Olejki do twarzy

Gal AllerGal, Kapsułki żelatynowe twist off

Annairu
    11 maja 2015 o 10:25
    Jestem na TAK
    Zamówiłam je przypadkiem do kremu na Allegro. I co? Strzał w 10. Od dłuższego czasu starałam się zwalczyć wypryski które pojawiły mi się na twarzy po dziadowskim kremie. Nie dość że mam skórę naturalnie skłonną do przesuszania to krostki jeszcze potęgowały efekt. Swędziały, skóra się łuszczyła i wzbogaciła o różowe placki. Nie pomagało nic, żadne kremy, żadne maski, żadne peelingi i inne cuda. Rybki poradziły sobie z tym od razu. Nie dość że zniknęły zaczerwienienia i suche placki to same krostki się zmniejszyły i stopniowo po prostu znikały. Podsumowując: - wydajne (jedna rybka wystarcza spokojnie na całą twarz i szyję) - bardzo fajnie nawilżają - zbawienie dla zmian alergicznych na skórze - łagodzą zaczerwienienia - jedynie co mi przeszkadza to zapach, w moim przypadku przypomina on jakąś starą skarpetę ale nie daję za to minusa. Tego typu produkt ma przede wszystkim działać a nie pachnieć i ładnie wyglądać na półce jak kolorowe drogeryjne kremiki. Problem z zapachem u mnie znika kiedy stosuję go pod krem Ivostin. Jeszcze nie miałam przyjemności stosować tego na inne części ciała czy włosy ale z pewnością spróbuję. Serdecznie wszystkim polecam! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2 niecałe
    MissAC
    27 maja 2013 o 17:53
    Najlepsze
    Dlamnie te rybki to absolutny hit. Stosuję je na: \\n- włosy, na końcówki \\n- skórki,doksonale zmiękczają i natłuszczają \\n- twarz, pod oczy, świetnie nawilża \\n- na łokcie,kolaana i jako dodatek do kremu do stóp :) \\nWe wszystkim sprawdza się ekstra :)
    ikaaki
    12 stycznia 2013 o 21:02
    jestem na tak
    Zamknięcie kosmetyku w kapsułkach to świetny pomysł, jedna starcza akurat na twarz i szyję. Kosmetyk jest świetny, stosuję go też do stóp i łokci. Co do wchłaniania - dziewczyny - każdy kosmetyk WKLEPUJEMY opuszkami palców (od środka do zewnątrz, z dołu do góry), a co się nie wchłonie po 2 minutach, delikatnie usuwamy. Już samo oklepywanie twarzy działa świetnie, z kosmetykiem to rewelacja. Wchłanianie jest wtedy dużo lepsze - nie czekamy kilku godzin ani nie zostawiamy go na poduszce. Używam tego produktu od: 2 lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: 7/8
  • 14 sierpnia 2012 o 16:48
    brak pozytywnych efektów
    To moje trzecie rybki od tego producenta i jednocześnie najgorsze ze wszystkich. Miałam \'Dermogal\' i serum pod oczy (czerwone). Ale zacznę od plusów: - natłuszczają (nieestety krótkotrawale) - nie podrażniają oczu - cena jest całkiem ok A poza tym nie zauważyłam ani nawilżenia, ani jakichkolwiek pozytywnych skutków na mojej skórze. Nie kupię ponownie Używam tego produktu od: prawie 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 27 lipca 2012 o 12:29
    Inne zastosowanie - rewelacja!!
    Od razu powiem, że nie stosuję tego produktu wedle zaleceń producenta, choć testowałam go na skórze i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że pięknie nawilża, zostawia na skórze warstewkę ochronną. Dla alergika - strzał w dziesiątkę. Moje zastosowanie: Cztery, pięć kropelek olejku wcieram we włosy (głównie w końcówki). Żadna odżywka, drogie oleje i inne "cuda" nie pomogły moim włosom tak jak te "rybki". Poza tym jedna taka kapsułka wystarcza mi na jakieś 3 dni (codziennie myję głowę, czasami też daję dwie kroplę na suche włosy, wtedy ślicznie błyszczą, skręt fal umacnia się i stają się miękkie w dotyku). Otwartą rybkę trzymam w temp. pokojowej, przez 3 dni nic się z nią nie dzieje. Ważne jest, żeby nie przesadzić z ilością nakładanego olejku, bo obciąży włosy i da zupełnie odwrotny efekt. Można też nimi standardowo olejować włosy, do tego celu zużywam jedną, dwie rybki. Niska cena za prawie 50 sztuk powinna skusić każdą włosomaniaczkę lub alergiczkę do wypróbowania. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2-3

Zobacz także inne Olejki do twarzy