Kremy uniwersalne

Novaclear Atopis, Hydro - Control Cream Krem natłuszczająco - nawilżający do twarzy i ciała

Novaclear Atopis
Atopis Hydro-Control Natłuszczająco-nawilżający krem do twarzy i ciała, 100 ml 100 ml

oliiwww
    14 lutego 2021 o 10:56
    Dobry natłuszczacz
    Szukałam czegos do twarzy,co odżywi stan mojej skóry.Faktycznie super działa,pozostawiając buzie odżywioną,ale i mocno natluszczoną...i to w takim stanie,ze krem ten jest idealny ale tylko na NOC! Na mojej buzi dość ciężko się wchłania i pozostawia efekt lepkości. Próbowałam nakładać go pod podkład,ale mija się to z celem. Makijaż w ogóle się nie utrzymuje,a wręcz całą twarz się strasznie swieci(i to nie w stylu glow). Szkoda,bo muszę kupić teraz drugi krem na dzień,jednakże wybaczam,bo skóra jest naprawdę miękka i zregenerowana.
    Drogeria Super-Pharm
  • 28 kwietnia 2020 o 11:39
    Wydajny krem do twarzy!
    Bardzo skuteczny i wydajny krem o odpowiedniej konsystencji. Nie jest ani za gęsty ani za rzadki. Szybko się wchłania. Idealny dla osób, które mają problem ze skórą. Łagodzi, nawilża i natłuszcza suchą skórę. Zdecydowanie warto spróbować!
    Zalety:
    • skuteczny,
    • szybko się wchłania,
    • wydajny,
  • 18 marca 2020 o 13:00
    wydajny i przy AZS jest zdecydowanie poprawa stanu skóry
    Miałam okazję kilka produktów testować Novaclear i każdy mnie pozytywnie zaskoczył. Krem natłuszczający świetnie łagodzi i nawilża skórę. Ponadto nadaje skórze miękkość i delikatność. Fajnie koi podrażnienia, często go stosowałam latem, dzięki czemu moja skóra nie była przesuszona. Stała się za to zdrowsza i nawilżona, krem nie obciąża skóry i bardzo szybko się wchłania.Po posmarowaniu chorego miejsca kremem czuję ulgę. Krem bardzo wydajny, nie trzeba nakładać jakiejś grubej warstwy, aby odczuć skuteczność. Spełnił moje oczekiwania. Polecam dla osób borykających się z azs,Sądzę,że idealnie sprawdziłby się jako baza pod podkład.Do tego jest wydajny,pozbawiony barwników i konserwantów
  • 12 marca 2020 o 14:46
    Świetny krem
    Z kremem miałam pierwszą styczność gdy moje skóra była w na prawdę kiepskiej kondycji. Dzięki temu kosmetykowi skutecznie udało mi się odżwyić cerę i nadać jej zdrowego wygląda. Sam krem szybko się wchłania, nie zostawia tłustych śladów. Łagodzi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Nadaje przyjemniej gładkości i miękkości skórze.
    Zalety:
    • wydajny
    • dobrze nawilża
    pockett
    19 stycznia 2020 o 16:54
    zbawienna ulga
    Krem Atopis trafił w moje ręce zupełnym przypadkiem i dość długo przestał na półce, albowiem nie miałam pomysłu na jego wykorzystanie, gdyż moja skóra nie potrzebowała akuratnie wsparcia, jakie oferował. Do czasu, kiedy dopadła mnie bardzo uciążliwa dolegliwość, jaką jest zapalenie okołoustne, objawiająca się się uporczywie swędzącymi, czasem bolącymi, i mocno łuszczącymi się zmianami na twarzy. Były rozległe. Przepisane przez lekarza sterydy tylko pogorszyły sprawę, zaogniając je do tego stopnia, że żaden podkład nie był ich w stanie ukryć. Na nic zdało zdało się traktowanie ich, również przepisanym przez medyka kremem, który miał za zadanie je łagodzić. Zero efektu. Wówczas przypomniałam sobie o posiadaniu wspomnianego wyżej produktu. Nie oczekiwałam cudów, a wręcz nawet bałam się go zastosować z racji tego, iż objęta zmianami chorobowymi skóra na wszystko reagowała bardzo źle. I tu nastąpiło miłe zaskoczenie. Po nałożeniu kremu na noc, rankiem odczułam wyraźne złagodzenie uciążliwych objawów. Ponadto zmiany stały się mniej widoczne. Krem regularnie stosowany, wsparł mnie w pozbywaniu się tego "dziadostwa", dlatego szczerze go polecam w każdym przypadku, gdzie wszelkie inne sposoby zawiodły. Nawet, jeśli nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi. Może nie ma idealnej konsystencji i dość długo się wchłania, ale dla mnie jak na razie pozostaje numerem jeden wśród produktów, skutecznie wspierających skórę podrażnioną.
    Zalety:
    • naprawdę działa
    • łagodzi uciążliwe objawy
    • nawilża
    • likwiduje szorstkość skóry
    • niweluje łuszczenie