Tusze do rzęs

Bourjois Volume Glamour Tusz pogrubiający

Nasi użytkownicy zostawili 555 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Barbik
    4 stycznia 2025 o 10:37
    Stary albo słaby
    Potrzebowałam porządnego tuszu, żeby zrobić sobie makijaż na wesele. Nie przesadzałam z drogimi kosmetykami. Z tej firmy jednak jakiś czas temu często kupowałam i byłam zadowolona z jakości. Tusz jest w ładnym opakowaniu. Wygląda elegancko i cieszy oko. Nie wiem jednak, czy efekt volume jest tu tak słaby, czy tusz był lekko podeschnięty, bo na moich rzęsach prawie nic nie zostawało. Musiałam wykonać dobrych parę ruchów, żeby rzęsy chociaż trochę zostały podkreślone. W takiej sytuacji, wolę już testować tusze tańszych marek, których ceny, nawet bez promocji są dużo przyjemniejsze dla portfela.
    Zalety:
    • Niestey, w moim przypadku to tylko ładne opakowanie, ale to zupełnie nie o to przecież chodzi
    Wady:
    • Bardzo słabo podkreśla rzęsy
    • Tusz po kilku użyciach zaczął "wychodzić" z opakowania
  • 5 grudnia 2024 o 9:02
    Jest genialny
    Ten tusz ostatnio skradł moje serce. Uwielbiam jego zgrabną szczoteczkę, która dociera nawet do najmniejszych rzęs. Świetnie je pogrubia, podkręca i wydłuża, dodaje również objętości. Nie skleja rzęs i nie robi pajęczych nóżek. Można dołożyć śmiało dwie trzy warstwy i nic się nie dzieje z rzęsami rzęsy są pięknie podkreślone, No po prostu rewelacja. Podoba mi się jego intensywny kolor, ciekawe opakowanie.
    Zalety:
    • Kolor, opakowanie, działanie,
  • 28 listopada 2024 o 0:13
    Rewelka , jak to z tuszami bourjois
    Tusze do rzęs Bourjois od zawsze dobrze wpisują się w moje preferencje, a Volume Glamour nie jest wyjątkiem. Produkt już od pierwszego użycia zyskał moją sympatię – zaczynając od klasycznego, eleganckiego opakowania, które dobrze leży w dłoni, aż po jego skuteczne działanie. Szczoteczka tego tuszu to jeden z jego największych atutów. Jest tradycyjna, włoskowa, o średniej wielkości, co ułatwia precyzyjną aplikację. Dzięki jej konstrukcji tusz równomiernie pokrywa każdą rzęsę, nie powodując grudek ani efektu sklejania. Szczególnie doceniam, jak pięknie wydłuża i podkreśla moje rzęsy, które naturalnie są długie i wywinięte. Tusz dodatkowo je pogrubia, tworząc efekt bardziej wyrazistego spojrzenia, ale bez przesadnej teatralności. Formuła tuszu jest idealna – ani zbyt sucha, ani zbyt mokra. Pozwala na budowanie intensywności – można nałożyć jedną warstwę dla subtelniejszego efektu lub dwie, aby dodać rzęsom objętości. Produkt nie osypuje się w ciągu dnia, co dla mnie jest dużym plusem. Rzęsy pozostają elastyczne i miękkie, bez uczucia sztywności, co niestety zdarza się w przypadku niektórych maskar. No Bourjois potrafi w tusze do rzęs !
    Zalety:
    • Pogrubia i nie skleja rzęs
    • Super szczoteczka z klasycznymi włoskami
    • Opakowanie estetyczne i dobrze leży w dłoni
    • Tusz nie kruszy się
    • Wydajna formuła
  • 31 października 2024 o 21:34
    Najważniejsze: nie osypuje się
    Moja mama kupuje ten tusz od lat, a teraz kupuję go ja. Moje rzęsy są z natury fantastyczne - długie, ładnie podkręcone i czarne. Od tuszu oczekuję jedynie, żeby moje rzęsy delikatnie podkreślił, wydłużył, nie uczulał i nie robił efektu pandy. Ten tusz spełnia wszystkie moje oczekiwania. Tylko ta cena. Jak już ktoś tu w komentarzach wspomniał, jego cena regularna jest dość wysoka. Trzeba polować na promocje albo zamawiać na ezebra.
  • 5 października 2024 o 13:30
    Przyjemny
    Tusz ma długą, prostą i wąska szczoteczkę wykonana z tradycyjnych włosków. Nabiera odpowiednią ilość produktu, dzięki czemu po pierwszym pociągnięciu nie zostawia kleksów tuszu, które potem trzeba rozczesywać. Maluje się nim banalnie prosto i przyjemnie. Już pierwsza warstwa otwiera oko, unosi i wydłuża rzęsy, bez ich sklejania. Niestety dla mnie pogrubienia nie widać. Myślę że trafnym porównaniem po użyciu tego tuszu będzie sformułowanie "efektu dziennych sztucznych rzęs" - taki efekt 1:1 Przyjemny, choć miałam lepsze.

Zobacz także inne Tusze do rzęs