Ziaja Rebuild Odbudowa Skóry, Masło do ciała 'Ukierunkowane ujędrnianie'

anna996
    7 października 2015 o 9:32
    Zwykłe masło do ciała
    Na mnie to masło nie działa. Jest zwykłym, nawilżającym masłem do ciała o anyżkowym zapachu. Poza tym: - ma dobrą konsystencję i szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu na skórze - nie rozgrzewa, ani nie chłodzi skóry, jak inne preparaty wyszczuplające (za to plus) - ma przyjemny, lekko anyżkowy zapach - wygodne opakowanie w formie słoiczka, można zużyć je do samego końca - kupiłam na wyprzedaży w Rossmannie za 8 zł., ale raczej może byc już problem z dostępnością Ogólnie: zwykłe masło, nie ma nic wspólnego z wyszczuplaniem. Osoby oczekujące wyszczuplenia, wygładzenia itp. mogą być niestety rozczarowane. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 22 czerwca 2015 o 0:02
    Cudów nie czyni
    Kupiłam kiedyś ten produkt na promocji w Rossmanie 2 za 1. Stosowałam go regularnie, 2 razy dziennie. Jedyne, co zrobił mojej skórze, to dość dobrze ją nawilżył. Niczego innego nie zauważyłam. Plusy: Jest tani, Dobrze nawilża, Dobrze się wchłania. Minusy: Nie ujędrnia, nawet przy regularnym stosowaniu. Podsumowując, raczej już go nie kupię, ponieważ są zdecydowanie lepsze kremy od niego, Używam tego produktu od: używałam kiedyś Ilość zużytych opakowań: 2 całe opakowania
  • 14 marca 2015 o 21:36
    Wielki zawòd...
    Niestety, słyszałam o nim same dobre opinie, wiec sie skusiłam. Skora jest przyjemna w dotyku , i za to wlasciwie tylko plus. Mimo masazu, codziennej aplikacji, regularnych cwiczen i biegania - zadnych efektow Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
  • 8 lutego 2015 o 14:09
    Działa:)
    Masło kupiłam za 16,60zł w firmowym sklepie Ziai. Cena do bardzo niskich nie należy, ale warto. Zacznijmy od plusów. Masło ma bardzo przyjemny skład, zawiera dużo ekstraktów roślinnych. Jest dość tłuste, ale mimo to wchłaniało się bardzo dobrze. Zapach jet bardzo intensywny, chociaż mnie sie podobał. Podobno anyżowy, ale ja tego zapachu nie znam, więc wierzę na słowo. I co najważniejsze: masło działa. Skóra jest wygładzona, jędrna. Czy zwalcza cellulit? Nie wydaje mi się, żeby sam kosmetyk sobie z tym poradził, a ja nie ćwiczę w tym kierunku. Jednak jeśli chodzi o ten problem, to swój cellulit określiłabym jako niezbyt duży, ale jest, zatem nie jestem bardzo zdeterminowana, żeby z nim walczyć. Używałam kosmetyku przez ponad 7 miesięcy, ale z przerwami na lenistwo;), więc myślę, że normalnie wystarczyłoby na 4-5 miesięcy codziennego użytku. Podsumowując: masło jest jak najbardziej na plus, poza tym jest to nasza rodzima marka, zatem na pewno mogę polecić. Obecnie mam jeszcze serum z tej serii, a podobno jest jeszcze lepsze, zatem będę testować:) Używam tego produktu od: ponad siedmiu miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 grudnia 2014 o 16:40
    Mój ulubieniec :)
    Jeden z tych balsamów, do których często i z chęcią wracam:):):) Balsam ma przyjemną konsystencję (masełkowatą),dobrze się rozprowadza na skórze, szybko się wchłania- nie pozostawia na skórze tłustego/lepkiego filmu. Ma przyjemny ziołowy zapach. A teraz działanie: Skóra po użyciu balsamu jest mięciutka, gładka i nawilżona. Wiadomo cudów nie ma ;) ale przy regularnym stosowaniu w połączeniu z ćwiczeniami skóra stała się bardziej jędrna, napięta i wygładzona. Do tego jest w praktycznym opakowaniu w formie słoiczka, kosztuje niewiele i wystarcza na bardzo długo - mi przy regularnym stosowaniu wystarczył na 3 - 4 tygodnie. Gorąco polecam :):):) Używam tego produktu od: kilku lat - z przerwami oczywiście ;) Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam nawet ile ich było:)