Balsamy do ciała

Dolce & Gabbana Light Blue, Body Cream Krem do ciała dla kobiet

• 5 sierpnia 2021 o 15:40
    Daje przyjemne orzeźwienie z lekkim nawilżeniem.
    Uwielbiam zapach perfum Light Blue, są niezwykle orzeźwiające, zawszę mi towarzyszą w upalne dni, a że lato jest upalne postanowiłam siegnąć po balsam z tej serii. Light Blue, Body Cream ma ten sam rześki, owocowo-kwiatowy zapach, co perfumy, który utrzymuje się na ciele przez pół dnia, spokojnie można używać dezodorantu z tej same serii zamiast perfum, balsam uzupełni zapach. Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania i daje orzeźwiajacy chłód na ciele. Jako krem bym powiedziała że jest lekki tak jak jego nawilżenie, jeśli posiadasz bardzo suchą skórę może być nie wystarczający. Dla mnie Light Blue jest orzeźwiający jak wakacje w kurorcie, z nutami jaśminu, jabłka, pomarańczy i piżma. Jeśli lubisz lekkie, letnie zapachy, takie jak MAC Turquatic i Bobbi Brown Beach, możesz zakochać się w Light Blue.
  • 28 września 2019 o 22:05
    bywało lepiej
    Konsystencja zbyt wodnista. Miałam wrażenie że zapach czuć tylko przez chwilę. Długo się wchłania. Żeby było czuć zapach trzeba używać w zestawie z perfumami.
    Zalety:
    Wady:
    • konsystencja za bardzo wodnista
    • przez konsystencję zbyt długo się wchłania