Kremy BB, CC i DD

Avon Mark, CC Cream SPF 20 Krem CC 'Idealna cera'

• 26 lutego 2023 o 9:17
    Nie za bardzo przypadł mi do gustu
    Jest delikatny. Ma dobrą formę i naklada zie go delikatnie. Aczkolwiek powiedziałabym że on w ogóle nie kryje. Nie ma w sobie żadnego pigmentu kryjącego. Cena dość atrakcyjna Ale to tyle. Zachowuje się jakby to był zwykły krem ale o innym kolorze. Cera świeci się juz po kilku godzinach od nałożenia. Bez pudru ani rusz. Opakowanie dość wygodne ale czasami trochę za dużo się wylewa z pudełka.
    Zalety:
    Wady:
    • Wylewa się z opakowania
    • Nie kryje
  • 6 maja 2019 o 18:48
    Mój must have !
    Jak w tytule, mój must have ! Nie wyobrażam sobie makijażu bez tego produktu. Mam bardzo jasną cerę przy czym kolor light jest idealny. Świetnie współgra z moją skórą. Wyrównuje koloryt i kryje niewielkie niedoskonałości, jednak dla mnie jest wystarczający. Nie pozostawia efektu maski, lekko rozświetla. Co do wydajności i trwałości spisuje się na 6 +. Cena bardzo niska jak za tak dobry produkt.
    Zalety:
    • kolor
    • krycie
    • wydajny
    • trwały
    btbmbx
    14 marca 2019 o 22:31
    Dajcie spokój...
    Według mnie okropny produkt. W ogóle się nie sprawdził, pieniądze wyrzucone w błoto. Robiłam do niego kilka podejść, ale każde kończyło się porażką. Źle się go nakłada, marze się, robi plamy, smugi. Na dodatek twarz szybko się błyszczy, jest nietrwały, wyciera się. Trzy razy nie!
    Zalety:
    Wady:
    • Trudna aplikacja
    • Robi plamy, wygląda okropnie
    • Jest nietrwały
    • Buzia bardzo szybko zaczyna się świecić
    gapapl
    1 lutego 2019 o 19:29
    Średniak
    Kupiłam go na promocji za 9.99 zł i uważam, że ta cena jest adekwatna do produktu. Gdybym krem zakupiła po regularnej cenie bardzo bym była zawiedziona. Jako krem cc powinien dawać mocniejsze krycie jak krem bb. Mimo to nie jest najgorzej pod warunkiem,iż nałoży się dwie warstwy. Nakładam za pomocą gąbeczki lub wklepuje palcami. Wtedy też nigdy nie ma zacieków czy plam. Trzeba wiedzieć jak takie kremy nakładać co nie każda dziewczyna wie. Posiadam kolor nude. Ładnie dostosowuje sie do mojej karnacji. Dobrze nawilża. Matowi.Współgra z pudrem i nie ciemnieje. Jedyny wielki minus za zbyt intensywny zapach.
    errola
    18 grudnia 2018 o 16:05
    super się sprawdził
    Jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku. Kupiłam go w jakiejś mega promocji i bardzo się cieszę. Mam kolor light, który jest bardzo jasny. Fantastycznie stapia się z moją skórą. Wyrównuje koloryt. Delikatnie maskuje niedoskonałości. Krycie ma niewielkie, ale dla mnie wystarczające. Bardzo ładnie rozświetla moją skórę, przy czym nie świeci się zbytnio. Nie tworzy smug. Długo utrzymuje się na skórze.