Maski do włosów

Maria Nila Colour Refresh Maska koloryzująca do włosów (różne rodzaje)

Maria Nila Colour Refresh
Bodyland.pl
Maria nila Colour Refresh Pearl Srebrny 0.20, 300 ML 3706
Maria Nila Colour Refresh Lavender delikatna odżywiająca maska bez trwałych pigmentów barwiących wytrzyma 4-10 umyć 9.22 300 ml
hairstore.pl
Maria nila Colour Refresh Pearl Srebrny 0.20, 300 ML 3706

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 września 2024 o 17:33
    Idealna tafla na włosach
    Polecam. Super podkreśla mój naturalny kolor włosów. Ja kupuje odcień dla brązu i sprawdza się idealnie. Jak coś nakładajcie produkt w rękawiczkach, bo barwi bardzo dłonie. :P Efekt się trzyma 4 tygodnie a całe opakowanie starcza mi na rok przy włosach gęstych do pasa. :)
    Zalety:
    • Wydajność, Kolor, Łatwa aplikacja
  • 24 sierpnia 2024 o 23:18
    Szybko się wypłukuje
    Mam odcień cacao. Nie jestem z niej do końca zadowolona. Po pierwsze,żeby uzyskać przyzwoity efekt to trzeba ją trzymać na włosach minimum 30 minut. Po drugie efekt utrzymuje się do drugiego mycia. Potem kolor się wypłukuje, pojawiają się zielone podtony. Na plus to,że maska nie wysusza włosów. Po jej użyciu włosy są ujarzmione i kolor jest ładny. Niestety efekt krótkotrwały.
    Ann976
    13 sierpnia 2023 o 13:15
    Mój bubel
    Mam włosy przyciemniane, więc zdecydowałam się na odcień cacko intense, żeby nie mieć problemów z dotrwaniem do kolejnej wizyty u fryzjera. Cena jest dosyć wysoka, więc liczyłam na zadowalający efekt. Niestety, nie zauważyłam żadnego poza zabarwionymi palcami i umywalką. Na włosach zero różnicy, odrost nietknięty (trzymałam maskę zarówno 5 min, jak i przy następnej próbie maksymalny czas, czyli 10 min). Pieniądze wyrzucone w błoto...
  • 5 kwietnia 2022 o 10:33
    Ideał do szybkiej, nieinwazyjnej koloryzacji/odświeżenia koloru włosów
    Maskę znam od kilku lat, polecił mi ją fryzjer. Mam włosy farbowane, lekko rozjaśniane, niestety łatwo wypłukują pigment, stąd pomimo farbowania ich co 3 mce to zazwyczaj po 2 mcach kolor jest już częściowo spłukany, przez co cała ja tracę na wyrazistości. Żeby nie niszczyć włosów tak częstą koloryzacją zaczęłam sięgać po tę maskę i powiem Wam, że jest to produkt genialny! Nie obciąża, nie robi krzywdy, ładnie odżywia, kolor wnika w łuskę włosa i naprawdę długo się utrzymuje :) Spłukuje się stopniowo. Można szaleć!
    Zalety:
    • kolor- bardzo szeroka gama kolorystyczna, znajdziecie coś dla siebie
    • cruelty free, vegan
    • działanie- j/w
    Wady:
    • cena i dostępność - produkt raczej niszowy, ciężko go dostać stacjonarnie.
  • 23 stycznia 2022 o 11:16
    Najlepszy odświeżacz koloru ever
    Jest to kosmetyk dość niszowy, nie kupimy go w drogerii. jednak warto poszukać i zainwestować gdyż cudownie odświeża i pielęgnuje włosy farbowane. Mam odcień Bright Red, ostro czerwony idealny do koloru jaki nakładam. Maska ma fajne, bardzo praktyczne opakowanie z pompką, która idealnie dozuje kosmetyk. Ważne aby przed rozpoczęciem aplikacji założyć rękawiczki, gdyż produkt ( a konkretnie pigment) niesamowicie brudzi . Raz zapomniałam i ciężko było mi domyć ręce :) Sama maska ma naturalny skład i bardzo delikatny zapach. Producent sugeruje nałożyć na 15 min, mnie zdarzało się trzymać ja godzinę i de facto nie było różnicy w odcieniu. Bardzo dobrze odświeża kolor ( w zasadzie wypłukuje się przez kolejne kilkanaście myć), dobrze nawilża włosy i wchodzi w łuskę, dodaje ładny błysk - włosy po prostu wyglądają zdrowo. Używałam jej głownie w okresie kiedy moje włosy były w gorszej kondycji i nie chciałam ich katować ciągłym farbowaniem, i to właśnie ta maska pozwoliła mi przetrwać ten okres .
    Zalety:
    • naturalny skład, piękny nasycony kolor, dobra pielęgnacja
    Wady:
    • dostępność tylko online , dość wysoka cena