Odżywki do włosów

Goldwell Dualsenses, Just Smooth, Taming Conditioner Odżywka ujarzmiająca

notino.pl
Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Conditioner wygładzająca odżywka do włosów 200ml
Goldwell Just Smooth Wygładzająca Odżywka do Włosów 200ml
hairstore.pl
Bodyland.pl

• 22 kwietnia 2025 o 12:35
    Polecam
    Ten produkt pięknie wygładza moje włosy oczywiście używam jeszcze po wysuszeniu olejku żeby ten efekt dobić ale i tak widzę po tej odżywce uczą różnicę moje włosy puszą się na potęgę a po tej odżywce nawet jak nie chce mi się ich ogarniać to i tak wyglądają dobrze
  • 2 kwietnia 2025 o 15:03
    spoko jest
    Lubie ją i czesto po nią siegam szczególnie jak moje włosy potrzebują ratunku. Kupiłam ja bo spodobał mi sie efekt jaki uzyskała nią fryzjerka wiec z jej polecenia kupiłam cała serie . Nie żałuje. Włosy nie puszą się , są miekkie i wygładzone. Przepiękny zapach.
    mbzkzbm
    19 sierpnia 2022 o 19:10
    Jestem na nie
    Jestem wielką fanką odżywki Goldwell Rich Repair, więc bez zastanowienia sięgnęłam i po tę. Niestety, wielkie rozczarowanie. Odżywka zupełnie nie wygładza niczego oprócz mojego portfela. Włosy nadal są sianowate i niewygładzone. Kasa wyrzucona w błoto.
  • 13 września 2019 o 14:40
    Najlepsza z możliwych
    Odwieczny problem z szorstkimi, posiepanymi i zniszczonymi włosami spowodowany suszarka, prostownica oraz farbowaniem. Skończyło się to dzięki diametralnej zmianie fryzury. Obcielam znaczna ilość zniszczonych włosów oraz zaczęłam używać produktów firmy Goldwell. Włosy są delikatniejsze w dotyku, łatwiej się je rozczesuje i nie przypominają siana które miałam wcześniej na głowie.
    Zalety:
    • Odżywia i nawilża włosy
    • ŁATWOŚĆ w ROZCZESYWANIU
    • Włosy mniej się puszą
    • Cena warta produktu
  • 16 czerwca 2018 o 23:07
    Just smooth your hair
    Mam włosy grube, niskoporowate, proste i gęste. Odżywka im pomogła. Są bardziej miękkie w dotyku, przestały przypominać końską grzywę - urocze porównanie fryzjerki, nie moje :)
    Zalety:
    • Zdecydowanie zapach jest na plus. Odżywka pachnie ślicznie. Należy potrzymać ją na włosach parę minut.
    Wady:
    • Nie jest jakaś rewelacyjna, a cena wysoka.