Kremy BB, CC i DD

AA LAAB, Krem korygujący CC SPF 50

Nasi użytkownicy zostawili 110 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 22:32
    Świetnie się sprawdza
    AA LAAB, Krem korygujący CC SPF 50 jest to bardzo delikatny podkład. Świetnie wyrównuje koloryt skóry. Jest bardzo lekki i idealny do używania na codzień. Nie wchodzi w zmarszczki, ani nie podkreśla suchych skórek. Nie podrażnia oraz nie uczula. Ma wodno-lekką konsystencję. Łatwo się blenduje. Utrzymuje się przez cały dzień, nie ściera się. Jest to idealna opcja dla osób które na codzień nie potrzebują mocniejszego krycia. Dla osób z trądzikiem wyrówna koloryt skóry oraz nie zapcha, lecz nie zakryje mocniejszych stanów zapalnych. Jest w dobrej cenie.
  • 7 lutego 2025 o 12:07
    spodobał mi się
    Używałam najciemniejszy kolor w czasie lata i bardzo ładnie dopasowywał się do odcienia mojej cery. Krycie określiłabym jako średnie. Konsystencja jest dość gęsta - nie spływa z dłoni. Ma przyjemny zapach, szybko się ulatnia - jest ciężki do określenia. Mam cerę suchą w kierunku do normalnej i w lecie już w ciągu kilku godzin ścierał się z buzi, ale nie w sposób plamisty. Trwałość określiłabym jako średnią. Ogólnie pozytywnie mnie zaskoczył i chętnie do niego wracam.
    Zalety:
    • duża dostępność
    • ładne wykończenie
    Wady:
    • trochę słaba trwałość
  • 1 lutego 2025 o 23:21
    must-have
    AA LAAB Krem korygujący CC SPF 50 to doskonały wybór dla osób, które szukają lekkiego, ale skutecznego produktu na co dzień. Zawiera wysoką ochronę przeciwsłoneczną SPF 50, co daje mi pewność, że moja skóra jest chroniona przed szkodliwymi promieniami UV. Ma świetną formułę, która delikatnie wyrównuje koloryt cery, maskując drobne niedoskonałości, ale nie obciąża jej przy tym. Uwielbiam, że nie czuję go na skórze, jest bardzo lekki i dobrze się wchłania. Dodatkowo, dzięki zawartości Centelli, krem działa również przeciwstarzeniowo, co sprawia, że czuję, że moja skóra jest nie tylko chroniona, ale także pielęgnowana. Idealnie sprawdza się zarówno na co dzień, jako samodzielny produkt, jak i jako baza pod makijaż. Moja skóra wygląda promiennie, a krem nawilża ją, nie powodując przy tym przetłuszczenia. Jest to mój codzienny must-have, szczególnie latem, kiedy skóra potrzebuje dodatkowej ochrony.
  • 3 stycznia 2025 o 21:18
    Krem cc
    Krem ma bardzo gęstą konsystencję. Nakładam go palcami. Przy niewielkiej ilości wygląda dość naturalnie. Przy większej potrafi się warzyć i wchodzić w załamania na skórze. Wytrzymuje u mnie cały dzień ale ja staram się nie dotykać w ogóle twarzy w ciągu dnia. Ma dość mocne krycie. Generalnie wygląda w miarę ok ale nie kupiłabym go ponownie. Ma zbyt treściwa konsystencję i trzeba nakładać go na prawdę niewiele żeby dobrze wyglądał.
  • 3 grudnia 2024 o 7:55
    Nie jest to lekki krem korygujący
    Skuszona promocją kupiłam produkt, całe szczęście, bo gdybym kupiła go za normalna cenę to byłabym jeszcze bardziej zła :) Niestety nie jest to lekki krem korygujący jak podaje producent, ciężko się go nakłada co przy suchej i wrażliwej skórze jest dodatkowo podrażniające. Próbowałam palcami, pędzlem i gąbeczka … dramat. Kolor jest Ok, krycie bardzo średnie i niestety plamy. Ciastkuje się dramatycznie! Zupełnie mi ten produkt nie podszedł :(
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • ciężka konsystencja
    • ciastkuje się
    • powstają plamy przy nakładaniu

Zobacz także inne Kremy BB, CC i DD