Tampony

Ginger Organic Tampony bez aplikatora (różne rodzaje)

Ginger Organic Tampony Bez Aplikatora Normal
GINGER ORGANIC Tampony bez Aplikatora Normal Ginger Organic 18 szt

• 16 kwietnia 2024 o 17:28
    Raczej z przymusu niż z przyjemności
    Nieraz lubię zmieniać firmy tamponów by sprawdzić różnice. W zasadzie nie widzę tu żadnej. Ogólnie nigdy tak nie miałam że patrzyłam na skład takich rzeczy bo w zasadzie nie interesuje mnie to. Bardziej ciekawi mnie to czym różnią się od tych tańszych. W zasadzie nie widzę żadnej różnicy. Niestety ale już z przyzwyczajenia noszę przynajmniej dodatkowo jeszcze wkładkę, bo nie raz już mi coś przeciekało i jest to w zasadzie u mnie normalne i nie jestem jakoś zdziwiona. Nie ufam takim produktom w 100%. Żadne jakie używałam dotychczas nigdy nie okazały się idealnie chłonne, nawet jeśli wybierałam typ najbardziej niewygodny- maxi. Te także zaliczę do takiej grupy. W zasadzie nie wiem czego się spodziewałam za wyższą cenę... Jakiegoś wow? Tylko jakiego? Są dla mnie średnie. Gdybym miała tylko im zaufać to niestety nie dałabym rady przemieścić się np z pracy do domu. Nigdy też nie odważyłam się założyć jasnych spodni przy tamponach bo można się bardzo zdziwić. Tampony nigdy nie były dla mnie wygodne czy też komfortowe jeśli chodzi o noszenie, tak samo jak ich zakładanie. Tutaj wersja bez aplikatora. Czy jest to wygodne? Trzeba spróbować samemu. Używałam już tych bez i z aplikatorem i w zasadzie jest to samo. Czy zakupię kolejne opakowanie? Myślę, że nie bo nie widzę żadnej różnicy jeśli porównam z tymi tańszymi. ZALETY: bez zapachu ekologiczne WADY: wysoka cena niezbyt chłonne niezbyt komfortowe i wygodne ocierają
  • 12 lipca 2023 o 19:16
    Polecam tampony
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Tampony bez aplikatora Ginger Organic są przeznaczone dla kobiet podczac miesiączki.Tampony sprawdziły mi się w kilku ostatnich dniach miesiączki bo krwawienie było mniej obfite więc tampon poradził sobie z wchłanianiem krwi. Tampony Ginger Organic są miękkie, małe i nie czuć ich podczas użytkowania. Ich opakowanie jest dobre dla początkujących kobiet. Użytkowanie przez pięć dni bądź więcej staje się łatwiejsze dla kobiet podczas uprawienia sportu , lub wykonywania różnych czynności. Według mnie tampony Ginger Organic są skuteczne podczas snu . Zdecydowanie poleciłabym je koleżankom ponieważ są dyskretnie , wykonane z bawełny co są przydatne dla skóry.Plusem tego produktu jest to że występują jego rozmiary co zapewnia dopasowanie.
    Zalety:
    • bardzo duży komfort podczas użytkowania.
    • są dyskretne
    • pochłania nieprzyjemny zapach
    • ochrona podczas krwawienia
    • różne rozmiary
    • opakowanie przydatne do środowiska
    Wady:
    • krótki czas uytkowania
    • może wystąpić infekcja
    • brak aplikatora
    kincic
    29 czerwca 2023 o 11:24
    Polecam. Kupię z pewnością ponownie.
    Używa od:próbka
    Bardzo polubiłam się z produktami tej marki. Mają fajny, prosty skład, są komfortowe w noszeniu oraz łatwo dostępne. Bedac w drogii napewno kupię ponownie. Polecam serdecznie!!
  • 28 czerwca 2023 o 23:52
    Tampony dla wymagających
    Używa od:próbka
    Tampony są napewno wygodniejsze od podpasek nie zostawiają podrażnień oraz reakcji alergicznych, zapewniają ochronę i są delikatne dla skóry.opakowanie duże jak na tampony, napewno polecę znajomym.
  • 28 czerwca 2023 o 21:47
    Fajne tampony
    Fajne tampony na lżejsze dni :) Są małe i w ogóle nic ich nie czuć. Bez problemu się je aplikuje. Dla mnie też ważne jest to, że są wykonane z organicznej bawełny, bez żadnych GMO czy pestycydów. Nie są też chlorowane. Polecam każdemu :)

Zobacz także inne Tampony