Szczotki do włosów

Olivia Garden Finger Brush Combo Medium Szczotka do rozczesywania i masażu włosie dzika

Olivia Garden Szczotka do Włosów Finger Brush Pride Purple
hairstore.pl
Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles szczotka do włosów
ELECTRO.PL
Olivia Garden Finger Brush Szczotka mała 0000029729
Mediaexpert.pl
Olivia Garden Finger Brush Szczotka mała 0000029729

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 kwietnia 2025 o 20:59
    Dobra szczotka
    Mam włosy cienkie, zdrowe, łatwo zbijające się w strączki. Nie ma problemu z ich rozczesaniem, ale tradycyjne szczotki (oprócz tangle teezera) nieprzyjemnie ciągną. Ta szczotka dobrze rozczesuje, nie jest to bolesne. Jest dobra do wygładzania włosów podczas suszenia. Fajny gadżet do robienia przedziałka ukryty w rączce. Łatwo zbiera kłaczki kurzu, ale w miarę prosto się czyści z włosów. Z racji konstrukcji obawiam się o jej trwałość, ale na razie nie sprawia problemów. Polecam.
    Zalety:
    • dobrze rozczesuje
    • nie szarpie włosów
    • nadaje się do suszenia i wygładzania włosów
    • poręczny rozmiar
    Wady:
    • łatwo się brudzi
  • 17 marca 2025 o 15:46
    szczotka
    Uwielbiam szczotki Oliwi Garden. Są fenomenalne. Ta szczotke uzytkuje od mniej więcej roku i jestem bardzo zadowolona. Łatwo rozczesuje włosy, nie szarpie.
    Zalety:
    • Łatwe rozczesywanie
    • Dobre wykonanie
  • 15 marca 2025 o 7:45
    Stosuję na codzień
    Moje włosy lubią się plątać. Są suche i często robią się kołtuny. Za pomocą odżywki i tej szczotki dopiero mogę je rozczesać. Szczotka świetnie to ułatwia. Dodatkowo stosuję ją do masażu głowy, po wcześniejszym nałożeniu wcierki. No sprawdza się idealnie. Jestem z niej bardzo zadowolona. Po roku stosowania wcale nie ma większych śladów użytkowania, oprócz moich włosów na niej, bo trochę ich gubię na co dzień. Nie mniej jednak, bardzo polecam.
  • 10 marca 2025 o 18:50
    Szczotka niekoniecznie dla moich włosów
    Szczotka Olivia Garden Finger Brush Combo Medium okazała się całkiem wygodna w użyciu. Podoba mi się jej elastyczna konstrukcja, która dobrze dopasowuje się do kształtu głowy, oraz połączenie włosia dzika z syntetycznymi igłami – dzięki temu delikatnie masuje skórę i pomaga rozczesywać włosy. Jednak przy moich długich włosach nie sprawdza się idealnie. Jest dość mała, więc rozczesywanie zajmuje więcej czasu, a w przypadku mocniejszych splątań nie zawsze jest wystarczająco skuteczna. Myślę, że lepiej sprawdzi się u osób z krótszymi lub średniej długości włosami.
    Zalety:
    • Elastyczna konstrukcja dopasowująca się do kształtu głowy
    • Połączenie włosia dzika i syntetycznych igieł – delikatny masaż skóry głowy
    • Lekka i wygodna w użytkowaniu
    • Dobrze rozczesuje włosy średniej długości i krótsze
    • Nie elektryzuje włosów
    Wady:
    • Może być za mała dla osób z długimi i bardzo gęstymi włosami
    • Nie zawsze radzi sobie z mocno splątanymi pasmami
    • Może wymagać częstszego czyszczenia ze względu na włosie dzika
  • 7 marca 2025 o 0:25
    Świetna szczotka, która radzi sobie z plączącymi się włosami
    Finger Brush Combo Medium to szczotka do rozczesywania i masażu z włosiem dzika firmy Olivia Garden i to taki rodzaj szczotki, który będzie się nadawał idealnie nawet dla delikatnych włosów. Moje włosy są suche, bardzo często spuszone i niestety mam problem z ich plątaniem się, więc dobrej jakości szczotka, która nie wyrywa włosów i będzie sobie radziła z ich rozczesywaniem to dla mnie podstawa. Szczotkę Finger Brush Combo Medium odkryłam parę miesięcy temu i od tamtej pory się z nią nie rozstaje. Szczotka ta jest wyjątkowo leciutka, więc podczas czesania nie męczymy się z wagą szczotki i nie sprawia nam to dyskomfortu. Jest to szczotka, która jest starannie zaprojektowana z ergonomiczną rączką, w której ukryty jest szpikulec do stylizacji. Dzięki swojej wszechstronności, szczotka ta doskonale sprawdza się zarówno na włosach mokrych, jak i suchych, chociaż ja osobiście preferuję używać jej na suchych włosach, a na mokrych korzystam z grzebienia z szeroko rozstawionymi zębami. Szczotka wykonana z włosia dzika bardzo delikatnie rozczesuje włosy, usuwając wszelkie splątania, co minimalizuje ryzyko łamania się włosów i potwierdzam to w 100% i jest to dla mnie największy atut tej szczotki. Dzięki niej udaje mi się w końcu uniknąć łamania i szarpania włosów tuż po ich umyciu i wysuszeniu. Szczotka charakteryzuje się wielofunkcyjnością, co sprawia, że jest niezastąpiona zarówno po kąpieli, jak i przed poranną stylizacją. Włosie dzika, z którego została wykonana, jest niezwykle łagodne dla włosów, nie powodując ich łamania ani nadmiernego obciążania i dzięki temu proces rozczesywania odbywa się w sposób bezbolesny. Ta szczotka dodatkowo doskonale wygładza fryzurę, eliminując problem puszenia się i elektryzowania włosów, z którym niestety również się zmagam. W szczotce mamy również nylonowe igiełki, będące częścią konstrukcji szczotki, ale nie są one ostre, i są zakończone takimi kuleczkami. Szczotka od firmy Olivia Garden jest niezwykle poręczna i wygodna w użytkowaniu. Po jej użyciu moje włosy są perfekcyjnie rozczesane, błyszczące oraz zyskują na objętości, co czyni tę szczotkę wyjątkowym produktem. Jej kształt idealnie dopasowuje się do kształtu głowy, co dodatkowo zwiększa komfort użytkowania. Szczotka godna polecenia ;).
    Zalety:
    • Wyjątkowo poręczna
    • Leciutka
    • Wygoda w użytkowaniu
    • Szpikulec jako dodatek do stylizacji
    • Idealna dla delikatnych włosów
    • Nie szarpie i nie łamie włosów
    • Nadaje się do suchych, jak i do mokrych włosów
    • Nie elektryzuje włosów
    • Fajny design
    • Efekt wygładzenia włosów