Maski do włosów

OnlyBio Hair Cycling, 15-minutowa kuracja intensywnie odżywcza maska do włosów

• 8 kwietnia 2025 o 16:34
    Odżywczy ratunek dla moich włosów
    OnlyBio Hair Cycling, 15-minutowa kuracja intensywnie odżywcza maska do włosów, jest to jeden z moich ulubionych produktów do włosów średnioporowatych. Ma świetną konsystencję, a po użyciu włosy są niesamowicie gładkie i odżywione. Produkt jest wydajny i w dobrej cenie, więc zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Opakowanie dobrej jakości
    • Konsystencja
    • Cena zgodna z jakością produktu
    • Wysoka dostępność
    • Przyjemny zapach
  • 17 grudnia 2024 o 9:39
    Polecam!
    OnlyBio Hair Cycling – 15-minutowa kuracja intensywnie odżywcza to maska, która ma swoje plusy, ale nie jest pozbawiona drobnych minusów. Konsystencja jest przyjemna, kremowa i dobrze rozprowadza się na włosach, a jej delikatny zapach sprawia, że stosowanie staje się miłym rytuałem. Po 15 minutach spłukiwania włosy rzeczywiście są bardziej miękkie i wygładzone, choć efekt nie jest aż tak spektakularny, jak się spodziewałam po produkcie o intensywnym działaniu. Maska dobrze sprawdza się przy włosach średnioporowatych – wygładza je i pomaga w ich rozczesywaniu, jednak przy bardzo suchych lub zniszczonych kosmykach może okazać się niewystarczająca. Doceniam naturalny skład i fakt, że produkt nie obciąża włosów, ale oczekiwałam większego efektu odżywienia na dłużej. Podsumowując – OnlyBio Hair Cycling to dobra maska do regularnego stosowania, zwłaszcza jeśli szukasz produktu, który zapewni podstawową pielęgnację i poprawi wygląd włosów. Dla osób o bardziej wymagających kosmykach może być to jednak za mało.
  • 23 października 2024 o 21:22
    Nic specjalnego
    Bardzo lubię produkty do włosów z Onlybio, i po tej masce oczekiwałam czegoś więcej, nie nazwałabym tego kuracją. Działa jak zwykła odżywka. Nawet gdy nałożę ją na dłużej, nie widzę specjalnych efektów, włosy nie są wygładzone, dalej się puszą. Nie zaszkodziła im, ale też nic nie zrobiła, szkoda mi czasu żeby jej używać. Zapach mi też nie przypasował.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Włosy nie są zregenerowane
    • Nie ma efektu
    xiyaa
    22 września 2024 o 16:08
    Zwykła maska
    Skuszona mediami o wspaniałych działaniach tej maski spróbowałam ją przetestować. Na całe szczęście szybko przyszło mi z jej zużyciem. Zaczynając od tego, że maskę kupiłam na promocji wyglądała całkiem ładnie pod względem szaty graficznej. Sam zapach to już inny temat, niestety nie dla mnie - za mocny i zbyt wyperfumowany. Zapach co ciekawe zostaje na włosach, więc po farbowaniu włosów idealnie się nadawał do zneutralizowania zapachu. Maska w sama sobie przeciętna - nie robiła nic z włosami co bym mogła faktycznie zauważyć. Odżywiła włosy? No niezbyt. Wzmocniła włosy przed kruszeniem się (jak twierdzi producent)? Nie. Nic ciekawego w sumie po niej nie zauważyłam, mam wrażenie że korzystam po prostu z produktu dodatkowego, który nic nie wniesie.
    Wady:
    • działanie
  • 27 sierpnia 2024 o 7:58
    bardzo dobra maska
    kupiłam sobie po poleceniu pani z drogerii, która bardzo mi polecała tę maskę. nie widziałam prędzej żadnych opinii na temat tych masek, które ostatnio wyszły spod szyldu onlybio. zaryzykowałam i w sumie to nie żałuję, bo włosy są zdecydowanie są bardzo nawilżone, odżywione, miekkie i sypkie. przy moich problemach z włosami to też i puch jest u mnie mniejszy. co do zapachu - cuuuudooowny! ogólnie cała ta seria pachnie obłędnie. jestem za tym by wypróbować też inne produkty z tej linii.