Wody toaletowe damskie

Lancome Hypnose Pour Homme EDT

Lancome Hypnose Homme Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 stycznia 2020 o 21:35
    Oryginalny flakon i oryginalny zapach, który kojarzy mi się z lasem...
    Uwielbiam kupować perfumy i uwielbiam, gdy mój mężczyzna pięknie pachnie. Ostatni jego zakup to Lancome Hypnose Homme. Choć są to perfumy z 2007r., więc nie należą do najnowszych, wciąż cieszą się popularnością i nie ustępują tym najnowszym w żadnym aspekcie. Kiedyś niedostępne w Polsce, teraz bez problemu dostaniemy je choćby w Sephorze. Cena zdecydowanie z wyższej półki, 50 ml kosztuje nieco ponad 200 zł. Zacznę od flakonu. Masywny, kanciasty, poskręcany, dwukolorowy. Szkło w kolorze bladego bursztynu z dużą, również poskręcaną zakrętką w kolorze czerni. Na zakrętce nazwa perfum. Całość zapakowana w kwadratowy, czarny kartonik. Flakon robi wrażenie, jest na pewno oryginalny i pięknie zdobi męski ,,kącik". ;) Hypnose Homme to woda toaletowa o ciekawych nutach zapachowych. Znajdziemy tu miętę, bergamotkę, mandarynkę, chiński kardamon, lawendę, ambrę, piżmo i paczulę. Czuć, że jest to zapach z wyższej półki, ekskluzywny, wielowymiarowy, wielopoziomowy, niejednolity. W Internecie znalazłam opinie, że jest to zapach orientalny, być może ze względu na wyrazisty kardamon, paczulę indonezyjską. Mi perfumy te przypominają zapach lasu. Czuję drzewa iglaste, świerk, sosnę, a gdzieś z tyłu pojawia się paczula, lawenda. Zapach ewoluuje z godziny na godzinę, łagodnieje z czasem, pojawia się orzeźwiająca mięta, a kardamon schodzi na daleki plan... Trwałość Hypnose jest zaskakująca, choć uważam je za stosunkowo lekki, nienarzucający się otoczeniu zapach. Nie są tak intensywne jak Dior Sauvage czy Aqua di Gio, które pozostawiają ciągnący się ogon. Hypnose to perfumy wyczuwalne na drugiej osobie raczej z bliska. Nadadzą się na wiosnę, jesień i zimę, latem ja i mój narzeczony preferujemy możliwie jak najlżejsze zapachy.
    W perfumerii
  • 23 maja 2017 o 19:36
    Idealny
    Rzadko recenzuję zapachy, bo zwyczajnie nie potrafię ich opisywać. Nie znam się na tych wszystkich akordach, nutach itp..... chyba że zapach jest baardzo jednoznaczny. W przypadku Hypnose mogę zatem jedynie napisać, że jest bardzo ciepły, ale nie przytłaczający i dla mojego nosa nie ma dominujących nut. I dlatego ma w sobie coś, co mnie intryguje, a w duecie z moim mężem jest po prostu zniewalający. I jemu ten zapach też się bardzo podoba, więc na pewno zagości u nas na dłużej. Bardzo trwały. Mały minusik za siermiężną butelkę.
    W perfumerii
  • 10 lutego 2016 o 15:31
    Jeden jedyny
    Używam tego zapachu już od kilku lat i nadal bezwarunkowo go uwielbiam! Kompozycja w sumie ciężka i nie nadaje się od tak do pracy czy na siłownie ;) raczej na zmysłowy wieczór. Zapach bardzo trwały. Jedyny w swoim rodzaju. Używam tego produktu od: 8 lat Ilość zużytych opakowań: 8 dużych
    dupelka
    12 października 2012 o 14:01
    dla eleganckiego dojrzałego faceta
    Zapach ten jest zdecydowanie dla dojrzałego faceta o zdecydowanym charakterze. Ja poczułam ten zapach pierwszy raz gdy poznałam mojego mężczyzne bardzo mi wtedy przypadł do gustu i on i ten perfum.Pózniej kupiłam mu oryginał jak i dobrze pachnącą podróbę. Zapach ten bardzo nam sie podoba jest ciekawy rozwijający się kwiatowo korzenny z owocowymi nutami jest tak trwały że koszule pachną jeszcze po praniu.Gdy nim pachnie jest elegancki i sexowny takie moje ciacho.Zapach polecam mężczyznom raczej dojrzałym z racji wieku jak i z charakteru bo hipnoza to zapach cięzki nie odpowiedni dla młodych facetów. Używam tego produktu od: ok 4 lata Ilość zużytych opakowań: 4 flakony
  • 30 stycznia 2012 o 13:59
    sianko!
    Mnie jako kobiecie ciężko ocenić coś co skierowane jest do innego odbiorcy, no ale skoro go kupiłam to spróbuję. Zapach otrzymał w podarunku ode mnie mój małżonek. Jego pierwsze słowa brzmiały cytuję "eee toż to dla starego dziada w mercedesie". Tak się ucieszył a mnie zrzedła mina. No cóż. Zapach jak dla mnie typowo klasyczny, raczej dla dojrzałego dżentelmena. Typ garniturowca, biznesmena. Na weselu wszystkie kuzynki męża obwąchiwały i prawiły komplementy. Ale gdy siedział przed tv w kapciach i dresie uperfumowany Lancome, ja tylko się uśmiechałam w duchu, bo czułam jak mu ten zapach nie pasuje. Kiedy skończył 30 ml i wyrzucał butelkę westchnął "zmęczyłem to sianko". Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 30 ml lub 50