Maski do włosów

Hungry Hair Superfoods, Super Vitamin Hair Smoothie Camu Camu + Acai Berry + Vitamin A, E, PP Smoothie- maska do włosów `Camu Camu, jagody Acai, witaminy A, E i PP`

ACGACG
    9 lutego 2023 o 19:57
    Świetny wybór, szczególnie na podróż!
    Bardzo przyjemna w użyciu maska. Opakowanie idealne na podróż! Zajmuje niewiele miejsca i można wcisnąć je nawet w małą walizkę. Opakowanie mówi, że przeznaczone jest na 3 użycia, ale mimo długości (włosy za łopatki) wystarczyła na około 5 użyć, ponieważ nie mam gęstych włosów. Dodatkowym bonusem jest przyjemny zapach i zakrętka z "ząbkami" co ułatwia otwieranie i zakręcanie tubki mokrymi i śliskimi dłońmi :)
    Zalety:
    • Miękkość włosów
    • Łatwość rozczesywania
    • Opakowanie świetne na podróż
    • Łatwość otwierania/zamykania nawet śliskimi dłońmi
    Wady:
    • Opakowanie nie "stoi" samo
  • 10 grudnia 2020 o 20:27
    Dobry na rean
    / Moje włosy / Do ramion. Na końcach suche, puszące się, podatne na skręt. Przy skalpie oklapnięte, podatne na przetłuszczanie i łojotok. / Produkt / Konsystencja balsamu, lekko lejąca się, ale nie powoduje "wycieku " maski. Niesamowity, owocowy zapach, który ma trwałość nawet do drugiego dnia. Maska miała starczyć na 3 użycia, ale na moje włosy starczyła na ok 5. Genialne rozwiązanie do podróży! / Działanie / Maska średnio dawała sobie radę z olejem makadamia, jednak nałożona po myciu dawała efekt wygładzenia i zmiękczenia. Po jej użyciu włosy były śliskie i łatwo rozczesywały się (na mokro). Niestety maska obciążała mi włosy, przez co skręt utrzymywał się o wiele krócej. Mimo wszystko efekty były zadowalające!
    Zalety:
    • Nadanie miękkości
    • Łatwość rozczesywania
    • Idealne opakowanie na podróż
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Rozluźniają skręt
    • Nie zbyt współgra z olejem
    MagFifi
    9 grudnia 2020 o 18:02
    Bardzo fajna odżywka idealna w podróż
    Smoothie-maska jest to odżywcza maska z naturalnych składników bogatych w antyoksydanty zawierające substancje energetyzujące , odświerzające i tonizujące. Formuła smoothie-maski składa się z składników zaliczanych do #Superfoods takich jak : ????ekstrakt CAMU CAMU bogaty w Wit.C oraz kwasy omega dodaje włosom witalności ????wyciąg z JAGÓD ACAI wspomaga odświeżenie ????kompleks witamin A,E i PP przyczynia się do poprawy ich kondycji Opakowanie w formie tubki 50ml kosztuje 7.99 w drogerie hebe jest wygodne w użytkowaniu bo pozwala wykorzystać całą zawartość i wystarcza na ok 3 zastosowania. Jak mam długie włosy więc mi wystarczy na 2 razy dlatego że tym razem odważyłam się dać od nasady aż po same końce co z reguły nie robię bo się boję że po wysuszeniu przy skórze nie będą wyglądały dobrze A tu jest miłe zaskoczenie bo włosy są pięknie błyszczące,miękkie i gładkie w dotyku i wyglądają tak jak powinny. Maska dobrze się rozprowadza i pięknie owocowo pachnie ten zapach jest cudny???? Ja trzymałam ją 15 min później dobrze spłukałam A po wysuszeniu efekty są super. EFEKTY: *włosy dobrze się rozczesują *ładnie owocowo pachną *są miękkie i gładkie w dotyku *błyszczące *odświeżone *wyglądają na zdrowsze Mam zamiar wypróbować jeszcze inne maski z tej marki bo ich naturalny skład dobrze wpływa na moje włosy.
    Zalety:
    • włosy dobrze się rozczesują
    • ładnie owocowo pachną
    • są miękkie i gładkie w dotyku
    • błyszczące
    • odświeżone
    • wyglądają na zdrowsze
    • często na promocji
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • Szkoda że nie ma większego opakowania
    • Cena trochę wysoka bo można mieć w tej cenie większe opakowanie ale uważam że raz na jakiś czas warto.
  • 29 października 2020 o 12:39
    Dobrze podbija skręt!
    Podczas jednej z promocji w Hebe do mojego koszyka (przypadkowo) wpadły wszystkie maski Hungry Hair. Poza ich estetycznym designem zachęciły mnie też naturalnym składem, w którym królują ekstrakty i oleje. Dość wysoko widnieje też masło Shea, nie byłam pewna czy moje włosy polubią się z tym składnikiem. Maska jest zamknięta w mega poręczną saszetkę, producent sugeruje że wystarcza na 3 użycia. Przy moich włosach o długości do ramion dokładnie tak było. Dużym plusem jest też pojemność maski - 50 ml spokojnie możemy zabrać do bagażu podręcznego, kiedy udajemy się w podróż. Oprócz tego ma bardzo ładny, nie przesadzony owocowy zapach, który zostaje z nami jeszcze kilka godzin po użyciu. Konsystencja jak gęstszej odżywki - łatwo się rozprowadza. Za każdym razem trzymałam na włosach zgodnie z zaleceniami producenta, czyli około 10-15 minut. Już podczas spłukiwania czułam że włosy są śliskie i odżywione. Nie suszyłam ich, żeby zobaczyć jaki jest pełny efekt działania. Pierwsze pozytywne spostrzeżenie - skręt był ładnie podbity, partie włosów które zazwyczaj tylko delikatnie się falują zbijały się w okrągłe sprężynki. W dotyku były znacznie miększe. Gołym okiem widać działanie maski, nawet po jednym użyciu. Jeśli chodzi o minusy - moje dość cienkie włosy były obciażone i delikatnie przyklapnięte. Po składzie spodziewałam się jednak takiego efektu, to bardzo bogaty produkt, który odżywia włosy i taki efekt uboczny mogę zaakceptować.
    Zalety:
    • skład
    • podbija skręt
    Wady:
    • obciążająca
  • 22 lipca 2020 o 18:06
    Najlepsza z Hungry Hair!
    Opakowanie wygląda, jakby miało wystarczyć na więcej niż 3 użycia, jednak okazało się, że mimo że maska jest gęsta, to jednak nie bardziej wydajna niż zapewnia producent. Nie byłam zachwycona od razu po jej użyciu. Mokre włosy zachowywały się jak po zwykłej odżywce albo i albo nawet bez takowej. Jednak zmieniłam zdanie po wyschnięciu! Włosy były jedwabiście gładkie, bardzo miękkie w dotyku, nawilżone, ładnie się układały, pofalowane, czyli odpowiednio dociążone, ale nieobciążone! Naprawdę super. A jeśli dodam, że siostra kupiła mi te maseczki w Rossmannie po 2,99zł, to już w ogóle mistrzostwo. Niestety cena regularna wysoka, choć po efekcie widzę, że mimo wszystko- raz na jakiś czas warto. Dotychczas miałam 3 maseczki z tej serii (Fast Detox, Super Vitamin oraz Deep Oiling Hair) i ta najlepiej działa na moje włosy.
    Zalety:
    • włosy jedwabiście gładkie, miękkie w dotyku, nawilżone, ładnie się układają, odpowiednio dociążone