Żele pod prysznic

Joanna Naturia, Żel pod prysznic (różne rodzaje)

Bodyland.pl
Joanna Aloes i Limonka 100ml - żel pod prysznic
Joanna Naturia BodyŻel pod prysznic Aloes i Limonka Travel 100 ml
Joanna Aloes i Limonka 100ml - żel pod prysznic

• 8 października 2024 o 15:08
    Orzeźwiająca limonka połączona z nawilżającym aloesem
    Żel pod prysznic od marki Joanna to kosmetyk zamknięty w małą poręczną, plastikową buteleczkę o pojemności podróżnej bo 100 ml. Buteleczka jest przezroczysta, dzięki czemu możemy z łatwością kontrolować stan jego zużycia z zamknięciem na klik. Szata graficzna jest bardzo prosta, dominuje barwa zielona z białymi wyraźnymi napisami. Na przedniej stronie buteleczki znajdziemy aloes i limonkę. Konsystencja żelu jest dość gęsta i jak na żel przystało żelowa, natomiast zapach jest trochę sztuczny bo moja pierwsza myśl jak otworzyłam żel to mleczko do czyszczenia, ale po dłuższej chwili łagodnie zmienia się w typową limonkę i już tak nie przeszkadza. Jest to kosmetyk, który choć ma odświeżający ale specyficzny owocowy zapach, to dobrze oczyszcza skórę, dodaje jej energii. Jak na pojemność 100 ml to wystarcza na 4 mycia, nie wysusza skóry ani też nie powoduje podrażnień. Żel posiada w swym składzie ekstrakty z aloesu i limonki a skład INCI jest dość krótki. Bardzo dobrze się pieni. Za opakowanie 100 ml zapłaciłam ok 4 zł tak na wypróbowanie i jak dla mnie jest to dobra cena.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • pojemność
    Wady:
    • zapach, który może być sztuczny
  • 10 maja 2024 o 21:40
    Żel pod prysznic.
    Żel pod prysznic z aloesem i limonką zamknięty jest w klasycznej plastikowej butelce. Konsystencja żelowa, kolor delikatnie zielony. Zapach jest specyficzny taka sztuczna cytryna (dobrze, że żel kupiłam o pojemności 100ml bo zapach nie zachęca do używania). Wydajny. Wytwarza sporo piany. Żel pod prysznic dobrze oczyszcza skórę z zanieczyszczeń. Odświeża i delikatnie nawilża. Dobrze się pieni. Nie podrażnia skóry. Minus to zapach jak dla mnie zbyt sztuczny. Ogólnie żel spełnia swoje zadanie. Dobrze myje, nie podrażnia. Taki typowy żel pod prysznic jak inne na rynku. Tylko zapach mógłby być przyjemniejszy. Zalety: Oczyszcza Odświeża Nie podrażnia Nie wysusza skóry Wada: Zapach
  • 19 kwietnia 2024 o 13:56
    Żel Pod Prysznic Mango Papaja, Naturia, Joanna
    W żelach pod prysznic lubię tylko kremową konsystencję, ważny jest też dla mnie przyjemny zapach, ale żeby nie był zbyt słodki. Ten żel został kupiony w formacie mini do podróży. Fajny jest też dość wybór zapachów, bo jest w czym wybierać.
    Zalety:
    • Ładny, ale bardzo delikatny zapach
    • Niska cena
    • Opakowanie solidne na zatrzask nie zacina się
    Wady:
    • Zbyt wodnisty
    • Słabo się pieni
    • Słabo oczyszcza skórę
    • Wysusza skórę
    Goya5
    2 października 2023 o 6:25
    Polecam do podróży w mniejszym opakowaniu
    Żel posiadam w nieco mniejszym opakowaniu 100 ml, który jest świetny do podróży i z takim właśnie zamiarem dokonałam jego zakupu. Jest o zapachu aloesu i limonki, który jest odświeżający, energizujący. Bardzo go lubię, dobrze współpracuje z moją skórą, podoba mi się to, że jest wegański . Działa nawilżająco i energizująco, cudownie mieć jako nową energię
    Zalety:
    • mniejsze opakowanie dogodne do podróży
    • cena bardzo przystępna
    • piękny zapach świeży
    • to że jest wegański
  • 4 lutego 2023 o 20:20
    Aloes i limonka :(
    Recenzuję na podstawie wersji zapachowej aloes limonka, która skutecznie zniechęciła mnie do zakupu innych opcji tego produktu. Producent nie obiecuje cudów i cudów ten produkt nie robi. Myje i na tym koniec. Ma również odświeżać, jednak dla mnie jeho zapach jest obrzydliwy i okropny. Pachnie dosłownie jak płyn do podłóg, co dla mnie go całkowicie dyskwalifikuje do użytku.

Zobacz także inne Żele pod prysznic