Wody perfumowane damskie

Estee Lauder Youth Dew Amber Nude EDP

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 lutego 2015 o 12:35
    ZDECYDOWANE NIE!!
    Marzyłam o tym cudeńku, bo uwielbiam pierwowzór i w końcu upolowałam i kupiłam w ciemno.Dziwi mnie, ze taki twórca zapachów wymyślił coś takiego.Kwaśne i fizjologiczne. trochę męskie.Szybko zmyłam, na szczęście trwałość marna.Lubię dziwne i mroczne zapachy, niszowe.Ale to coś ciężko nazwać zapachem:(Zdecydowanie NIE POLECAM!!!Pół gwiazdeczki za kultową buteleczkę z kokardką.Pozbyłam się szybciej niż kupiłam:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: kilka psiknięć
  • 27 stycznia 2012 o 0:30
    Z toaletki Kleopatry
    Bogactwo i gęstość YDAN mogą spowodować omdlenie..Wyobrażnia Toma Forda stworzyła arcyciekawy zapach, choć przeładowany ilością głośnych nut. W efekcie powstała hybryda, ale bardzo interesująca.. Tylko jeden, jedyny raz poczułam w nich to tanie wino, wspominane w innych recenzjach. Dla mnie, w syropowym YDAN, króluje jednak róża! Przywołuje wspomnienia nieodżałowanego L\\\'ARTE Gucciego. Barokowy i niedzisiejszy to aromat.Nie na ulicę, nie na imprezę. Wyobrażam sobie, że tak mogłaby pachnieć właśnie Kleopatra. Sączę więc Amber Nude na nadgarstek, w mrożne zimowe wieczory, /po kropelce z miniaturki/i marzę o kwiatach moich róż ogrodowych / np. o Madame Isaac Pereire... /. Wersja perfum w balsamie jest łagodniejsza i aksamitna. Buteleczka jest ozdobą mojej kolekcji, jedynie koreczek powinien być ładniejszy. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: miniatura i balsam
    Salz
    17 września 2011 o 9:06
    Nie dla mnie
    Zachecona bardzo pozytywnymi komentarzami zakupilam te perfumy . Niestety , okazalo sie ,ze na mnie pachna obrzydliwie . Psujace sie mieso- takie odnosze wrazenie :-/ . Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
  • 20 lutego 2011 o 0:18
    piękny , kadzidlany
    Mam szczęście , na mojej skórze perfumy pięknie się układają . Nie ma zapachu jabola i innego taniego wina , tudzież syropu , czy apteki . Od początku do końca zapach pięknie się rozwija na skórze . Jest korzenny , kadzidlany , ciepły , umiarkowanie słodki - taki szlachetny, elegancki orient . Początek jest bardzo subtelny , potem czuje mocną róże z jaśminem i ylang , ale nic duszącego , czy przytłaczającego , a wszystko spowija kadzidło , które porównałabym do tego w Black Cashmire D. Karan . Zapach cały czas trzyma się blisko skóry . Nie jest intensywny , mocny , taki na dzień , nikomu nie będzie przeszkadzał , ładny , zmysłowy , kadzidlany . Trwałość rewelacyjna , 7-8 godzin Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: odlewka
  • 2 listopada 2009 o 23:26
    Mój!
    A zaczęło się od niewinnej, niechcianej próbki. Z której bezlitośnie w dodatku się natrząsałam: że początek zalatuje tanim winem i czym w rodzaju ekskrementów (byłam później w szoku, kiedy skonfrontowałam swoje wrażenia zapachowe z Wizażankami na KWC ;)). Niemniej jednak po jakimś czasie zapach rozwija się na mnie w ten sposób, że odechciewa mi się żartów - mogę jeno wąchać, pogrążając się we wzniosłej zadumie :) Czuję tutaj różę. Mroczną, dojrzałą, o płatkach barwy tak głębokiej purpury, że aż wpadającej w czerń. Mój ideał róży. Jej dusza; jej krew. Niewiele obchodzi mnie to, czy otoczenie będzie kręciło nosami, ten zapach jest mój, mój, dla mnie i nic tego nie zmieni :) Kocham! Używam tego produktu od: próbki - jakieś pół roku (mając nadzieję, że jednak to nie to...) Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej osobistej 30-tki :D

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie