Mydła

Isana Creamy Orange Cremeseife Kremowe mydło w płynie `Pomarańcza i miód`

• 28 maja 2024 o 14:52
    Polecam!
    To kolejny już wariant zapachowy z swego czasu viral'owego mydła od firmy Isana. Zakupiłam je już jakiś czas temu, jednak zapomniałam o nim i zaczęłam go używać dopiero niedawno. Produkt znajduję się w plastikowym opakowaniu tymczasowym, gdyż należy je przelać do wielorazowego pojemnika na mydło. Mimo wszystko grafika jest bardzo ładna, całe opakowanie jest pomarańczowe, a na nim znajdują się pomarańczę. Wszystkie napisy zawarte na opakowaniu są doskonale widoczne, a co za tym idzie - czytelne. Mydło bardzo ładnie pachnie pomarańczą, dość intensywnie. Zapach utrzymuję się na umytych dłoniach przez jakiś czas. Skóra dłoni po zastosowaniu tego mydła jest dobrze oczyszczona. Produkt nie podrażnia, ani nie wysusza skóry, nawet tak delikatnej jak moja.
    Ejvaaa
    10 października 2022 o 19:34
    Boski zapach! :)
    Mydełko kupiłam przypadkiem w Rossmann- za ponad 3 złote. Jak za pojemność 500ml to całkiem niezły Deal! :) Mydło mamy w standardowym opakowaniu - ala tuba o pojemności 500ml . Z piękną grafiką w kolorach soczystego pomarańczu :) na obrazku mamy też pomarańcze, płatki białych kwiatów i kropelki miodu . Napisy są w kolorach bieli i pomarańczowym. Dozownik standardowy jak przy tego typu produktach . Zapach- jest obłędny! Pachnie tak słodko, a jednocześnie tak rześko i pomarańczowo ! Formuła mydła jest niezwykle kremowa ,przyjemna dla skóry dłoni. Przyjemny zapach wręcz otula nasze dłonie:) Z tym mydłem mycie rąk należy do czystej przyjemności. Również gdy mam w domu gości to często później widzę takie samo mydło w ich domu ;D
    Zalety:
    • produkt przyjazdy dla wegan
    • opakowanie wykonane z materiałów pochodzących z recyklingu w 100% ( z wyjątkiem dozownika)
    • można je poddać ponownemu recyklingowi
    • receptura bez mikroplastiku
    • Mydło zawiera łagodny kompleks myjący, który oczyszcza nasze dłonie, pielęgnuje je i nawilża
    • produkt przebadany dermatologicznie
    • obłędny zapach, który rozpieszcza nasze zmysły
    • niska cena
    • duża pojemność
    • łatwo dostępny produkt
    • Nie wysusza skóry dłoni
    Wady:
    • Brak.
  • 5 października 2022 o 16:35
    Ładny zapach
    Bardzo lubię mydło w płynie Isana ze względu na ładny zapach. Posiada wygodne opakowanie z pompką. Dźwięku czemu aplikacja jest szybka i higieniczna. Produkt jest wydajny. Nie podrażnia skóry, nie uczula, nie przesusza. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność w drogeriach Rossmann.
  • 20 sierpnia 2022 o 9:48
    Bardzo przeciętny. Nie zachwyca.
    Kremowe mydło w płynie Isana zakupiłam w drogerii Rossmann z tzw. pudełka wyprzedażowego. Opakowanie było uszkodzone - brak pompki, stąd zapewne atrakcyjna cena - około 2 zł, dlatego nie będę go omawiać. Po przyjściu do domu płyn został przelany do zastępczego i sprawnego opakowania z pompką. Mydło ma w opisie "pomarańcza i miód" jednak nie wyczuwam ani jednego ani drugiego. Zapach jest lekko mdły i trudno mi go dopasować do konkretnego zapachu. Szybko się ulatnia i nie pozostawia śladu. Mydło przeciętnie się pieni, aby porządnie umyć ręce trzeba co najmniej kilka razy nacisnąć na pompkę. Jak większość mydeł do rąk Isana lekko wysusza skórę dłoni, więc warto za każdym razem stosować krem do rąk. Nie jestem zadowolona. Znam lepsze mydła tej samej marki. Do tej wersji nie wrócę.
    Zalety:
    • bardzo niska cena na promocji
    Wady:
    • słabo się pieni
    • lekko wysusza dłonie
    • zapach jest lekko mdły i nie przypomina ani pomarańczy ani miodu
  • 8 sierpnia 2022 o 20:10
    Mydło W PŁYNIE
    Kupiłam go przypadkowo i juz od pierwszego uzycia ..mnie zachwyciło!!Cudowny zapach pomaranczy i miodu i kremowa konsystyencja sprawiła ze nie chciałam płukac rąk!!WYDAJNOSC SUPER BO WYSTACZY NIEWIELKA ILOSC I skutecznie umyje dłonie.Cena tez jest niska . Po wielu uzyciach dłonie da nawilzone, wcale nie wysusza skóry!!!Jestem zadowolona i polecam!
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, wydajnosc, cena
    Wady:
    • wszystko okey