Skóra, włosy, paznokcie

Colfarm Biotemax Duo, Zdrowe i piękne włosy, skóra i paznokcie

Skuteczność:
  • Wczoraj o 17:00
    super produkt
    już po użyciu połowy opakowania moje włosy wypadają znacznie mniej (wcześniej przeczesując palcami wychodziła cala garść teraz normalna ilość podczas dnia) a dodatkowo moje zawsze cienkie przezroczyste i łamliwe paznokcie są mocne, wytrzymałe na łamanie i pięknie białe. wcześniej potrafiły mi się łamać w połowie płytki i nie mogłam nie nosić lakieru bo paznokcie były wtedy zbyt miękkie (można było je zginać) a teraz bez lakieru są mocniejsze niż kiedyś z. Naprawdę gorąco polecam!
  • 30 marca 2025 o 18:51
    Pomagają na porost i wzmocnienie
    Zażywam te suplementy dość długi czas odkąd kupiłam je drogą internetową na oficjalnej stronie marki Colfarm gdzie wrzuciłam do wirtualnego koszyka sporą ilość ziołowych tabletek oraz właśnie te służące pomocą podczas wzrostu nowych włosów i bardziej gęstych i pełnych blasku bo stosowane regularnie wzbogacają o szereg niezbędny substancji pochodzenia naturalnego i są łagodne dla żołądka bo składniki nie działają podrażniająco a są na tyle skuteczne że po długim okresie działają wyłącznie korzystnie więc trzeba mieć zapas tych tabletek aby za kilka miesięcy cieszyć się mocnymi włosami i długimi jeżeli chcecie szybko zapuścić ale moje z pewnością są gęstsze i jest ich po prostu więcej więc nie pozostaje mi nic innego jak polecić te suplementy oraz markę Colfarm która dba o nasz organizm od lat.
    Zalety:
    • Bardzo dobre i skuteczne suplementy na porost włosów i ich wzmocnienie w bardzo korzystnej cenie
    Wady:
    • Nie wymienię
  • 19 maja 2020 o 0:22
    Biorąc duo efekt
    Witam chciałam wam pokazać efekty po tabletkach biotebal duo naprawde warto . Doczepialam włosy przez 10 lat bez przerwy włosy zrobiły mi sie okropne teraz w końcu po połowie kuracji mam włosy i jestem dumna
    Zalety:
    • Rosną mi włosy i niemam lysiny
    Anakene
    6 listopada 2019 o 10:21
    Działa
    Po kilku pierwszych tygodniach użytkowania paznokcie zaczęły rosnąć bardzo szybko. Po kilku następnych tygodniach (przed zakończeniem opakowania) włosy... wypadają mniej. Jak było wcześniej? Włosy wypadały całymi garściami... wszędzie ich było pełno... a teraz? Nawet podczas mycia włosów wypada ich naprawdę niewiele. Zaskakująco szybko zaczęły mi również odrastać nowe włosy. Nie liczyłam na taki efekt, ale ten produkt uratował mi czuprynę.
    Zalety:
    • Działanie, cena
  • 9 sierpnia 2019 o 10:33
    Tak/Nie
    Bardzo wypadały mi włosy, więc udałam się do apteki i polecono mi Biotemax Duo. Opakowanie zawiera 60 szt. Stosuje się jedna tabletkę na dzień, więc jedno opakowanie wystarcza na dwa miesiące przy regularnym stosowaniu. Tabletki są malutkie i łatwe do połknięcia. Po dwóch tygodniach stosowania zauważyłam, ze włosy zaczęły mniej wypadać. Byłam więc zadowolona, bo o takie działanie właśnie mi chodziło. Jednak kiedy tabletki się skończyły, przestałam brać problem wrócił. Włosy nadal wypadają w dużych ilościach. Producent zapewnia: wzrost włosów- nie zauważyłam, poprawę kondycji skóry- nie zauważyłam, poprawę kondycji paznokci- nie zauważyłam. Biotemax Duo jest dla mnie ok, ale musiałabym zażywać cały czas. Będę szukać czegoś innego. Jednak wolę długotrwały efekt.
    Zalety:
    • duże opakowanie
    • małe tabletki łatwe do połknięcia
    • zmniejsza wypadanie włosów
    Wady:
    • brak wzrostu włosów
    • nie poprawia kondycji skóry
    • nie poprawia kondycji paznokci
    • krótkotrwały efekt
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie