Eyelinery

Ultimate Pen Eyeliner 03, 30 g
Kiko Milano Ultimate Pen
KIKO Milano Ultimate Pen Eyeliner eyeliner w pisaku 01 Black 1ml

• 20 maja 2024 o 10:07
    Albo mam jakiś bubel albo nie rozumiem fenomenu
    Brązowy Eyeliner kupiłam na Zalando. Przyszedł w opakowaniu bez zarzutu,z długą data ważności. Na mojej powiece nie pozostawia prawie żadnego śladu, nie ma znaczenia w jaki sposób go przyłożę, po prostu nie maluje. Gdy mocno go nacisnę i poziomo przycisnę do dłoni to wtedy zostawia jakiś ślad. Nie wiem, czy trafiłam na jakiś wybrakowany egzemplarz czy nie umiem go użyć ...
    Wady:
    • Brak pigmentacji
  • 17 kwietnia 2024 o 18:14
    Przez pierwsze tygodnie użytkowania jest ok
    Kreska na powiece to mój nieodłączny element makijażu. Do tego stopnia,że od kilku lat mam kreskę permanentną, którą jednak lubię podkreślać różnymi kolorami. Eyeliner od Kiko kupiłam że względu na świetną kolorystykę oraz fajny,znany mi format pisaka (wcześniej używałam Clinique ). I faktycznie pierwsze zetknięcie jest bardzo pozytywne, kolor mocno napigmentowany (mam zieleń i brąz), kosmetyk nie rozkazuje się i trzyma długo na swoim miejscu. Niestety im dalej w czas tym więcej poprawek,gdyż pigmentacja ucieka,stąd daję 4gwiazdki. Wciąż przy tej konkurencyjnej cenie warto:)
    Olcia_O
    27 grudnia 2022 o 1:29
    Warto mieć go na uwadze
    Kiko jest jedną z moich ulubionych firm kosmetycznych. Nie potrafię wejść do ich sklepu i nie wyjść z zakupem. Kreski stanowią niemalże nieodłączną część mojego dziennego makijażu. Jestem zwolenniczką eyelinerów w formie pisaka, nie przepadam za wersjami w pędzelku lub żelu. Mam w związku z tym pewne wymogi co do idealnego produktu oraz jego aplikatora. Ultimate Pen z Kiko dostępny jest w kilku odcieniach. Ja w swojej kolekcji mam klasyczny czarny oraz o odcieniu butelkowej zieleni. Oba są genialne i skradły moje serce. Ich aplikator jest bardzo precyzyjny, z łatwością można nim narysować cieniutkie i wyciągnięte kreseczki. Jest mocno kryjący, nie roluje się podczas aplikacji. Trwałość jest wręcz idealna, nie zmazują się lub ścierają w ciągu dnia, są w stanie przetrwać momenty wzruszeń. Zielony również jest jednym z moich ulubionych kolorowych linerów. Ma idealny odcień butelkowej zieleni. Zdecydowanie polecam. Cena również jest jak najbardziej zachęcająca.
    Zalety:
    • Jakość
    • Intensywność
    • Aplikator
    Sativa1
    3 września 2022 o 10:25
    Super
    Bardzo dobry eyeliner w pisaku. Fajnie wyprofilowana końcówka, precyzyjny, szybko się nakłada. Nie zasycha, mała wada jest natomiast niewielka dostępność stacjonarna.
    Zalety:
    • Trwalosc
    • Łatwość aplikacji
    Wady:
    • Brak wad
    SanCub
    7 września 2019 o 22:58
    Najlepszy eyeliner w pisaku!
    Od paru lat używam eyelinerów w pisaku I przetestowałam sporo produktów z tej kategori, ale z innych firm bardzo szybko wysychały, lub niszczyły się końcówki. Ten produkt wystarczył mi na około 2 mies codziennego stosowania.
    Zalety:
    • maluje precyzyjną cieńką linię
    • bardzo trwały
    • wydany
    • kolor głęgoka czerń
    Wady:
    • dla mnie nie posada wad