Fixery i utrwalacze makijażu

Inglot Makeup Fixer Utrwalacz makijażu

Inglot Makeup Fixer
Inglot
INGLOT Utrwalacz makijażu Makeup Fixer (50 ml)

Nasi użytkownicy zostawili 65 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 15:47
    Super fixer, wydajny, w przystępnej cenie
    Używam go już od paru lat, w dodatku na puder mineralny, który nie jest aż tak trwały i jestem naprawdę zadowolona. Nie zostawia efektu maski na twarzy, jest delikatny, ale jednocześnie fajnie utrwala. Nie wyczułam absolutnie żadnego nieprzyjemnego zapachu, o którym pisali inni, a jestem na zapachy produktów wyczulona.
    Zalety:
    • wydajność,
    • cena adekwatna do jakości, super wydajny starcza na długo przy codziennym stosowaniu,
    • brak efektu maski,
    • opakowanie (dobry spray),
    • bezzapachowy,
  • 13 stycznia 2025 o 15:43
    Może być
    Plastikowa butelka z atomizerem przez którą widać ile kosmetyku nam jeszcze zostało. Produkt ma wodnistą konsystencję i śmierdzący zapach do którego ciężko się przyzwyczaić. Atomizer jest świetny - dozuje odpowiednią ilość produktu, która nie chlapie i nie robi plam. Świetnie ściąga pudrowość z twarzy i utrwala makijaż. Wydajność też jest w porządku, ale znam lepsze kosmetyki tego typu. Może być.
  • 27 października 2024 o 15:22
    Uwielbiam !
    Bardzo dobra mgiełka, moja ulubiona! Cena jest troszkę wysoka jak na taki produkt, ale uważam, że za taką jakość i działanie czasami można sobie pozwolić. Ja kupiłam ją za jakieś 40 zł! Używam od okazji kiedy potrzebuje aby mój makijaż wyglądał nieskazitelnie przez dłuższy okres czasu. Produkt ma rewelacyjny atomizer, który rozpyla odpowiednią ilość mgiełki na twarz. Nie powoduje uczucia ściągnięcia na twarzy, ściąga "pudrowość" makijażu . Utrwala makijaż na wiele, wiele godzin. Polecam, cudo zamknięte w małej buteleczce!
    Zalety:
    • Przedłuża trwałość makijażu, utrzymuje go w nienaruszonym stanie na długi czas
    • Nie daje uczucia ściągnięcia twarzy
    • Ściąga " pudrowość " makijażu przez co skóra twarzy wygląda nie jak mocna tapeta tylko trochę naturalniej
  • 30 września 2024 o 13:15
    Mój pierwszy w życiu utrwalacz
    Gdy miałam 17 lat rozpoczęłam swoją MAKEUP ERA, przez co kupowałam wiele droższych kosmetyków. Droższych, ponieważ mając określoną kwotę kieszonkowego, to był to dla mnie droższy produkt. Kosmetyk kojarzyłam tylko ze strony marki Inglot, która w tamtym czasie była moją ulubioną. Nie zauważyłam wzmożonego promowania tego produktu. Bardzo często zaglądałam też do stacjonarnego punktu tej marki, i właśnie podczas jednej z takich wizyt polecono mi ten produkt. Pierwotnie zdecydowałam się na pojemność 50ml, w przyszłości jednak kupowałam również kilka razy 150ml. Opakowanie pierwsze wrażenie robi bardzo dobre. Plastikowa, przeźroczysta butelka, zakończona atomizerem i białą zatyczką. Wszystkie informacje takie jak marka, opis, skład itd. są w kolorze białym i nigdy w życiu mi się nie zdarły. Kosmetyk często stał w szafce, ale jeszcze częściej wręcz walał w kosmetyczkach, ponieważ na weekendy jeździłam do rodziców, co oznaczało cotygodniowe podróże. Także opakowanie jest naprawdę solidne! Sam produkt jest pobierany przez atomizer w ilości idealnej. Tworzy on fajną delikatną chmurkę, która nie ,,wylewa się'' na twarz. Producent zaleca stosować produkt z odległości 15-20cm i tak też go nakładałam. Produkt pachnie bardzo ładnie. Jest to zapach delikatny, który zdecydowanie nie podrażnia. Producent deklaruje [Delikatna, bezalkoholowa formuła tworzy niewidoczną warstwę ochronną, gwarantując nieskazitelny, pełen świeżości makijaż przez wiele godzin. Zawarty w produkcie ekstrakt z czarnej perły sprawia, że skóra pozostaje gładka i pełna blasku.]. Bezalkoholowa formuła jest z wielką pewnością ogromnym plusem, ale czy produkt pozostawia makijaż pełen świeżości na wiele godzin? Różnie z tym bywa. Ogólnie produkt fajnie utrwala makijaż - na kilka, 4-7h w zależności od rodzaju użytych kosmetyków, pogody itd. Ale w moim przypadku nie uważam żeby był on ,,pełen świeżości''. Raczej prezentuje się ,,normalnie'' i nie robi większych cudów. Mimo tego wracam do tego produktu, ale zdecydowanie nie w momencie kiedy chciałabym podbić glow na skórze, czy też makijaż odświeżyć.
    Zalety:
    • Ładne, minimalistyczne i estetyczne opakowanie
    • Atomizer nigdy się nie zepsuł, ani nigdy nie przeciekał
    • Idealna ,,chmurka'' produktu po pełnym naciśnięciu na atomizer
    • Przyjemny zapach
    • Skuteczne działanie w codziennym makijażu
    Wady:
    • Nie uważam, aby ten utrwalacz nadawał świeżość makijażom, tak jak zapewnia producent.
  • 19 czerwca 2024 o 12:37
    Okropny atomizer
    Ciężko mi ocenić działanie tego produktu bo przez bardzo zły atomizer nie mam możliwości nałożenia go poprawnie :( Zamiast mgiełki lecą wielkie krople i to jeszcze nie za każdym razem. Raz psiknę i jest ok, a ponowne naciśnięcie powoduje, że pół twarzy mam mokrą. Nie polecam