Wody perfumowane damskie

Dolce & Gabbana Dolce Garden EDP

• 22 stycznia 2025 o 15:47
    Dolce Garden - zapach wiecznej wiosny
    Ten zapach to prawdziwa magia – kobiecy, słodki, a jednocześnie delikatnie świeży. Dostałam go podczas wakacji na Maderze, gdzie wszędzie pachniało kwiatami i owocami, dlatego teraz kojarzy mi się z wieczną wiosną (i cudownymi wspomnieniami :)). Główne nuty to mandarynka, magnolia i neroli – dla mnie idealne połączenie. Zapach jest słodki ale nie przytłaczający. Perfumy utrzymują się naprawdę długo, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo uwielbiam, gdy zapach towarzyszy mi od rana aż do wieczora. Warto zwrócić uwagę na butelkę - uroczy design z kwiatkiem zamiast zakrętki, dzięki której moja toaletka wygląda o wiele bardziej elegancko. Jedynym minusem może być cena – nie da się ukryć, że nie jest to najtańszy perfum. Ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że jest wart każdej złotówki. To zapach, który nie tylko poprawia nastrój, ale też dodaje pewności siebie i podkreśla kobiecość. To taki mały luksus w codziennym życiu, który zdecydowanie warto sobie zafundować :)
    Zalety:
    • Kobiecy, słodki zapach
    • Wydajność - utrzymuje się na skórze przez cały dzień
    • Design butelki
    Wady:
    • Wysoka cena (jednak z uwagi na wydajność zdecydowanie warto jeśli jest to zapach który Ci się podoba)
    KardiaM
    21 października 2022 o 13:25
    Dla miłośniczek słodkich zapachów - rewelacja ❤️
    Do tego produktu podchodzę niejako z sentymentem- była to nagroda z okazji zdanych egzaminów, więc na dzień dobry zapach ten kojarzy mi się pozytywnie ☺️ Ale przechodząc do konkretów, czyli recenzji i mojej oceny. Opakowanie jest bardzo dziewczęce, wdzięczne i już nasuwa myśl, że będziemy mieć do czynienia ze słodkim zapachem. I faktycznie, zapach jest słodki, ale w moim odczuciu nie jest mdły czy przytłaczający. Kojarzy mi się z wiosennym i letnim klimatem, wieczorami, ogrodem, ale myślę, że jest na tyle uniwersalny, że sprawdzi się o różnych porach i na wiele okazji. Z opakowaniem nie ma problemu, produkt jest rozpylany w odpowiedniej ilości. Nie spowodował u mnie podrażnień skóry. Sam zapach utrzymuje się u mnie bardzo długo, spokojnie przez cały dzień, a na włosach czy ubraniach czuć delikatną woń do następnego mycia czy prania! Dzięki temu jest to produkt bardzo wydajny. Niestety, cena jest dość wysoka, ale trwałość, wydajność, a przede wszystkim uroczy zapach są jej warte. Nie wiem, czy kupię ten produkt ponownie, ale to nie dlatego, że jestem z niego niezadowolona. Wynika to raczej z mojej ciekawości wypróbowywania nowych zapachów. Polecam :)
    • trwałość
    Wady:
    • dość wysoka cena
  • 2 maja 2022 o 10:21
    Lubię...:)
    Za mną dwie próbki tego zapachu, użytkowanie których skończyło się zakupem flakonu, i to 75 ml:) Mamy tu słodycz, zdecydowanie, ale taką chropowatą , na pewno nie cukierkową. Dla mnie to zapach błogiego lenistwa, odpoczynku, ponieważ poprawiają mi humor i mają cos w sobie z zapachów dobrych na urlop, wakacje. Chociaż ostatnio użyłam ich w pracy i zebrały sporo komplementów. Trwałość dość dobra, chociaż ja czasem ponawiam delikatnie aplikację w ciągu dnia. Flakon prosty z fikuśna, ładną nakrętką. Ponownie nie kupie, bo mając flachę 75 ml bedę je długo zużywać, ale zużyję z wielką przyjemnością.
    Zalety:
    • zapach, cena na promocji przyzwoita, flakon, dobra marka
    W perfumerii
    PAUNI
    19 maja 2021 o 15:56
    Słodziak❤
    Woda perfumowana od D&G. Garden ale nie czuję w niej kwiatów. Dla mnie to kokosy i wanilia- ale zapach bardzo mnie urzekł. Jest przepiękny, słodki ale nie duszący. Czuję też nuty owocowe. Trwały, długo utrzymuje się na skórze. Ładny, różowy flakon. Zapach jest wirujący, dziewczęcy i wesoły. Raczej na lato. Na dzień. Ale nie koniecznie.
    Wady:
    • Słabo dostępny
    W perfumerii
  • 18 maja 2021 o 18:01
    Ciekawy zapach
    Perfumy szyprowe. Niezwykle kobiecy, zmysłowy i intrygujący zapach. Perfumy są ciężkie, słodkie oraz niezwykle intensywne. Mają w sobie coś magnetyzującego. Perfumy przeznaczone na chłodne wieczory, ponieważ są otulające. Posiadają niewielki, uroczy flakonik.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie