Ziaja Rebuild Odbudowa skóry, Krem `Reduktor rozstępów`

• 14 lutego 2014 o 0:56
    Skuteczny
    Gdy pojawil sie problem na moich biodrach szybko kupilam ten kosmetyk. Los tak chcial ze chwilowo w aptece bylo tylko to. Dzieki ziaji nie mam dzisiaj sladow po rozstepach (deliaktne biale kreski jak sie przyjzec dokladnie moze i pozostaly, ale nie takie jak po rozstepach z ktorymi nic nie robimy). A rozstepy to straszne cholerstwo bo nie ma co z nimi zrobic potem juz do konca. Ciesze sie ze trafilam na ten krem. Nie pamietam zapachu bo dawno uzywalam. Konsystencja nie za gesta z tego co kojaze Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
    Summei
    27 czerwca 2013 o 11:58
    mile zaskakuje
    U mnie się sprawdził + fantastyczny zapach (ciągle kojarzy mi się z dzieciństwem, do dzisiaj nie wiem czemu :) + wygładza i ujędrnia skórę + ładnie poradził sobie z rozjaśnieniem i spłyceniem moich kilkuletnich rozstępów. (wiadomo, że nie zniknęły od razu, ale zarówno ja jak i moja rodzina zgodnie stwierdziliśmy, że są one mniej widoczne. Szacuję na zmniejszoną widoczność o mniej więcej 20%. Dla mnie to wiele, biorąc pod uwagę że nie sądziłam że jakikolwiek krem poradzi sobie z takimi starymi rozstępami. +wydajny (używałam na uda, biodra i tylnią część łydek) Minusy? Nie zauważyłam :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 14 marca 2013 o 19:21
    Świetny!
    Jeden z lepszych produktów na rozstępy. Niestety użyłam go tylko raz, ponieważ później nie mogłam go dostać, a teraz ponownie by się przydał. Jest wydajny, skuteczny - rozstępy się faktycznie zmniejszają. Cena jest niska, więc warto się zaopatrzyć. Nawilża skórę, nie potrzeba dodatkowych balsamów. Polecam. Używam tego produktu od: Nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: Jedno. Poluję na kolejne.
  • 7 stycznia 2013 o 0:50
    Super
    Krem jest super ja go polecam:) Plusy: -przyjemnie pachnie -łatwo się wchłania - ma lekką konsystencję -nie budzi ubrań - rozjaśnia rozstępy -spłyca je Minus-brak Jak dla mnie się sprawdził , wiadomo że nie usunie rozstępów do końca ani ich całkiem nie rozjaśni, wbrew temu co mówią producenci kosmetyków(także innych firm) to po prostu nie możliwe. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 września 2012 o 13:08
    cudowny zapach
    Preparat zwraca na siebie uwagę cudnym zapachem, który rozpala zmysły;) Przyjemnie się go stosuje ale zanikania, blaknięcie etc rozstępów nie zauważyłam. W dodatku bardzo szybko się kończy - 3 tyg i puste opakowanie. Gwiazdki daję za dostepność, cenę, zapach i tą przyjemność stosowania. Używam tego produktu od: używałam 3 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie