Wody toaletowe damskie

Puma Aqua Woman EDT

Puma Aqua Woman woda toaletowa 20ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 listopada 2019 o 11:57
    Jeśli sport to tylko z Pumą ;)
    W mojej toaletce można się pogubić ;) używam różnorakich zapachów kwiatowych, owocowych, szyprowych, balsamicznych ale potrzebowałam zapachu lekkiego orzeźwiającego jak morska bryza na basen, siłownię aby innych nie pozabijać zapachem YSL czy CK ba to była by przecież zbrodnia bieg w dresach i ciągnący się za mną ogon Black Opium :D. Buteleczka idealnie oddaje zapach Aqua połączenie truskawek, limonki do tego okraszone jabłkiem, w bazie bardzo wyczuwam paczulę oraz brzoskwinkę ja po prostu uległam temu zapachowi,dla mnie to wydanie sportowej elegancji w najwyższej klasie.
    Zalety:
    • u mnie utrzymuje się około 4 godzin
    • radosny nastraja do działania
    • świeże lekkie ale wyczuwalne przez otoczenie
    • dla mnie klasa sportowej elegancji
    Wady:
    • cena za 50 ml
    W perfumerii
  • 15 sierpnia 2018 o 15:24
    Sportowa elegancja
    Wygrałam ten zapach w losowaniu i spośród różnych propozycji od Pumy wybrałam ten. Design i kolor flakonu sugeruje sportowe i energetyczne wnętrze. Myślałam, iż będzie to typowy sportowy świeżak. Po rozpyleniu początek zapachu rzeczywiście jest cytrusowy ale mamy tutaj też zielone jabłuszko. Wszystko bardzo apetyczne i przyjemne. Głębia zapachu to słodka gruszka i hiacynt co sprawia, że zapach nabiera klasy, którą podbija baza z drzewa sandałowego i poczuli. Nie jest to typowy świeży aromat. Raczej przyjemny i delikatny zapach na codzień. Taki niezobowiązujący i na luzie. Lubię go używać na zakupy, czasem do pracy i na spacer. Cena też jest bardzo atrakcyjna, szczególnie w drogerii internetowych.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa
  • 29 sierpnia 2017 o 19:38
    Fajniutkie
    Takie fajne do pracy. Odświeżają, w miarę trwałe. Taki sportowy zapach, ale przyjemny. Bardziej dla młodych dziewczyn. Flakonik wygodny. Fajne na wakacje.
  • 2 stycznia 2014 o 19:58
    przyjemny zapach
    Przyjemny zapach, słodki, delikatny, nie dusi. Nie jest to typowa "cytrusowa świeżość", lecz raczej ciepła elegancja, ale taki lekki zapach na co dzień. Na poczatku czuję limonkę ale już po chwili ciepłą słodycz, jakby delikatna, niedusząca woń miodu... Zapach mógłby być trwalszy, jednak mam tester i po jakimś czasie niby już tego zapachu nie czuję ale jednak się pojawia, stwierdzam więc, że trwałość w miarę OK. Nie wiem, czy kupię ponownie, możliwe, że tak. Butelka w sportowym stylu - moim zdaniem nie odzwierciedla zapachu. Cena - ciut za duża. Mogę polecić ten zapach :)
  • 28 października 2013 o 19:31
    Taki cukierek
    Za czasów gówniaka ten zapach naprawdę mi się podobał ale jest to typowy produkt 'dla nastolatki'. Zapach słodki, może się podobać, trwałość marna ale cena niska. Kiedyś był to mój hit ale nie jest już to aktualne.