Pomady do brwi

Yves Rocher Mascara Sourcils [Eyebrow Mascara] Maskara do brwi

• 28 września 2023 o 21:29
    Świetny kolor
    Maskara znakomicie ujarzmia brwi, najjaśniejszy kolor jest idealny dla blondynek, jest dość chłodny i naprawdę ładny. Mała precyzyjna szczoteczka idealnie przeczesuje brwi nadając im kolor. Brwi wyglądają świetnie w kilka sekund.
    Zalety:
    • kolor
    • łatwość użycia
    • szczoteczka
  • 1 sierpnia 2022 o 13:24
    i tak, i nie
    akurat ja nabyłam wersję bezbarwną tego żelu, więc o kolorystyce i barwieniu brwi nie wypowiem się. natomiast, jeśli chodzi o trwałość tego produktu na brwiach, to powiedziałabym, że zależy czego oczekuje się od takiego kosmetyku — ja mam brwi raczej normalne, bez szału, o gęstości przeciętnej, a także nie są one jakieś niesamowicie niesforne; nie potrzebuję ich wyczesywać do góry jak to teraz modne jest, dlatego, jeśli chodzi o utrwalenie, mnie ono zadowala. na parę dobrych h brwi są na swoim miejscu, choć myślę, że niewiele trzeba, aby je rozwichrzyć na nowo, dlatego oceniam ten produkt na co dzień, nie na wyjścia większe. ot, taki żel. dla niewymagających brwi jest okej, a jego ogromną zaletą jest szczoteczka — mała, precyzyjna, nie nabiera szalenie dużo produktu, dzięki czemu człowiek się nie uciapie zbyt mocno, ale z kolei trzeba się namachać, aby pokryć brwi, a przy tym i produktu trzeba sporo zużyć, co czyni go z automatu mniej wydajnym. wykończenie tego żelu powiedziałabym, że ani matowe, ani błyszczące. takie "meh" :-)
    Zalety:
    • drobna, precyzyjna szczoteczka,
    • produkt nie ma właściwie żadnego zapachu,
    • dostępność,
    • możliwość bezbarwnej opcji,
    • utrwalenie na poziomie paru h, ale nie na sztywno i mur-beton
    Wady:
    • niewydajny — owszem, to zaleta, że szczotka nie nabiera dużo produktu, ale z kolei trzeba się sporo namachać, aby pokryć żelem brwi i dodatkowo trzeba go też dość sporo nałożyć na nie, aby utrwalił je w sposób zadowalający
    anna996
    7 kwietnia 2022 o 13:48
    To maskara, ale nie żel
    Po pierwsze należy zaznaczyć, że jest to maskara nadająca kolor, a nie kolorowy żel, który nam usztywni i zdyscyplinuje brwi. - przy dobraniu odpowiedniego odcienia maskara rzeczywiście ładnie nam zarysuje brwi lub uzupełni znajdujące się w nich ubytki; - paleta kolorów mogłaby być większa, spośród trzech zaledwie odcieni trudno trafić w swój; - zaraz po zastosowaniu brwi są nieco mokre, ale potem maskara wysycha; - pojemność kosmetyku jest dość mała, a cena w stosunku do pojemności wysoka; - mam tę maskarę kilka miesięcy i nie wyschła w opakowaniu. Ogólnie: używam tego kosmetyku sporadycznie do korekty brwi, dlatego u mnie jest dość wydajny. Czy kupię ponownie? Raczej nie - chociażby ze względu na wysoką cenę oraz to, że nie jest to produkt niezbędny w mojej kosmetyczce. Oceniam na 3- 4 gwiazdki, ogólnie niech będzie 4.
  • 3 stycznia 2022 o 12:53
    bez szału
    jako wierna fanka wszelkich żeli, tuszy, ulepszaczy do brwi musiałam w końcu trafić i na ten z yves rocher, a że marka prowadzi bardzo skomplikowaną, wiecznie trwajaca kampanię zniżkowo-promocyjną, to nigdy nie wiem ile mnie będą kosztowały zakupy, tak było i w tym przypadku, kiedy do zakupów musiałam dodać jakiś produkt, żeby mieć taniej o 50% za drugi produkt bez zielonego punktu w promocji poza sezonem, przy zakupie pierwszej rzeczy bez promocji z kodem stałego klienta, w ofercie urodzinowej, no i nie wiem ile za ten tusz w końcu zapłaciłam, ale ile bym nie zapłaciła to i tak za dużo, mam odcień chatain, taki średni, ciepły brąz, bardzo delikatnie podkreśla włoski, nie ma tej pożądanej w tuszach czy żelach, mocy utrwalenia- w ogóle nie utrwala, nie układa, włoski żyją własnym życiem, układają się jak chcą a nie jak ja chcę, dlatego uważam ten produkt za zbyteczny czy raczej bezużyteczny, jestem na nie
  • 11 listopada 2020 o 14:28
    Idealnie precyzyjna!
    Produkt ten trafił w moje ręce w ramach kupna kalendarza adwentowego z Yves Rocher. Posiadam odcień 02-chłodny brąz,który w mojej opinii nadaje się raczej do osób, które nie mają ani bardzo jasnych brwi ani bardzo ciemnych. Jest to średniak. Konsystencja jest rzadka. Dzięki temu łatwo stylizacje się brwi. Ja używam najpierw kredki do oczu i na sam koniec żeby ułożyć włoski przeczesuję kilka razy tą mascarą i brwi są pięknie ułożone. Efekt jest delikatny. W sam raz na co dzień. Może trwałość mogłaby być lepsza. Bo rzeczywiście przy ekstremalnych warunkach efekt nie utrzymuje się cały dzień i zwyczajnie się zmywa. Używam tego cudeńka od pół roku i dopiero teraz jestem przy końcówce. Więc wydajność też na plus! Jednak najlepszą rzeczą w tej maskarze jest aplikator! Jejku jaki on precyzyjny! Nie ma szans żeby zrobić sobie plamę. Szczoteczka jest miniaturowa więc nawet końcówki brwi można idealnie wyczesać i nie upaćkać przy tym wszystkiego dookoła. Szukałam nawet tańszej wersji mascary, która miałaby taki mały,precyzyjny aplikator ale w drogerii nie znalazłam nic podobnego. Więc będę często do niego wracać!
    Zalety:
    • Kolor
    • Meega precyzyjny aplikator
    • Gładka konsystencja
    Wady:
    • Cena!! Za takie małe opakowanie dość się cenią.
    • Słaba trwałość

Zobacz także inne Pomady do brwi