WIZAŻ logo

1 hit!

ELNINO PARFUM
allegro

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full

• 7 maja 2026 o 16:07
    Fajna trwałość
    Lista pór rokuWiosna
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    To zapach dużo bardziej wieczorowy i cięższy niż typowe świeżaki wchodzi w klimat ciepły, lekko słodkawy, z przyprawami i drzewną bazą. Ma w sobie coś otulającego i bardziej intymnego niż sportowe, cytrusowe kompozycje. Otwarcie jest delikatnie korzenne i aromatyczne, a później robi się bardziej miękko, z nutami wanilii i drzew. Całość jest raczej spokojna, ale jednocześnie ma w sobie wyraźny charakter, który dobrze sprawdza się wieczorem albo w chłodniejsze dni. Trwałość i projekcja są w porządku jak na EDT nie jest to zapach krzykliwy, raczej bliższy skórze, co nadaje mu bardziej kameralny charakter. Dobrze pasuje do sytuacji, gdzie nie chodzi o dominowanie zapachem, tylko o subtelne, ciepłe wrażenie.
    • Intensywny zapach
    • Ładny flakon
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    9 stycznia 2023 o 22:42
    Słodki zapach
    Lista pór rokuJesień
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Kolejna woda toaletowa, którą sprawiłam mężowi. Lubi zapachy od Kleina. Myśleliśmy, że zapach będzie mocniejszy, intensywniejszy. Nie do końca tak jest. Zapach jest dość słodki jak na męską perfum ale jest ok. Chociaż czuć tu przede wszystkim wanilię. Mężowi nie do końca pasuje ale czasem sama się nią psiknę, bo mi się bardzo podoba. Trwałość przyzwoita. No i podoba się mi flakonik. Jest okrągły, opływowy, w ciemnym, granatowym kolorze.
    Zalety:
    • zapach +/- (mi się bardzo podoba, mężowi trochę mniej)
    • flakonik
    • intensywność
  • 4 maja 2021 o 20:59
    Jestem na tak :)
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Zapach zamknięty jest w bardzo gustownej szklanej granatowej buteleczce. Nie będę ukrywała, że zapach jest z gatunku ciężkich. Nie ma tu cytrusów, orzeźwiającej bryzy, są za to przyprawy i mój ukochany wetiwer. Ja bardzo wyraźnie wyczuwam cynamon i to również uwielbiam w męskich zapachach. Całość dla pewnego siebie, dojrzałego raczej faceta.
    • Flakonik
    • Kompozycja zapachowa
    Wady:
    • Trwałość, mogłaby być dłuższa
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 9 lipca 2020 o 15:29
    Bardzo ładny męski zapach, niestety gorzej z trwałością
    Kupi ponownieNie wiem
    Lista pór dniaNa dzień
    Lista pór rokuZima
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Flakon tych perfum kupiłam dla małżonka na Mikołaja - używał ich przeszło pół roku na zmianę z innymi zapachami. Zacznę od butelki, która jest po prostu fantastyczna. Ma piękny kształt, bardzo ciekawy. Na płasko wygląda na prawie czarną, jest mocno ciemna, ale pod światło... zachwycający kobalt blue. Flakon cieszy oko. Jest przy tym bardzo poręczny i świetnie leży w dłoni. A sama kompozycja: Męska, interesująca, korzenna, przyprawowa, lekko słodka (szczególnie w bazie). Otwarcie ma ostre i intensywne, później nieco się wysładza i pokornieje. Projekcja z początku silna, z czasem staje się bliskoskórna. Mi osobiście zapach bardzo się podoba (szczególnie na moim małżonku). Mąż również jest zadowolony z zapachu, jednak... Problemem jest trwałość - zapach gaśnie po 4-5 godzinach na skórze. Na ubraniach czuć go dłużej, jednak mój luby nie ma zwyczaju aplikować perfum na koszule, zawsze psika się na skórę. Wiadomo - facet nie będzie nosił perfum że sobą w torebce (przynajmniej mój) i raczej preferuje zapachy, które są bardziej trwałe (przynajmniej 8 godzin). Podsumowując: zapach świetny, trwałość niewystarczająca.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 29 maja 2020 o 16:57
    Drzewno orientalny
    Lista pór rokuLato
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Obsession night zapach jest intensywny, drzewno- orientalny . Trwały, czuć go naprawdę długo. Flakon bardzo ładny, lustrzany. Cena nie jest wygórowana. Spełnia się też jako bezpieczny prezent- raczej większości mężczyzn przypadnie do gustu. Nuty zapachowe: głowa: bylina piołun, grejpfrut, gruszka, kardamon serce: gałka muszkatułowa, piżmo baza: paczula,wanilia, wetyweria.
    • flakon

szukaj