Odżywki do włosów

Moroccanoil Moisture Repair, Conditioner Odżywka do włosów słabych i zniszczonych

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner Nawilżająco-Odbudowująca Odżywka do Włosów 250ml
notino.pl
Moroccanoil Moisture Repair Odżywka do włosów słabych i zniszczonych o działaniu nawilżająco-odbudowującym 250 ml
Sephora
Moroccanoil - Moisture Repair Conditioner - Odżywka - Moroccan O Care Hair 250ml - Dla Kobiet

ALM007
    1 września 2024 o 12:54
    Nawilżenie i odbudowa z Moroccanoil
    Odżywka Moroccanoil Moisture Repair zdecydowanie zasługuje na uwagę, szczególnie jeśli masz włosy cienkie, delikatne i zniszczone, jak moje. Od pierwszego użycia zauważyłam, że odżywka ma przyjemnie gęstą konsystencję, która łatwo rozprowadza się po włosach, ale co najważniejsze – nie obciąża ich. Dla mnie to kluczowe, ponieważ moje włosy łatwo tracą objętość, jeśli użyję zbyt ciężkiego produktu. Po użyciu tej odżywki moje włosy są dobrze nawilżone i odżywione, ale nadal lekkie i pełne życia. Skład odżywki opiera się na kilku kluczowych składnikach, które odgrywają dużą rolę w jej działaniu. Znajdziemy tu m.in. olej arganowy, który jest bogaty w antyoksydanty i nienasycone kwasy tłuszczowe, wzmacniając włosy i dodając im elastyczności. Kwas hialuronowy działa silnie nawilżająco, a proteiny keratyny wspomagają odbudowę zniszczonych włosów. To sprawia, że odżywka idealnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji, zapewniając moim włosom odpowiednie nawilżenie i regenerację. Cena tej odżywki znajduje się w średniej półce – nie jest najtańsza, ale z pewnością warta swojej ceny, biorąc pod uwagę jakość i skuteczność produktu. Odżywka nie jest szeroko dostępna w stacjonarnych drogeriach, dlatego polecam zakupy online, gdzie można ją łatwo znaleźć. Podsumowując, Moroccanoil Moisture Repair to odżywka, która łączy skuteczne nawilżenie z delikatnym działaniem, które nie obciąża włosów. Idealna do codziennego stosowania, zwłaszcza jeśli masz włosy cienkie i delikatne.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża i odżywia włosy.
    • Nie obciąża, co jest istotne przy cienkich włosach.
    • Zawiera olej arganowy i keratynę, które wspomagają regenerację włosów.
    • Przyjemnie gęsta konsystencja, łatwa w aplikacji.
    • Średnia półka cenowa, ale warta swojej ceny.
    Wady:
    • Dostępność ograniczona głównie do zakupów online i niektórych drogerii
    • Cena wyższa niż standardowe produkty drogeryjne, ale niższa niż topowe kosmetyki profesjonalne
  • 22 kwietnia 2022 o 14:33
    nie ma lepszej odżywki
    Jest to jedna z droższych odżywek jakich miałam okazję używać i muszę przyznać, że jest warta każdej złotówki. Na pewno będę kupować ponownie. -piękny zapach -wydajna -dobry skład -wygładza -nawilża -nabłyszcza -ułatwia rozczesywanie -kremowa i gęsta -włosy po jej użyciu są jak po keratynowym prostowaniu Stosując duet szampon + odżywka zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich włosów, tak dobrze jak po tych kosmetykach nie wyglądały nigdy.
  • 19 kwietnia 2022 o 13:17
    Kocham kocham kocham !
    Mimo, że nie mam w nawyku używania produktów do włosów z wysokiej półki, zrobiłam wyjątek. Sam produkt kupiłam w dużej promocji. Uwielbiam całą pielęgnacje Moroccanoil, ale ten produktu to mój ulubieniec. Posiadam włosy rozjaśnione, kruszące się. Często zamiast pięknych i lśniących wyglądają na oklapnięte i matowe. Odżywka nałożona na 5 minut sprawia, że są one jak po wizycie u fryzjera. Jest bardzo bogata w olejek, który nawilża włosy i regeneruje ich strukturę.
    • Konsystencja
  • 17 maja 2020 o 20:23
    Nie zachwyciła mnie
    Kupiłam odżywkę bo wiele dobrego słyszałam o tej firmie, zresztą używają ich produktów u mojego fryzjera i zawsze wychodziłam z ładnymi włosami. Moja wina jest jednak taka, że nie doczytałam i zamiast zamówić odżywkę stricte nawilżającą, zamówiłam „Moisture repair”. Odżywka ładnie pachnie, dobrze się rozprowadza i łatwo spłukuje. Niestety, ten mój błąd doprowadził do tego, że nie doczytałam że odżywka ma w składzie proteiny, a moje włosy naprawdę źle je znoszą. I tak, po wysuszeniu włosy są niby nawilżone, ale jakieś takie sianowate. Ponadto, elektryzują się na potęgę co z połączeniem z mnóstwem baby hair (dzięki Monoxidilowi) daje efekt aureoli ;-) Nie sposób jest te włosy okiełznać lub ułożyć, co biorąc pod uwagę cenę odżywki, jest nieco rozczarowujące. Przypuszczam, że wersja nawilżająca działałaby na moje włosy znacznie lepiej ale ... oceniam tą i nie mogę powiedzieć że jestem zadowolona.
  • 29 sierpnia 2019 o 15:15
    KOCHAM I UWIELBIAM
    Najlepsza odżywka do włosów. Włosy farbuję już z 10 lat więc dostają wycisk. Jestem brunetką więc jak zaczęłam je rozjaśniać efektem było sianoooooo na głowie. Wówczas moja ukochana fryzjerka Marta zaproponowała Moroccanoil. Zaczęłam od serum. Potem przyszedł czas na szampon i odżywkę. I to był mój koniec. MIŁOŚĆ od pierwszego użycia. dosłownie. Szampon jak i odżywka gęste , baaaaaardzo wydajne ( wystarczy 1 pom pka na włosy do łopatek). Zapach zniewalający. Mycie głowy to przyjemność i rozpieszczanie. Po użyciu szamponu i odżywki włosy są odżywione , nawilżone , miękkie, fantastycznie się rozczesują nawet na mokro . Po wysuszeniu są cudownie pachnące i takieeee lśniące ..... nawet rozdwojonych końcówek tak nie widać. Warto zainwestować nawet w samą odżywkę - efekt super. A w zestawie z szamponem będzie WOW.
    Zalety:
    • Zapach ; gęstość , wydajność , nawilżone odżywione włosy, w dotyku gładkie i miękkie i miłe , opakowanie z pompką fantastyczne bo 1 pompka wystarcza na 1 aplikację ;
    Wady:
    • hmmm.....nie jestem pewna ale raczej nie poleciłabym go dla osób z baaardzo przetłuszczającymi się włosami ;