Nabłyszczacze do włosów

Isana Style 2 Create, Goodbye Frizz, Glanzendes Glatt-Spray Spray nabłyszczający do prostowania włosów

• 31 października 2021 o 23:46
    Nie polubiliśmy się
    Wpadł mi w ręce na początku mojej przygody z włosingiem. Teraz wiem, że nie kupię go ponownie. — — — — — Po pierwsze - skład. Niczego specjalnego nie oczekiwałam, ale też nie spodziewałam się osłabionych włosów. Mogłoby być lepiej. — — — — — Po drugie - cena. Całkiem przyjemna, ale niestety odzwierciedlająca jakość produktu. — — — — — Po trzecie - zabezpieczanie. Totalnie nie sprawdził się w tej roli, nie nawilżył włosów - wręcz przeciwnie - sprawił, że stały się przesuszone. — — — — — Po czwarte (i ostatnie) - opakowanie. Plastikowe, niepodlegające szybkiemu recyklingowi. Ogromna szkoda. — — — — — WNIOSEK: Produkt niegodny zainteresowania, niewarty pieniędzy. — — — — — Jeśli przeczytałaś/-eś moją recenzję, zostaw proszę polubienie. Miłego dnia/wieczoru!
  • 6 maja 2021 o 12:58
    Słaby produkt
    Udało mi się wychaczyć ten produkt na promocji w Roosmanie. Cena 1 zł poprostu zachwyciła mnie do zakupu a czytając opinie dziewczyn o tym że nabłyszcza włosy był to dla mnie duży plus. Opakowanie jest bardzo wygodne ,jednak po pewnym czasie zaczyna się zacinać i słabiej"psika". Trochę skleja włosy.Szczerze mówiąc nie zauważyłam spektakularnego efektu wow.
    • ładnie opakowanie
    • fajna cena
    Wady:
    • pompka szybko się zepsuła
    • skleja włosy
    • nie nabłyszcza
  • 10 listopada 2020 o 12:01
    Średniak, skleja i obciąża włosy
    Produkt kupiłam z ciekawości, zachęciła mnie niska cena. Szukałam czegoś do prostowania włosów więc postanowiłam spróbować. Opakowanie na plus, całkiem wygodne w użyciu. Atomizer nie zapycha się, jednak trzeba dobrze wstrząsnąć przed użyciem i spryskać z dalszej odległości aby równomiernie rozpylić produkt. Inaczej będę mokre w jednym miejscu. Jeśli chodzi o działanie nie sprawdził się. Mam włosy gęste i kręcone. Prostuje je rzadko, więc myślałam że spray sobie z nimi poradzi. Niestety po wyprostowaniu mam wrażenie, że są obciążone i sklejone. Brak im lekkości, robią się przyklapnięte. Po kilku godzinach szybko tracą początkowy efekt, nie są już tak proste i gładkie. Plusem jest fakt, że delikatnie nabłyszcza. Drugi raz nie kupię, myślę że poszukam czegoś lepszego.
    Zalety:
    Wady:
    • obciąża i skleja włosy
  • 25 września 2020 o 9:49
    Niestety nie
    Kupiłam ten kosmetyk, bo był w promocji, a wcześniejszy spray chroniący włosy przed wysoką temperaturą zwyczajnie mi się nie sprawdził. Niestety, ale ten również mi nie odpowiada. Zacznę od tego, że forma opakowania jak do płynu do okien kompletnie mnie nie przekonuje. Produkt rozpyla się nierównomiernie, czasem wielkimi kroplami. Zapach jak jakiegoś lakieru do włosów, teoretycznie nie jest nieprzyjemny, ale spodziewałabym się jakiejś ładniejszej nutki zapachowej. Jeśli zaś chodzi o działanie, to praktycznie go nie ma. Nie potrafię ocenić, czy chroni włosy przed stylizacją na ciepło - faktycznie, ale nie nabłyszcza, ani nie ujarzmia moim włosów. Dodatkowo są po tym kosmetyku nieco klejące, co sprawia, że są obciążone. Zdecydowanie nie polecam, nie będę go już stosować.
    Zalety:
    • Właściwie to nic mi się nie podoba w tym produkcie
    Wady:
    • Włosy po zastosowaniu są klejące, niezgodność z opisem producenta - nie nabłyszcza włosów, obciąża, zapach, dziwne opakowanie
    Alivea
    25 czerwca 2020 o 10:07
    Jak na razie najlepszy
    Włosy prostuję od jakiś 15 jak nie 20 lat. Na początku, latami używałam prostownicy, od jakies 4 lat tylko i wyłącznie szczotki prostującej. Przetestowałam miliony sprayów, kremów, innych cudow do włosów wspomagających prostowanie, i ten zdecydowanie - ku mojemu zaskoczeniu okazał się najlepszym z dotychczasowych
    Zalety:
    • Tani
    • Dostępny
    • Wydajny
    • Ujarzmia włosy
    • Odporny na wilgoć
    • Nie przetłuszcza włosów ( a co przy takich produktach zdarza się bardzo często)
    • Ładnie pachnie
    Wady:
    • Czasami włosy są po nim nieco suche