Skóra, włosy, paznokcie

Skuteczność:
    Lothris
    13 czerwca 2024 o 15:06
    Piękna i zdrowa skóra!
    Nie wierząc zbytnio taki preparatom, dawniej nie kupiłabym sama tego produktu "bo to przecież tylko witaminy jak każde inne". Ale Dostałam opakowanie tego suplementu przy pewnej kinowej akcji i postanowiłam wykorzystać żeby się nie zmarnowało. Efekty przerosły moje uprzedzenia. Suplement sprawił, że moja skóra odżyła. Nabrała zdrowego blasku, ogólnie wyglądała na sporo zdrowszą, odżywioną i zadbaną. Nigdy nie miałam problemu z opalaniem i poparzeniami słonecznymi, ale gdy stosowałam ten suplement opalenizna nabierała wspaniałego koloru i trzymała się dłużej. Była złota! Łapałam się nie raz na podziwianiu swoich przedramion. Uwielbiam korzystać ze słońca, a nawet leżeć na nim plackiem. Więc podczas korzystania z tego suplementu słońca sobie nie odmawiałam. Wydaje mi się, że największą zasługą całokształtu, był ten beta karoten w składzie. (Oczywiście trzeba też się odpowiednia nawadniać.) Chętnie do niego wrócę i szczerze polecam. Zdziwienie dalej mnie nie opuszcza.
    Zalety:
    • Skóra nabiera zdrowego wyglądu, a opalenizna złotego blasku.
    • Poprawa kondycji skóry i paznokci.
  • 28 marca 2024 o 18:16
    Na lato super!
    Bardzo lubię ten suplement stosować w lecie pomaga w zachowaniu i wzmocnieniu opalenizny, tabletka łatwa do połknięcia wygodne opakowanie. U mnie świetnie się sprawdzają
  • 14 października 2022 o 10:25
    Piękna opalenizna
    Używam ich w okresie wiosna-lato jako wspomaganie zdrowego opalania. Suplement ten pomaga uzyskać piękną brązową opaleniznę szybciej i zdrowiej, bo nie spalamy się na czerwono. Opalenizna utrzymuje się zdecydowanie dłużej i szybciej aktywuje przez co nie trzeba długo grzać się na słońcu. Zdecydowanie jest to przez zawartość beta karotenu który się do tego przyczynia. Tabletki są łatwe do połknięcia a produkt nie jest drogi. Polecam!
  • 1 maja 2021 o 7:47
    Używam od lat
    Mamy maj . I już opakowanie jest zakupione i 1 dawka wzięta . Używam od lat w okresie maj - wrześniem. Tabletki są tanie około 15 zł dostępne w każdej aptece . Produkt ładnie podkreśla nasza opaleniznę ,nadaje jej zdoryw i ładny wygląd. Widać efekt działania tabletek wraz z słoneczkiem. U siebie nie zauważyłam skutków ubocznych .
    sajka32
    12 maja 2020 o 21:44
    tabletki belissa sun
    Kupiłam z polecenia siostry u której się sprawdził. Odkąd użyłam go kilka lat temu po raz pierwszy, tak co lato do niego wracam. Dzięki niemu nawet pierwsza opalenizna jest szybka, piękna i brązowa, a ponadto jest bardzo trwała.
    Zalety:
    • szybko opala słońce
    • długo utrzymuje się opalenizna
    Wady:
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie