Wody perfumowane damskie

Salvatore Ferragamo F by Ferragamo EDP

• 13 listopada 2015 o 8:13
    Rewelacja
    Zapach cudowny, mój ulubiony. Na początku bardzo intensywny i słodki. Po jakimś czasie wtapia się w skórę, jest równie uwodzicielski jak na początku, choć trochę mniej intensywny. +zapach bardzo trwały U mnie wytrzymuje na skórze 2 dni, na ciuchach nawet do kilku dni. +seksowny +uwodzicielski +kojarzy mi się z latem i wakacjami +dzięki niemu otrzymałam wiele komplementów -ciężko go znaleźć w internecie, a jeśli już znajdę to cena jest dość wysoka Używam tego produktu od: 10 lat Ilość zużytych opakowań: Kilka
    vega_80
    9 maja 2013 o 10:01
    Rewelacja
    Wystawiam mu ocenę, bo właśnie stałam się posiadaczką drugiego flakonu tego zapachu (co raczej mi się nie zdarza). Widzę, że na Wizażu F ma raczej kiepską opinię, a ja zupełnie nie rozumiem dlaczego. W mojej ocenie jest to jeden z ładniejszych zapachów na codzień: bardzo kobiecy, owocowo -kwiatowy (wcale nie landrynkowy), słodki a jednocześnie przestrzenny, trwały, z dłuuugim ogonem. Nadaje się na każdą okazję i można go nosić zarówno zimą, jak i latem. Wyczuwany przez otoczenie i bardzo często komplementowany. Czego chcieć więcej? Nie znam żadnego zapachu podobnego do F, nie znam też osoby, która by go używała - dla mnie to ogromne plusy, bo nikt nie pachnie tak jak ja :]. Mały minusik za przekombinowany flakon, który fajnie wygląda, ale sprawia czasem problem przy psikaniu. Trwałość bardzo dobra: cały dzień, bez dopsikiwania. Edycja: Znudził mnie jednak śmiertelnie, zacząłam wyczuwać w nim wiśniową gumę do żucia Hubba Bubba. Faktycznie, są lepsze zapachy od Ferragamo. Flakon pofrunął za grosze na all... Nie żałuję :] Używam tego produktu od: rok? Ilość zużytych opakowań: 1x 50ml, teraz w trakcie 30ml
    Milinda
    1 lutego 2013 o 18:48
    Incanto w kolejnym wydaniu.
    Bardzo przeciętny zapach- bez wyrazu i pazura. "Perfumy kobiety - Uwodzące, ale bez prowokacji - Zmysłowy bukiet kwiatów." _ reklamowy slogan zgadzam się ze zdaniem " bez prowokacji" NUDA kwiatkowo - owocowa.
  • 23 października 2012 o 10:42
    Mocna, esencjonalna herbatka żurawinowa
    Troszke jestem zdziwiona tak krytycznymi opiniami i niska ocena, bo dla mnie ten zapach absolutnie nie jest tani. Powiem tak, uwielbiam kolekcje butow od Ferragamo, jeszcze bardziej kocham torebki i moim skromnym zdaniem wszystkie jego perfumy, ktore mialam okazje przetestowac prezentuja jakis poziom i bardzo dobra jakosc. Innym nie smiem wystatwiac recenzji, bo ich jednak na tyle nie znam, bo tylko wachalam z koreczka lub papierka, ale "F by Ferragamo" mam flakonik 90 ml i uzywam juz okolo roku, wiec ze spokojnym sumieniem moge napisac, ze nie jest to zapach banalny czy tandetny. Przypomina mi aromat goracej, swiezo zaparzonej, mocnej zurawinowej herbatki. Obowiazkowo mocno poslodzonej. Ja uwielbiam tego typu herbaty, wiec zapach od razu przypadl mi do gustu. Jest wiec slodki, ale nie jest to oklepana slodycz jakich na rynku bardzo wiele, jest dosc oryginalny, ale przy tym nie jest zadnym dziwolagiem. I co dla mnie bardzo wazne nie ma chyba swojego brata blizniaka na rynku, przynajmniej ja nie znam na tyle podobnego. Ogolnie nie lubie perfum w postaci cukierkowych bomb (chociaz jest jeden wyjatek), ale te maja slodycz przelamana cierpka nuta. Co prawda od Ferragamo moznaby wymagac zapachu moze bardziej eleganckiego, wyrafinowanego, uniwersalnego, jednak moim zdaniem ten wspolgra z jego kolekcja. No i wyrazistosc na duzy plus. Zapach wyczuwalny przez otoczenie i to dlugo po aplikacji. Ma ogonek i jest bardzo trwaly Szczerze polecam, chociazby w celu przetestowania :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: zostalo kilka kropelek ze 90 ml
    Delicia
    14 września 2011 o 20:25
    Kocham...
    F jest wyjatkowym zapachem dla wyjatkowej kobiety... Zlozony jest wlasciwie wylacznie z trzech nut; jasminu, rozy i kwiatu pomaranczy i tyle wystarczylo, abym nazwala go zapachowym geniuszem. Slodko - kwaitowe nuty towarzysza mi przez caly dzien, zapach jest gesty, bardzo trwaly i niezwykle elegancki. Uwielbiam nosic go do pracy i zbierac komplementy. Buteleczka robi wrazenie, jest takim malym dzielem sztuki :-) Zapach ma intensywny ogon i bardzo przyjemna projekcje; od owocowego radosnego rozpoczecia, do nieco powazniejszej kwiatowej bazy. Kocham go i polecam Paniom, ktore gustuja w oryginalnych, kobiecych, kwiatowych kompozycjach... Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 30ml i 50ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie