WIZAŻ logo

E-Glamour.pl
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 198 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 kwietnia 2026 o 6:37
    ładny, świeży, ale znika szybciej niż by się chciało
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Lanvin Éclat D’Arpège EDP to dla mnie zapach, który kocham za jego lekkość i czystość. Pachnie bzem, zieloną herbatą i delikatnymi kwiatami, daje taki efekt świeżo umytej skóry i subtelnej kobiecości bez przesady. Idealny na co dzień, do pracy, kiedy chcę pachnieć „ładnie i niewinnie”, bez ciężkości. Ale niestety muszę uczciwie przyznać, że trwałość to jego największy minus. Na mojej skórze utrzymuje się krótko, często około 2–3 godzin, potem robi się bardzo bliskoskórny albo znika i trzeba go poprawiać w ciągu dnia. Na ubraniach bywa lepiej, ale na skórze zdecydowanie nie jest to zapach długotrwały. Podsumowując, to dla mnie piękny, bardzo kobiecy i delikatny zapach, który daje efekt świeżości i elegancji, ale kompletnie nie trzyma się długo i przez to nie sprawdza się, jeśli oczekuje się całodniowej projekcji.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 13 kwietnia 2026 o 8:24
    Aż a delikatny
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jestem bardzo zawiedziona tym zapachem. W cenie 240zł w cenie regularniej (bardzo często na promocjach) za 100ml oczekiwałam dużo więcej jeśli chodzi o trwałość. Zapach jest naprawdę ładny. Lekki, wiosenny. Dla mnie tez zapach pachnie głównie bzem. Świetnie sprawdzi się na przełomie zimy i wiosny jako kompozycja przywołująca już wiosnę. Jednak na mnie tez zapach trzyma się max. 2h! Gdzie to jest EDP! Dla mnie jest to nie do zaakceptowania. Jeśli nawet w promocji płacę za zapach 180zł to chcę żeby był zemną chociaż przez te 8h. A tutaj tego nie ma. Potrafiłam zaaplikować ten produkt rano przed pracą a na miejscu już nie było go czuć na skórze. Co innego za to na ubraniach. I to ratuje ten zapach przed oceną 1. Tam trzymał się te 8-9h. Jednak nadal musiałam się wwąchać np. w szalik żeby go poczuć. No niestety mimo tego, że zapach jest bardzo optymistyczny i jednocześnie kobiecy to nie mogę go polecić. No chyba, że komuś nie zależy tak na trwałości. Ja niestety podziękuję.
    Zalety:
    • idealny na wiosnę
    • lekka, kwiatowa kompozycja
    • często na promocjach
    • na ubraniach trzyma się 8-9h
    Wady:
    • trwałość na skórze max. 2h
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 9 listopada 2025 o 14:14
    Czuć wiosnę
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo delikatne, przyjemne perfumy, pachnące jak kwiaty bzu po deszczu. Nie są słodkie, są wręcz z kategorii chłodnych, dlatego polecam je raczej na cieplejsze dni. Nie jest to może moja topka, ale zawsze miło mieć je na stanie, bo są bardzo uniwersalne, lekkie, świeże i kobiece. Trwałość pozostawia trochę do życzenia, jednak miałam kilka innych zapachów, droższych, o podobnej trwałości. Flakon nie jest może moim ulubieńcem, troszkę tandetna zatyczka i te "obrączki", ale za to kolor perfum jest bajeczny, fiołkowy.
    Zalety:
    • uniwersalność, zapach
    Wady:
    • trwałość
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 18 marca 2025 o 23:56
    Tani
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Tani zapach, i nie mam na myśli jego ceny. Kupiłam próbkę 5 ml tylko dlatego, że szukałam zapachu z bzem. Jest to ten rodzaj perfum których nie znoszę, w założeniu lekki świeży i odświeżający, a jednocześnie mulący duszący i ostry. Wyczuwam w tym zapachu coś jakby cytrynowy detergent, sztuczny chemiczny ostry zapach kojarzący mi się z zapachami z najniższej półki cenowej. Zapach jest chemiczny, zimny, drażniący, płaski i jak dla mnie mało kobiecy. Bardzo przypomina mi Halloween które są na mojej anty-liście perfumeryjnej. Szkoda, bo liczyłam na to że to będzie mój codzienny zapach na ciepłe majowe dni.
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 27 lutego 2025 o 23:38
    Pierwszy taki prawdziwy
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Lanvin Éclat d'Arpège to wyjątkowo eleganckie i lekkie perfumy, które zachwycają swoją subtelną kompozycją. To zapach dla osób ceniących delikatność i świeżość, idealny na co dzień i wiosenno-letnie dni. To były moje pierwsze drogie perfumy które podarował mi moj chłopak a teraz mąż. Ostatnio nawet kupiłam je z sentymentu i przywoływały same piekne wspomnienia.
    Zalety:
    • Zapach , cena , duży flakon
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie

szukaj