tu również rześkość, a nawet lekką pudrowość. Lubię je, są bezpieczne. Nie ma tu fajerwerków, zachwytów, ale nie męczą, nie zaczynają dziwnie wybrzmiewać, od początku do końca są ładne. Jeżeli ktoś lubi delikatne kwiatowo-owocowe perfumy, które nadadzą się do szkoły, pracy, zakupy - po prostu na okazje na codzień niech sprawdzi ten zapach. Są fajne w ciepłe dni, ale nie upalne - ładnie się wtedy rozwijają :). Co do trwałości - jest średnia, czuję je kilka godzin - do 4. Perfumy znajdują się w średniej półce cenowej, więc uważam, że to uczciwa cena w stosunku do jakości. Polecam.
    W perfumerii