Bliżej...
Ooo, ładny zapach.
Przepiękny...
Intymny...
Miękki, ciepły, zmysłowy, niezwykle seksowny - przywodzący na myśl czyste ciało rozgrzane słońcem dnia, ciepłem wieczoru, szczęściem i miłością.
Jednocześnie bardzo elegancki, stonowany i z klasą.
Pachnąca tak Kobieta - niezależnie od wieku, bo perfumy są zarówno szykowne, jak i rozkosznie wdzięczne, więc mogą podobać się każdej Damie - z pewnością zwróci uwagę Płci Przeciwnej, apetyczną delikatnością.
Zapach przyciąga taktowną, rozkoszną słodyczą tak subtelną, że chce się być bliżej tak cudownie pachnącej Osoby, co odróżnia te perfumy od wielu innych kompozycji w zamyśle bardzo zmysłowych - ale finalnie mdlących, landrynkowo infantylnych, lub przeciwnie - drapieżnych i wyzywających - buduarowych do granic wulgarności, które nie przyciągają, a odstręczają swą nachalnością.
Byłam pewna, że te prześliczne, bliskoskórne perfumy mają bardzo dużo składników, tymczasem na ich bogaty, elegancki pudrowy bukiet, o charakterze wyraźnego gourmand - waniliowo-kokosowego, składają się jeszcze jedynie, oprócz tych dwóch apetycznych nut rześka, ożywcza bergamotka i róża.
Tylko tyle wystarczy, aby pachnieć tak cudownie, przepięknie, sensualnie, egzotycznie, niezwykle seksownie, i z taką klasą.
Pod warunkiem, że te idealne na cały rok perfumy dozuje się z umiarem - tylko wówczas zachowują swój wybitnie zmysłowy urok.
Po testach - gorąco polecam, rozważając zdobycie dla siebie tych upojnych perfum.
PS - I zdobyłam je kilka miesięcy od opublikowania niniejszej recenzji. Wciąż mnie zachwycają, choć w dawkowanych szczodrzej, niż przy wcześniejszych testach próbek, zaczęłam w nich wyczuwać przez pierwszych kilka minut od "psiku" jakiś ... ujmę to... "naciopodobny", jakby warzywny, selerowo-pietruszkowy ton. Tylko przez kilka pierwszych minut od aplikacji, więc nie wskazuję tej dziwnej cechy jako wady :-)
Zalety:
- wszystko,
- kompozycja - wybitnie sensualna, i z ogromną klasą, w typie gourmand - z dominującymi nutami wanilii i kokosa,
- delikatność,
- trwałość - wysoka,
- wydajność - duża - perfumy wręcz wymagają stosowania z umiarem.
Wady:
- cena - dość wysoka, ale walory perfum ją rekompensują, na taki zapach warto oszczędzać, lub poprosić o niego w prezencie - w szczególności Ukochanego - bo Panom ten apetyczny zapach też się podoba